Quote (Vismajor @ May 17 2014 09:51pm)
de érted a cukor -fruktóz- nem egy menetelő katona ami építgeti a zsírszalonnát a testedben és tűzzel vassal üldözni kell
cukorra a testnek SZÜKSÉGE van (kész, pont, pimpam) ahogy szénhidrátokra is. A fogyókúra(a diéta, étrend) csak annyit tesz hogy az ember NE vigyen be többet mint amennyire szüksége van, mert akkor lerakódik(vagy elraktározódik, zsírban)
Szarul fogalmaztam ezek szerint bocsánat. Azt szarkasztikusan írtam, pont, hogy ellene vagyok ennek a testépítő faszságnak, hogy a gyümölcs rossz mert van benne cukor, illetve a zsíros húsokat kerülni kell, azt hittem az utolsó pár sorból kiderül, hogy pont a gyümölcsök mellett érvelek.
A testépítők csak a cukrot nézik a gyümölcsben, mert a kalóriákon kívül nem látnak mást, holott amint említettem rengeteg egészséges anyagot tartalmaz.
Quote (RRC @ May 17 2014 09:47pm)
bajnokmáté megnézett pár yt videót meg belájkolt fb-n pár fitnessgurut és már mindent tud a táplálkozásról
Mi a fasz? Te linkelsz étrend terveket amit kb kimásoltál valami oldalról, aztán meg másnap pizzát rendelsz
Quote (Smat @ May 17 2014 09:49pm)
Van 1-2 gyümölcs amit nem igazán lehetne enni profi testépítőknek meg focistáknak se például mert savasít mint az állat, de mivel innen senki nem fog mr olympia címre pályázni ezért tényleg butaság gyümölcsöt csak azért nem enni mert cukor van benne ezt mondjuk adom.
én is^^ Egyébként nem mindegy azért milyen gyümölcs, áfonya/málna pl jobb mint banán szinte minden szempontból stb.
This post was edited by championmath on May 17 2014 02:11pm