d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Filmajánló > Avagy Milyen Jó Filmet Láttál Mostanában
Prev16216226236246251650Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,000.69
Nov 30 2011 03:40pm
Quote (ElCapitano @ 30 Nov 2011 19:20)
Nem olyan nagy szám ez az Esőember. Imo filmben Ébredések >>>>, meg könyvben a Virágot Algernonnak.

ébredések az ilyen tipikus hálivúdi fostalicska, szerintem a leggyengébb de niro film, amit valaha láttam. nem tudom elképzelni, hogy tetszhetett neked.

mondjuk asszem egyszer már lebasztalak ezért

This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Nov 30 2011 03:41pm
Member
Gold: Locked
Nov 30 2011 04:48pm
Quote (Inakwo @ Nov 30 2011 11:58am)
hát ez a harcos utja egy gagyi közepes film szerintem. maga képvilága tök jo meg minden még is valahogy nulla a film
persze amiket te irsz biztos hogy alapfilmek

Nem magára a filmre gondoltam amikor a "harcos útját" írtam, hanem egy ember történetére akiből harcos lesz vagy csak egyszerűen egy harcos történetére.
Szerintem a felsorolt filmek ennek a legjobb példái.

Quote (ElCapitano @ Nov 30 2011 12:09pm)
Ezek tipikusan olyan filmek amiket az elmúlt 30 évben már nem tudott élvezni senki csak nem merik bevallani.

Ez nevetséges, de ha ezért nem nézed meg őket a te bajod. Olyan élménytől fosztod meg magad amit a mai filmekben nem látsz, legfeljebb csak egy-egy jelenet erejéig.

Quote (beni @ Nov 30 2011 01:17pm)
Most elgondolkoztam azon, hogy mennyire snobság, hipsterkedés ezeket csípni, de nekem a seven samurai kifejezetten tetszett, mondjuk lehet a japán téma miatt is ... (kurosava jó pár filmjét megnéztem és szerintem tök jók)

A 12 angry ment kvázi a napokban láttam és az is lekötött. Nyilván nem egy pörgős film, de annak még színházi adaptációjára is kíváncsi lennék.

(Kurosawa egyik filmjét még könyvben is olvastam)

Azt hiszed azért írtam mert vmi kurva alternatív akarok lenni azzal, hogy ilyeneket nézek vagy mi? Szar filmet, ami nekem nem tetszett sose ajánlanék és teljesen hidegen hagy miféle "sznobság" ezeket kedvelni, szerintem kitűnő filmek, manapság nagyon kevés ilyen készül.
Esetemben Kurosawa-val is az a helyzet mint pl. Bergman-nal, megnéztem egy filmjét, nagyon tetszett, megnéztem mégegyet, majd mindet amit tpb-n találtam. Ez hol hipsterkedés?
Member
Gold: 10.66
Nov 30 2011 05:38pm
Quote (ElCapitano @ 30 Nov 2011 19:20)
Nem olyan nagy szám ez az Esőember. Imo filmben Ébredések >>>>, meg könyvben a Virágot Algernonnak.

az esőember zseniális film szerintem. lehet meg kéne majd nézned még egyszer, amikor mér "leülepedett" benned.
kell neki egy kis idő, mint a Tarantino filmeknek :D
Tom Cruise Dustin Hoffman elképesztően kurva nagyon alakított abban a filmben, nagyon nagyon hitelesen adja vissza az autista savant szerepét.
nem akarom rád erőszakolni a filmet, de szerintem ne írd le hamar.
Member
Gold: 0.18
Dec 1 2011 12:40am
Quote (beni @ 30 Nov 2011 14:17)
Most elgondolkoztam azon, hogy mennyire snobság, hipsterkedés ezeket csípni, de nekem a seven samurai kifejezetten tetszett, mondjuk lehet a japán téma miatt is ... (kurosava jó pár filmjét megnéztem és szerintem tök jók)

A 12 angry ment kvázi a napokban láttam és az is lekötött. Nyilván nem egy pörgős film, de annak még színházi adaptációjára is kíváncsi lennék.

(Kurosawa egyik filmjét még könyvben is olvastam)

Amúgy csak random trollkodtam. :D Nekem pl Werckmeister harmóniák kb egyik kedvenc filmem, szóval simán bírom a kiképzést.

Quote (Aston @ 1 Dec 2011 01:38)
az esőember zseniális film szerintem. lehet meg kéne majd nézned még egyszer, amikor mér "leülepedett" benned.
kell neki egy kis idő, mint a Tarantino filmeknek :D
Tom Cruise Dustin Hoffman elképesztően kurva nagyon alakított abban a filmben, nagyon nagyon hitelesen adja vissza az autista savant szerepét.
nem akarom rád erőszakolni a filmet, de szerintem ne írd le hamar.

