Quote (Anarkin @ Feb 9 2013 05:06am)
szét is verném a gépet ha nekiállnának ladderezni
--
am szerintem a két legerősebb hajtóerő ami hiányzik az a channel és a statolás
előbbi úgy adja magát, belépünk, "nicsak ott van 40 ember, na akkor húzzunk játszani közéjük" és sodródunk az árral.. én nem d2-t élveztem, hanem ezt..
most pl utóbbi napokban tök jó megint ez az érzés, hogy páran HC-znak én meg csak joinolok és van game / társaság
utóbbit meg mind ismerjük, "hopp sikerült elérni hogy nem kell str-re rakni, de már dex-re is csak 20-at.. na akkor húzzuk fel a 26. karit is, ami ezúttal végre tökéletes lesz (not)"
/e meg persze így nem kell külön egy kariból több fajta (cm wiz, archon wiz, etc) sem, megint csak újrajátszhatóságot rontja el ez a rendszer
ilyen apróságok b-sszák el azt hogy idekössék azt aki nem fanatikus
(amúgy bőven van mit csinálni, pl nézzétek meg hc-t ^^ jobb cuccok esnek mint ami ah-ban van (semmi) -- esik egy crites stormshield valakinek, és az egész banda ráveti magát mintha 2 hete nem ettek volna és húst találtak volna, úgy felbidelik..)
ezt már a d2-ben is elbaszták a buzi tokenekkel... boldog boldogtalan tud így level szervízt csinálni, pedig régen baromi jó volt, hogy ha elbasztál valamit, akkor kezdhetted szintelni a karit újra - most meg tokenezgetsz ha lett egy torchod, vagy egy annid, nőtt az str az enigmán...
na meg amikor a régi sorcbotnál véletlen shift+vita helyett shift+energy lett, akkor picit sziszegtem