d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev16136146156166171468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Oct 31 2014 05:42am
Quote (Smat @ Oct 31 2014 11:26am)
És te egy szavazati joggal rendelkező polgár vagy.
Jézusom..

az semmi, de elmondása szerint több diplomával is rendelkezik
ÉRTELMISÉGI
:XD

bár ha megnézed anarkin meg beni se túl fidesz ellenes
aki teli van (ok, azért mert megdolgozott érte, nem is azt vitatom) az pont leszarja ki milyen villát épít meg miből.. meg se érzik a -30-50 ezret abból a havi 600-800 ezres forintos nettóból :XD
sőt, azzal azonosítják a jólétet, hogy fidesz, hisz ők vannak hatalmon épp vagy idk
a gazdagoknak jo az egykulcsos ado, több pénzük marad.. másra nem tudok gondolni; a gazdagabbaknak kedvez a fidesz bizonyos dolgokban ezért aztán éljenzik
az useless tard réteg meg ha kihal meg vergődik azokért úgy se kár, azért vannak hogy amig vergődnek is be kell fogni a gerjesztett energiájukat és hasznot huzni belőle (leadoztatni a faszba a szirszar fizetésüket is, hogy épp csak vergődni tudjanak) (dehát ménem tanultak küzdöttek jobban megvan a lehetősége mindenkinek ez van) kész
Member
Gold: 0.00
Oct 31 2014 05:45am
Kívánok szebb jövőt!
Member
Gold: 2,280.00
Oct 31 2014 05:47am
Azért, higgyétek el "kedves" "barátaim", FIDESZ párttagként elég rossz érzés volt nézni a TV-kben Orbán agyatlan talpnyalóit, politikusok egész sorát (Varga, Rogán, Németh Szilárd stb), ahogyan magyarázzák a magyarázhatatlant, hogy ez (a gigabájt alapú netadó) miért jó dolog, miért kell, miért lesz; komolyan gondoltam, hogy ha bevezetik, idén volt az utolsó választás, amikor tettem is valamit azért, hogy hatalmon maradhassanak. Személy szerint Orbán Viktor sem túl szimpatikus nekem, de azt elismerem, hogy van karizmája, és van elég esze ahhoz, hogy az országot vezesse.

This post was edited by ToldiSenior on Oct 31 2014 05:49am
Member
Oct 31 2014 05:48am
Quote (ToldiSenior @ Oct 31 2014 01:47pm)
Azért, higgyétek el "kedves" "barátaim", FIDESZ párttagként elég rossz érzés volt nézni a TV-kben Orbán agyatlan talpnyalóit, politikusok egész sorát (Varga, Rogán, Németh Szilárd stb), ahogyan magyarázzák a magyarázhatatlant, hogy ez (a gigabájt alapú netadó) miért jó dolog, miért kell, miért lesz, komolyan gondoltam, hogy ha bevezetik, idén volt az utolsó választás, amikor tettem is valamit azért, hogy hatalmon maradhassanak. Személy szerint Orbán Viktor sem túl szimpatikus nekem, de azt elismerem, hogy van karizmája, és van elég esze ahhoz, hogy az országot vezesse.

Adjon az Isten, barátom!
Member
Oct 31 2014 05:52am
Quote (ToldiSenior @ 31 Oct 2014 12:47)
Azért, higgyétek el "kedves" "barátaim", FIDESZ párttagként elég rossz érzés volt nézni a TV-kben Orbán agyatlan talpnyalóit, politikusok egész sorát (Varga, Rogán, Németh Szilárd stb), ahogyan magyarázzák a magyarázhatatlant, hogy ez (a gigabájt alapú netadó) miért jó dolog, miért kell, miért lesz; komolyan gondoltam, hogy ha bevezetik, idén volt az utolsó választás, amikor tettem is valamit azért, hogy hatalmon maradhassanak. Személy szerint Orbán Viktor sem túl szimpatikus nekem, de azt elismerem, hogy van karizmája, és van elég esze ahhoz, hogy az országot vezesse.

