Quote (RedBlueDevils @ 28 Dec 2010 23:16)
miért mi a baj?
meglett a 85 azt ennyi volt? asd
nem jön be az arcane mage, mert gyakorlatilag arról szól, hogy szétbaszósan nagyon durva dmget tolsz kb 10 másodpercig, 10 sec alatt ellövöd minden mana töltő cuccodat, újabb 10 sec dmg, és vársz másfél percet, hogy tölthesd a manád.
ráadásul egy gombot nyomsz folyton, amúgy az egész karihoz nem kell túl sok minden, csak nyomogatsz két gombot amíg el nem fogy a manád (amire nem kell túl sokat várni), majd nézed, hogy a többiek játszanak.
ezen kívül az se tetszik, hogy egy óránál is hosszabb ideig állok a dfben, és néha net szakadás és lag nélkül is kidob a kedves blizzard, csak mert az poén. Ha pedig be is jutok, akkor erősen random, hogy leöljük-e egyáltalán az első bosst legalább, hogy kapjak jp-t. De a behívások 80%-a, olyan instákba történik, ahol mivel mindenki meghalt vagy 6* kilpett egy két arc, ezekből rendszerint nincs semmi, de legalább a sor végére kerülsz vissza. ha pedig a faszod tele van és véletlen ki mersz lépni, akkor fél óráig be sem állhatsz újra a sorba.
Kicsit lenyugodtam és indítottam egy DK-t (bloodnak készül), ez sokkal izgalmasabbnak tűnik, mint az arcane mage (kár, hogy a frost olyan gyenge :S, azzal legalább jó volt játszani). Amúgy is elegem van a dps karival való szívással. Most majd szívnak mások, mint ahogy én szívtam amíg megtanulok tankolni. meg fogok tudni barátkozni az instant belépést dungeonokba. most még csak 58-as a dk, el akarom érni először a 60. a d&d-hez, majd utána kezdem az instázást. Tudom, hogy a tankolás nehéz, de legalább kihívás, nem egy gomb, illetve a jó tankok is elkezdték valahol. Először palán gondolkoztam, de azt mondják pvpben az annyira nem jó és jó néha kikapcsolódásként bgzni, meg így nem kell szopnom a mageval a heirloomért, 55-ről sokkal jobb. kapásból nem kell 20 szintet végig futni, majd a lassú mountokkal szopni, hanem egyből 100-as ground mount, majd 60on már repülök is.
a mageval azt javasolták, hogy vegyem fel a tailor és az enchant profokat, de miután már elszenvedtem valameddig mindenki közölte, hogy első karinak nem jók mert drága húzni őket, nem is volt goldom soha..
most a mininget veszem fel azt fogom farmolni, a kérdésem az, hogy mit vegyek fel mellé DK-nak?boldolom a kérdést, mert tldr gyanúja áll fent.