Quote (ecneB @ May 3 2017 02:33pm)
biztosan nem vennek ennyiert.
anyaghasznalat ok, de azert a legtobb hasonlo arkategoriaju android sem papirbol keszul. innentol kezdve semmilyen pluszt nem ad szamomra.
lg g3-t hasznalok pixeles os-sel es tokeletesen meg vagyok vele elegedve.
pl multkor kezbe vettem egy 7-es iphone-t, mert beszelni akartak velem telefonon (kollegae)
a haptic feedback utan (ami megjegyzem a 2008-as samsungomban mar benne volt) megkerdeztem, hogy szet akar esni a telefon? teljesen azt a benyomast keltette, mintha nem lenne stabilan osszetakolva. amikor szova tettem, jott ez haptic feedback teso. en meg valaszoltam, hogy tudom teso.
igazabol egyaltalan nem erdekel, aki iphone-t hasznal, hasznalja nyugodtan. de ez a katolikus teriteses dolog nem jon at, amit mindig be akarnak nekem meselni a userek.
a marketingjevel meg megint nem ertek egyet, bar teny hogy zsenialisan mossat az agyakat, ezt alairom.
a piaci reszesedesek meg elegge magukert beszelnek, orulok, hogy egyre inkabb kopik ki a koztudatbol, bar igazabol pont annyira teszek is ra.
nyilvan embere valogatja, de en meg sose hallottam ios usert kezdemenyezni, hogy mennyire kiraly az iphone, vegyel ilyet teso, nem fagy etc..
ezek a beszelgetesek mindig ugy indultak, hogy "mar megint fos ez a geci [...]", meg "harmadszor cserelnek power gombot a one plusomon" meg "viszhangzik a kurva nexusom"
(ezek igy az elmult 2 hetben hallott dolgok meloban)
en nem allitom, hogy az iphone userek nem lojalisak a valasztott termekuk mellett, mert de, kurvara azok, de a fikazas alatalaban ugy indul hogy az ``````android masterrace`````` elkezd szurkalodni, mert a masiknak iphoneja van
hipokrata dolog kizarolag az iphone userekre tolni ez a terites dolgot, mert szerintem pont leszarjak, hogy ki milyen draga telefont vesz