igazabol fidesz = orban viktor

aki ugye nem szimpatikus neked, de azert ingyen segitettel a partjanak a valasztasok alatt, szeretnek gratulalni a kikezdhetetlen logikadhoz

amugy adolf hitler is igazan karizmatikus szemelyiseg volt, es meg butanak se mondanam :))
Member
Gold: 343.00
Oct 31 2014 05:54am
Quote (Fej @ Oct 31 2014 11:52am)

aki ugye nem szimpatikus neked, de azert ingyen segitettel a partjanak a valasztasok alatt, szeretnek gratulalni a kikezdhetetlen logikadhoz

amugy adolf hitler is igazan karizmatikus szemelyiseg volt, es meg butanak se mondanam :))

vagy trollkodik vagy nincs is négy diplomája és akkor tényleg ilyen hót hülye vagy idk
nem bírom elképzelni, hogy egy több diplomás ember ekkora marha legyen
Member
Oct 31 2014 05:55am
Quote (ToldiSenior @ Oct 31 2014 11:47am)

nézed a tv-t, de nem érted mi van benne
amúgy meg ez wtf

van netadó- KILÉPEK ASDAS
"nem lesz" netadó - mégsem lépek ki

bár az utóbbinál nem ment a szövegértés

elég buta embernek tűnsz
Member
Gold: 0.05
Oct 31 2014 05:57am
kezdődik a szardobálás
Member
Gold: 2,280.00
Oct 31 2014 06:00am
Quote (Fej @ Oct 31 2014 12:52pm)

?????

Hitler egy szörnyű buta ember volt, mind az IQ-ja mind az EQ-ja szánalmasan alacsony volt. Hatalomra juthatott, mert ráérzett és rájátszott arra a (teljesen jogos) igazságtalanság-érzésre, amit a németek éreztek a Versailles-i békeszerződések után.
De a világháború elvesztését elsősorban a saját hülyeségének köszönhette. Pl. miért kezdte el bombázni Londont bosszúbol, mikor már majdnem megnyerte az angliai légicsatát? Az alacsony intelligenciája miatt (primitív bosszúvágy) játszotta el az angliai partraszállás lehetőségét, aztán volt olyan hülye, hogy egy le nem győzött Angliával a háta mögött nekiment a Szovjetuniónak, ott is nem kis részben unintelligens presztízscsaták (pl Sztálingrád) miatt persze nem győzött, és csak idő kérdése volt, mikor bukik minden.

Boccccs, Orbán Viktor egy okos ember, ne hasonlítgassuk már Hitlerhez...
Member
Oct 31 2014 06:03am
Quote (ToldiSenior @ Oct 31 2014 12:00pm)
?????

Hitler egy szörnyű buta ember volt, mind az IQ-ja mind az EQ-ja szánalmasan alacsony volt. Hatalomra juthatott, mert ráérzett és rájátszott arra a (teljesen jogos) igazságtalanság-érzésre, amit a németek éreztek a Versailles-i békeszerződések után.
De a világháború elvesztését elsősorban a saját hülyeségének köszönhette. Pl. miért kezdte el bombázni Londont bosszúbol, mikor már majdnem megnyerte az angliai légicsatát? Az alacsony intelligenciája miatt (primitív bosszúvágy) játszotta el az angliai partraszállás lehetőségét, aztán volt olyan hülye, hogy egy  le nem győzött Angliával a háta mögött nekiment a Szovjetuniónak, ott is nem kis részben unintelligens presztízscsaták (pl Sztálingrád) miatt persze nem győzött, és csak idő kérdése volt, mikor bukik minden.

Boccccs, Orbán Viktor egy okos ember, ne hasonlítgassuk már Hitlerhez...

do you even history?
Go Back To Magyar Topic List
Prev16136146156166171468Next
Add Reply New Topic New Poll