Quote (ToldiSenior @ Oct 31 2014 01:31pm)
Személy szerint a FIDESZ politikájának kb. 90%-ával teljes mértékben egyetértek. Magyarország Alaptörvénye most is itt van kinyitva az íróasztalomon, a Nemzeti Hitvallást egyfajta imádságként rendszeresen el szoktam mondani, majdnem kívülről tudom már. Említettem, hogy keresztény vallásosságomból következően alapvetően baloldali beállítottságú-szellemiségű vagyok (bár a magyar baloldalhoz nagyon nincs semmi közöm), ezért nem értek egyet az egykulcsos adóval (mert a gazdagoknak nagyon kedvez), s van még pár téma (nem ismétlem magam), ami irritál. Legszívesebben egy német CDU- vagy CSU-szerű pártra szavaznék, de ilyen Magyarországon sajnos nincs, a KDNP-t inkább hagyjuk. Tisztában vagyok vele, hogy a FIDESZ-ben is van egy csomó kapzsi ember, aki sajnos a politikát elsődlegesen a saját meggazdagodása és nem a nép szolgálata miatt műveli, ez nem tölt el büszkeséggel, de én legalább nem tartozom közéjük. Azt is elmondtam már, hogy Gyurcsány 2006-os őszödi beszéde után léptem be a FIDESZ-be, hogy a hazug gazember megbuktatásáért dolgozzak. Őszintén örülök neki, hogy idén is a földbe döngöltük 3X, és ha elindul Gyurcsány 2018-ban, én is ott leszek még kb 100ezer önkéntes aktivista társammal, és újra meg fogjuk akadályozni, hogy hatalomba kerüljön. Említettem már, hogy nincs négy diplomám, csak három, de négy szakon + tanárszak, mert az első diplomám egy kétszakos tanári diploma (meg van még 2 másik, de ezek már tandíjasak voltak). A katonai IQ-tesztem anno 2001-es sorozásomkor hibátlan lett, ezért vettek fel tartalékos tiszti képzésre (volt kb hússzoros túljelentkezés - kb. ennyit a "nagyon buta vagy" megjegyzésekre). 2012-ben ismét volt IQ teszt az önkéntes tartalékos alkalmasságvizsgálatkor, és a pszichológustól kérdeztem, hogy na milyen lett az IQ tesztem, azt mondta, hogy nagyon jó lett, de miért hagytam ki a végén pár feladatot, mért nem blöfföltem valamit - no erre azt válaszoltam, ha előre megmondják, hogy a rossz válaszok nem érnek minusz pontot, akkor nyilván blöfföltem volna...) de így is a legjobb voltam a százvalahány jelentkező között, ezért léptettek elő őrnaggyá és tavaly meg idén is nyáron kiképző parancsnok voltam a műveleti tartalékosok alapkiképzésén.
tl/dr
nem kell mellre szívni
azért mondják, hogy buta vagy, mert itt ez a szokás, ha nem egyezik a véleményetek
szóval ha itt szeretnél vitatkozni, akkor vedd fel ezt a fajta vitakultúrát, vagy még jobb, ha hagyod a fenébe, mert itt egy-két kivétellel senki nem akar meggyőzni senkit, csak jól esik elküldeni a francba