Quote (Baleee @ Feb 15 2010 08:20pm)
Nem tudok mit mondani, owned kisparasztka vagyok, cry.

Ja de...
naja ez az hogy haverom haverját nem tudom hogy titeket érdekel e haver mesélte pont ma a discos ugybe ijet beszolta csajnaka csaj pasija szolt a kidoboknak haverjai voltaka kidoboka kidobok ugy meg verték hogy belsö vérzése lett és kivitéka sinre hogy hátha elüti a vonat de a vonát megált a srác megvolt halva haver mnodta ma kajak! szall vigyázatok mit mondtok sad.gif
Btw erkölcsről neked sem kellene senkit leszólnod... ^^ De te megteheted, bőlcs róker vagy

Tényleg sekélyes vagy, és baromira egyszerű.
Az a poén az egészben, hogy atm vagytok ugye ketten söndörrel, akik lépten-nyomon utálnak. Az egyik azt mondja bkv-ellenőr vagyok és egy csóró kis szardarab, te meg ugye jössz a 2 éves szaroddal, miszerint én nőket rontok meg és alázok ésatöbbi.
Igaz, hogy mindenki, aki valaha is találkozott velem meg tudja erősíteni, hogy se nem vagyok bkv-ellenőr és a nőügyeim sem az általad felvázolt dolgokról szólnak (mert mindnek ki volt nyalva a segge), de sebaj, ti ketten továbbra is lökitek ezt a szart, szerintem már csak azért is, mert így esik jól nektek, ha ilyennek láttok a kis fantáziátokban.

Kár, hogy én baromira nem az a joey vagyok... ;(
Ezzel csak azért fáradok most ennyit, hogy leírjam, mert unalmas már picit amit művelsz és kurvára gyerekes. Én ugyanaz az ember vagyok amióta csak neten vagyok, a hun1-es joey, a d2-ős joey stb-stb, mindig is ilyen voltam, tetszik vagy nem. Te elmondhatod ezt magadról? Egyszer ennek nyalsz segget, egy év múlva meg a kurva anyját, ugye RpR-Syl-Baleee híres triumvirátus? Csak egy példát mondok a sok közül. Meg Csucsy, Zk Rakanishu stb. Szal nemcsak hogy egy sekélyes birka vagy (amit a folytonos anyázásaidból leszűrtem), hanem még kibaszottul álszent is. És hidd el, sokan mondják ezt, max nem a képedbe. Én viszont ilyen 'arcbamondogatós' gyerek vagyok, tudod.
Szal lényeg a lényeg, én még mindig nem tudom mire vergődsz itt nekem már lassan 3 éve. Jó lenne, ha találnál más elfoglaltságot, mint a joeyzás, meg a gólem meg a néger meg a faszom...
Erre igazából azt írsz, amit akarsz, érzem mi lesz, mert nem akarsz leégni a haverok előtt, aztán kivágod magad valami frappáns plusz1-el, de szerintem sokan érzik majd azt, hogy savanyú a szőlő.
Ennyit erről, én többet nem hozom fel, azt csinálsz magaddal, amit akarsz, ez már kikívánkozott belőlem.
This post was edited by -joey- on Feb 15 2010 01:35pm