d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev16176186196206211257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
May 17 2014 05:45am
Lassan 1 eve hogy befejeztem a diétát, azota 8 kg jott fel. Ezt nevezem minőségi tomegelesnek :D
Member
Gold: 2,496.00
May 17 2014 06:29am
Quote (xGurke @ May 17 2014 12:41pm)
ha jól emlékszem akkor találkoztam veled anno blahán
ha jól emlékszem 80-100 kiló között voltál valahol
javíts ki, ha az nem te voltál
de én 70 kiló vagyok és viccen kívül, egy nagyobb ebéd alatt megzabálom azt, amit te egész nap fogyasztasz
szerintem az nem okés

talalkoztunk mar szerintem tobbszor is, egyszer vmi blaha kornyeki kocsmaban biztos. eleg ocska hely volt, vkinek a torzshelye. akkortajt voltam 110 kornyeken is szerintem, most 90 vagyok.

azert mennyisegre ez nem keves, nem szoktam ehezni. ebed elott szoktam ehes lenni kozvetlenul, de ha nem kettore rakna a szunetem a menedzsment ez se lenne

Quote (Psyclon @ May 17 2014 12:28pm)
Ilyen szar étrend mellett nem fogsz leadni semmit hiába kardiozol mellette.
A "fogyókúra" nem arról szól, hogy keveset eszik az ember, hanem arról, hogy csak es kizárólag azt amire a szervezetenek szüksége van + igen.. igen számolni kell a kalóriát.
Nehéz? - De meg mennyire.
Nálam is hiába van ott melo helyen a 460 Ft-os dolgozó menü, nem eszem. Vagy hozok otthonról azt amit előző nap csináltam másnapra, vagy veszek egy grill csirkét es azt eszem.
Persze szar, hisz en is ennek minden jo kaját. De ha mar egyszer bele fogtam, akkor ha bele doglok akkor is végig csinálom.

Így ránézésre túl sok a kalória + a szénhidrát.

at van ez gondolva es fogyok en csak nem hetente masfel kilot mint te - ami egyebkent szerintem nem is baj, sok az egy het alatt.

nem ehezek, es nem 460 ftos dolgozoi menut eszek(bar annyiba szokott kerulni kabe, de itt a dolgozoi menu ~250 ft :D) nem tudom mi baj van a zoldseges husos fott kajakkal

lehet hogy nem az abszolut idealis de teljesen jo, otthon nincs idom fozni masnapra
Member
Gold: 1,419.11
May 17 2014 06:44am
Quote (xGurke @ 17 May 2014 12:41)
ha jól emlékszem akkor találkoztam veled anno blahán
ha jól emlékszem 80-100 kiló között voltál valahol
javíts ki, ha az nem te voltál
de én 70 kiló vagyok és viccen kívül, egy nagyobb ebéd alatt megzabálom azt, amit te egész nap fogyasztasz
szerintem az nem okés

Nem értelek.
Member
May 17 2014 06:52am
Quote (TresholdOfUniverse @ 17 May 2014 13:29)
talalkoztunk mar szerintem tobbszor is, egyszer vmi blaha kornyeki kocsmaban biztos. eleg ocska hely volt, vkinek a torzshelye. akkortajt voltam 110 kornyeken is szerintem, most 90 vagyok.

azert mennyisegre ez nem keves, nem szoktam ehezni. ebed elott szoktam ehes lenni kozvetlenul, de ha nem kettore rakna a szunetem a menedzsment ez se lenne

at van ez gondolva es fogyok en csak nem hetente masfel kilot mint te - ami egyebkent szerintem nem is baj, sok az egy het alatt.

nem ehezek, es nem 460 ftos dolgozoi menut eszek(bar annyiba szokott kerulni kabe, de itt a dolgozoi menu ~250 ft :D) nem tudom mi baj van a zoldseges husos fott kajakkal

lehet hogy nem az abszolut idealis de teljesen jo, otthon nincs idom fozni masnapra

Az elso 10 kg lofasz kb. Utánna jon a móka.
Heti 1 kg jo lenne a továbbiakban is, de a fel kg/hét az ideális.
A zöldséges főtt kajakkal meg van gond. Zöldség is max párolt.
Máj? Meg stb. Egy "normális" második fele ha olyan, akkor fedezi a napi kcal bevitelét felet.
Csirke mellett meg kb 10-20 perc megcsinalni ami egész napra eleg beosztva stb.

De amúgy nem akarok bele ugatni. Ha eddig bevált akkor csináld nyugodtan.
En csak azt mondom, lehet ezt normálisan.

