Quote (TresholdOfUniverse @ 17 May 2014 10:06)
leirom en is mit eszek, gyertek ram. annyit hozzateszek h en szalkasodnek, es uszok+futok, terembe nem jarok. TRXezni kene elkezdeni de meg nem vettem ra magam
6:20kor kelek, futas es uszas kozott 1 szal banan/muzliszelet
9 korul 400 gr natur joghurt, ez itt olyasmi mint otthon a kefir
delutan kettokor ebed a kantinban, tobbnyire kremleves+valami egyszeru masodik, spenot szufle/rizsesmaj ilyenek
6:40kor vacsora, tobbnyire zoldseg+hus, meg egy 80 gr sos mogyoro hazafele
Ilyen szar étrend mellett nem fogsz leadni semmit hiába kardiozol mellette.
A "fogyókúra" nem arról szól, hogy keveset eszik az ember, hanem arról, hogy csak es kizárólag azt amire a szervezetenek szüksége van + igen.. igen számolni kell a kalóriát.
Nehéz? - De meg mennyire.
Nálam is hiába van ott melo helyen a 460 Ft-os dolgozó menü, nem eszem. Vagy hozok otthonról azt amit előző nap csináltam másnapra, vagy veszek egy grill csirkét es azt eszem.
Persze szar, hisz en is ennek minden jo kaját. De ha mar egyszer bele fogtam, akkor ha bele doglok akkor is végig csinálom.
Quote (kusziyoker @ 17 May 2014 10:00)
hat nem tudom mi ebben a káosz, csak annyit hogy hatásos hidd el. A gyümölcsről meg sajna nem tudok lemondani, foleg az almarol, eddig napi hatot megettem, szinte mar függő vagyok. Leredukaltam napi egyre bar abban igazad van hogy reggel kellene fogyasztanom.
Így ránézésre túl sok a kalória + a szénhidrát.