Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ May 3 2017 02:25pm)
hosszabb ideig sajatomkent nem, munkatarsamnak van egy regebbi, forced updatek miatt lassu szar lett; kezelese kozben olyan erzesem volt, mintha a fejlesztok direkt arra mentek volna ra, hogy minel kezelhetetlenebb es hasznalhatatlanabb legyen, de lehet, csak azert gondoltam igy, mert szokatlan
mar csak elvbol se vennek ifont, szanalmas amit csinalnak (headphone jack es mas egyeb)
mostani redmi note4emhez hasonlo (kicsit alacsonyabb) specifikaciokkal rendelkezo ifone megfelelo 3.5x annyiba kerult, megvetelkor neztem (lehet, hogy azota valtozott) es semmi gondom vele
A régebbi alatt melyik modellt érted?
Nekem amúgy Ipod Touch 5 van, annak a hardvere tudtommal nagyjából megyezezik az IP4 hardverével, és valóban lassult valamennyit az újabb frissítésekkel. Annak idején az első Ipodom is nagyjából akkor kezdett lassulni, amikor kijött az IP3. Azért is írtam korábban, hogy a mostanihoz képest 1-2 generációval régebbi modellek még simán elvannak évekig, az annál régebbiek viszont már egyre kevésbé viszik az updateket. De ezt most ne úgy értsd, hogy 1-2 év alatt elavul, hanem minimum 3-4 évben gondolkozz. Az 5S, mint azt előttem is írták elég jó ár-érték aránnyal bír most.