/mellesleg, fogyásnal az izom veszteség elkerülhetetlen, a szervezet ehhez nyúl elsőként kb. Ezért kellene proteinben gazdag étrendet követni es heti 3 egy átmozgató/alap súlyzos edzést csinalnod.
Mert nem mind1 ha fél kgrol is van szó, hogy az zsír vagy izom. /
Member
Gold: 2,496.00
May 17 2014 07:51am
Quote (Psyclon @ May 17 2014 01:52pm)
Máj? Meg stb. Egy "normális" második fele ha olyan, akkor fedezi a napi kcal bevitelét felet.

/mellesleg, fogyásnal az izom veszteség elkerülhetetlen, a szervezet ehhez nyúl elsőként kb. Ezért kellene proteinben gazdag étrendet követni es heti 3 egy átmozgató/alap súlyzos edzést csinalnod.

Hozzaallas kerdese. Abba ne menjunk bele hogy mennyi izom jon le az emberrol, van alapja annak amit mondasz de ez igy tulzas. En azt szoktam alapnak venni amit meg a farki altal linkelt leangainsen van irva, es se a fel napi ehezes se a "keves" kaja nem megy olyan drasztikusan az izom rovasara. Eleg regota csinalom ezt es izmosabb lettem, nem forditva.

Minden reggel lefutok 3kmt, es uszok 2-3at. Emelle azert nem sok mindent kell atmozgatni, de igen ezert kezdenek el TRXezni.

Ha kiszamolom egy napra 1800-2800 kaloria kozott jon ki, attol fuggoen hogy mit ebedelek. Vannak hetek amikor elgyengulok es tobbet eszek/szarokat amit nem kene, foleg az lassit le, nem az amit csinalok.

Nem veszem beugatasnak, pont azert irtam le mert itt kicsit szemellenzosnek tunik a tarsasag. Van egy elgondolas(ami egyebkent mukodik meg minden nem arrol van szo), de azon kivul minden szar.
Member
Gold: Locked
May 17 2014 08:13am
Quote (Psyclon @ May 17 2014 01:28pm)
Ilyen szar étrend mellett nem fogsz leadni semmit hiába kardiozol mellette.
A "fogyókúra" nem arról szól, hogy keveset eszik az ember, hanem arról, hogy csak es kizárólag azt amire a szervezetenek szüksége van + igen.. igen számolni kell a kalóriát.
Nehéz? - De meg mennyire.
Nálam is hiába van ott melo helyen a 460 Ft-os dolgozó menü, nem eszem. Vagy hozok otthonról azt amit előző nap csináltam másnapra, vagy veszek egy grill csirkét es azt eszem.
Persze szar, hisz en is ennek minden jo kaját. De ha mar egyszer bele fogtam, akkor ha bele doglok akkor is végig csinálom.

Így ránézésre túl sok a kalória + a szénhidrát.

Érdekes az embereknek sikerült fogyni akkor is mikor még ez az egész kalóriaelmélet nem volt, egyébként, kíváncsiságból, hogy számolod ki mennyi kalóriát égetsz el egy nap?

Quote (Psyclon @ May 17 2014 02:52pm)

Májjal mi a bajod? Ja igen csirkemell az egyedüli elfogadható húsforrás, közben pedig kurvaszar hosszútávon csak azt enni. Mi a gondod a zöldséges főtt kajákkal, zöldség is max párolt??? Magyarul a nyers zöldség nem jó szerinted?

This post was edited by championmath on May 17 2014 08:13am
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
May 17 2014 09:37am
nem tudnék így élni 2 napig se
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
May 17 2014 09:38am
fitness guruk vitatkoznak
Member
Gold: 7,249.99
May 17 2014 10:31am
Távol állok a gyúrástól, egyelőre fogyás és egészségesebb táplálkozás van terveben.
Csak eszembe jutott egy kérdés: Miért mindig rizst esznek a testépítők?
Lehet én tudom rosszul, de valahogy mindig a csirkemell+rizs combo jut eszembe, ha gyúrós kajálásról hallok.
Vagy eszik bárki is pl. csíráztatott magokat?
Member
May 17 2014 10:36am
Quote (Szerintem @ 17 May 2014 17:31)
Távol állok a gyúrástól, egyelőre fogyás és egészségesebb táplálkozás van terveben.
Csak eszembe jutott egy kérdés: Miért mindig rizst esznek a testépítők?
Lehet én tudom rosszul, de valahogy mindig a csirkemell+rizs combo jut eszembe, ha gyúrós kajálásról hallok.
Vagy eszik bárki is pl. csíráztatott magokat?

Nem joga ez. Csira lol ^^
Amúgy csirkerizs ilyen általános kaja.
De tény, hogy ezt azért nehéz ubereli.

Magvakat alltalaban az olaj miatt szoktak/szoktam enni, de azt is kurva óvatosan mivel 100g mogyoró 654 kalória.

/e: amúgy en nagyon a végletet csinálom. Szóval bocsi amúgy az ugatasert

This post was edited by Psyclon on May 17 2014 10:46am
Go Back To Magyar Topic List
Prev16176186196206211257Next
Add Reply New Topic New Poll