Jó film volt nem mondom, de mostanában nem igazán bírom élvezni a filmeket.

This post was edited by ElCapitano on Dec 1 2011 12:40am
Member
Gold: 2,366.74
Dec 1 2011 08:26am
megnéztem a Halhatatlanokat

komoylan mondom hogy ha már hozzá mernek nyulni egy ilyen jo történethez miért nem csinálják meg rendesen? vagy miért nem olvasnak utána csak egy kicsit, elég lenne ha egy rövid tömör összefoglalot olvasnának el a görög mitologiárol
mert maga az amivel probálkoztak jo lenne, de igy hogy megnéztem csak egy kibaszott nagy össze baszott látványvilágra törekedő akcio fantasy lett

a 300-ban legalább a történelemi azonosság szikráját felfedeztem :D itt szerintem csak a szereplők nevei voltak helyesek

tehát nagyot csalodtam bár nem is vártam sokat
Member
Gold: 3,747.73
Dec 1 2011 08:59am
Quote (Inakwo @ Dec 1 2011 03:26pm)
megnéztem a Halhatatlanokat

komoylan mondom hogy ha már hozzá mernek nyulni egy ilyen jo történethez miért nem csinálják meg rendesen? vagy miért nem olvasnak utána csak egy kicsit, elég lenne ha egy rövid tömör összefoglalot olvasnának el a görög mitologiárol
mert maga az amivel probálkoztak jo lenne, de igy hogy megnéztem csak egy kibaszott nagy össze baszott látványvilágra törekedő akcio fantasy lett

a 300-ban legalább a történelemi azonosság szikráját felfedeztem :D itt szerintem csak a szereplők nevei voltak helyesek

tehát nagyot csalodtam bár nem is vártam sokat

Ezt már kidumáltuk beniékkel. Erre van igény, az átlag leszarja/nem érti az alap történetet. Mikor nem egyedül nézek filmet, ilyen myheadisfulloffuck fejet vágok, amikor belekérdeznek a történetbe, hogy eztmost miért igy??, és akkor lekell állítani a filmet és elmagyarázni. Az ilyenek a wanted, sucker punch, drive angry, clash of the titans filmek a max amit betudnak fogadni, és sajnos ebből van a többség.
Member
Gold: 6,440.13
Dec 1 2011 09:04am
Quote (Vismajor @ Dec 1 2011 03:59pm)
Ezt már kidumáltuk beniékkel. Erre van igény, az átlag leszarja/nem érti az alap történetet. Mikor nem egyedül nézek filmet, ilyen myheadisfulloffuck fejet vágok, amikor belekérdeznek a történetbe, hogy eztmost miért igy??, és akkor lekell állítani a filmet és elmagyarázni. Az ilyenek a wanted, sucker punch, drive angry, clash of the titans filmek a max amit betudnak fogadni, és sajnos ebből van a többség.

én nem akarom elhinni, hogy van az "átlag" meg vagyunk mi, felsőbbrendű "intellektuális individuális személyek" akik őszintén felháborodunk a történet bugyutaságán

Member
Gold: 2,366.74
Dec 1 2011 09:06am
Quote (beni @ 1 Dec 2011 16:04)
én nem akarom elhinni, hogy van az "átlag" meg vagyunk mi, felsőbbrendű "intellektuális individuális személyek" akik őszintén felháborodunk a történet bugyutaságán

de nem is a bugyutasággal vana gond hanem hogy kb semmi köze a görög mitologiához csak annyi hogy néha benyögnek iylen durva neveket hogy Zeus, vagy Hellének LOOOOOL

értedddddddd :D

This post was edited by Inakwo on Dec 1 2011 09:06am
Member
Gold: 64,467.50
Dec 1 2011 09:15am
Quote (Vismajor @ 1 Dec 2011 16:59)

mi bajod a wanted-el?
Member
Gold: 3,747.73
Dec 1 2011 09:16am
Quote (Sup3RN0Va @ Dec 1 2011 04:15pm)
mi bajod a wanted-el?

Igazából semmi, arra, amire szánták, jó. Látványos, giylkolós. Filmnek viszont szar,mert egy rendes movie több részből áll össze, és ezek egyike az érthető, és követhető történet
Go Back To Magyar Topic List
Prev16216226236246251650Next
Add Reply New Topic New Poll