[QUOTE=Oberon_os,11 Jul 2010 10:40][QUOTE=atek555,11 Jul 2010 09:47]Igenerősen euscl egyik legjobb shieldje, el ne add bagóért! Bár nem tudom, ladderben van-e még normális lld, de ez kurvaszép, de még annál is szebb. Atyaúristen. Ha 4 sox megy bele ofc, nem tudom hol találtad. 4x 20 maxdam jewelt bele, és realm top 3 (minifoot, sőedvárcnak van hasonlója, asszem), de azok nl-ben[/QUOTE]
Zizi, ha tudsz olyant aki esetleg ladderben is tolja lvl18-at, és érdekelheti, akkor légyszi küld el pm-ben a nevet
köszi[/QUOTE]
sry, ladderesekről már semmit nem tudok. Szokott erre kóborolni egy srác, diabloq vagy ki, talán ő ismer párat.[/QUOTE]
igen, ő adott rá 25fg-t :DD
[QUOTE=Flutter,11 Jul 2010 15:42][QUOTE=atek555,Jul 11 2010 09 11 2010 09 :47am]Igenerősen euscl egyik legjobb shieldje, el ne add bagóért! Bár nem tudom, ladderben van-e még normális lld, de ez kurvaszép, de még annál is szebb. Atyaúristen. Ha 4 sox megy bele ofc, nem tudom hol találtad. 4x 20 maxdam jewelt bele, és realm top 3 (minifoot, sőedvárcnak van hasonlója, asszem), de azok nl-ben[/QUOTE]
Zizi, ha tudsz olyant aki esetleg ladderben is tolja lvl18-at, és érdekelheti, akkor légyszi küld el pm-ben a nevet
köszi[/QUOTE]
leevolka
neki írj[/QUOTE]
Lee nem csak mld??? lld is? majd írok neki..ű
thx