Quote (xGurke @ May 17 2014 12:41pm)
ha jól emlékszem akkor találkoztam veled anno blahán
ha jól emlékszem 80-100 kiló között voltál valahol
javíts ki, ha az nem te voltál
de én 70 kiló vagyok és viccen kívül, egy nagyobb ebéd alatt megzabálom azt, amit te egész nap fogyasztasz
szerintem az nem okés
talalkoztunk mar szerintem tobbszor is, egyszer vmi blaha kornyeki kocsmaban biztos. eleg ocska hely volt, vkinek a torzshelye. akkortajt voltam 110 kornyeken is szerintem, most 90 vagyok.
azert mennyisegre ez nem keves, nem szoktam ehezni. ebed elott szoktam ehes lenni kozvetlenul, de ha nem kettore rakna a szunetem a menedzsment ez se lenne
Quote (Psyclon @ May 17 2014 12:28pm)
Ilyen szar étrend mellett nem fogsz leadni semmit hiába kardiozol mellette.
A "fogyókúra" nem arról szól, hogy keveset eszik az ember, hanem arról, hogy csak es kizárólag azt amire a szervezetenek szüksége van + igen.. igen számolni kell a kalóriát.
Nehéz? - De meg mennyire.
Nálam is hiába van ott melo helyen a 460 Ft-os dolgozó menü, nem eszem. Vagy hozok otthonról azt amit előző nap csináltam másnapra, vagy veszek egy grill csirkét es azt eszem.
Persze szar, hisz en is ennek minden jo kaját. De ha mar egyszer bele fogtam, akkor ha bele doglok akkor is végig csinálom.
Így ránézésre túl sok a kalória + a szénhidrát.
at van ez gondolva es fogyok en csak nem hetente masfel kilot mint te - ami egyebkent szerintem nem is baj, sok az egy het alatt.
nem ehezek, es nem 460 ftos dolgozoi menut eszek(bar annyiba szokott kerulni kabe, de itt a dolgozoi menu ~250 ft :D) nem tudom mi baj van a zoldseges husos fott kajakkal
lehet hogy nem az abszolut idealis de teljesen jo, otthon nincs idom fozni masnapra