Quote (Floodban @ 29 Dec 2010 23:22)
amugy nemtudom micsinaltal, de en soha nem lattam meg maget alldogalni boss fight kozben.
van mana gem is meg minden lofasz, vagy maximum attalentelsz firere
van 7xk ninc skedvem kikeresni, legyen 80k manám.
4es szinten Ab sebez 20k-t alapból, és 40k+ critelget az én lófasz 330 ilvl cuccomban, ez tök jó, csak 10k manába kerül, és 1.5 sec alatt castol.
evo hoz 60%-t ~ 50k + managem 11k, kemény 61k+alaból regenel mondjuk 1k. 61k mana 10k mannánként 1.5seces castolással... mindezt ki lehet bírni a trashmoboknál ivásokkal, de egy catás instában 4M+ hpja van egy bossnak, + a szünetek a közben jövő trash mobokkal.
Quote (bajcli @ 29 Dec 2010 23:23)
lvl85-ön a játék elég sokban különbözik lvlingtől...
alacsonyabb szinten simán végig lehet rohanni minden szar instán, soha nem kell megállni inni, healerek is kb csak hotokkal kihealelik az egészet, stb.
85-ös hckban meg kell CC-zni, figyelni manára, cooldownokat pörgetni (a tankoknak is néha), interruptolgatni, vagyis úgy általában jobban kell figyelni meg át kell alakítani hozzá az addig megszokott játékstílust.
(tankkal se lesz ugyanolyan hckat tankolni, mint outlanden rajoskodni, elhiheted)
igen, pont ezért lettem tank, mert a mageval az arcanblastot kell tolni, ha procol akkor egy missiles, ha elfogyott a mana, akkor egy managem+evo, majd újra az a két gomb. 5 percenként lehet timewarpot benyomni, hogy azért változatos legyen a rota. de minden második csak rám ha mert a többi kari csak 10 percenként kaphatja meg. tök unalmas.
Én pontosan azt akarom figyelni mikor mit kell csinálni, én folyamatosan akarok valamit csinálni. ezért tetszik ez a runás megoldás. nagyon jó, lekorlátoz picit, de mégis folyamatos marad.
This post was edited by CyberPunk666 on Dec 29 2010 04:49pm