Quote (sylKE @ Sun, Jun 29 2008, 01:23pm)
:DDDDDDD
a wow 1 rakás szar, ezt az a tesom mondta, aki azota játszik vele eredetin, miota kijött... nincs benne semmi izgalmas, a 20 millio insta meg kb 2 hét után kibaszottul unalmas
egyszerüen már nem tud micsinálni wowban, néha felmegy arenazni, de amugy semmi értelme
d2ben legalább random itemek esnek, és igy sokkal változatosabban lehet karit csinálni, de wowban viszont télleg csak sablon karik vannak
+ ott a classic, a hc..szal ha választanom kéne, akkor biztos h nem wowoznék, unalmas szarért nem fizetnék
+a karik sincsenek balance-olva
aham. 5 fajta kari és 8 fajta kaszt van asszem.
mind1i kelvihető 3 ágba.
na jó mind1 én most nem vitatkozom tovább majd később . fáradt vaok fél 5 kor értem haza aludtam 5 órát.
igazából leszarom, de blizzard nem fog maga alatt ásni azzal h 1 kurva jó gamet ki ad ingyen h átvigye a fizetős playereket.
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Sun, Jun 29 2008, 01:25pm)
jo de latod mafnak csak az a jatek hogy 2 ora alatt felviszi a karit 90re aztan belo 1 botot
nekem meg az h duelezek
meg jo hogy o nem tudja elvezni XDDD
mit élvezzek pixeleken? inkább elmegyek szombat este tudod bulizni a la siesta-ba barátnőmmel meg baráttaimmal . Ezt én jobban élvezem mint ahogy te 19 évesen ne mtudsz más fobiát kitalálni mint h buzi vagy és leégeted magad.
This post was edited by perfect_maf on Jun 29 2008 07:28am