Quote (-joey- @ Mar 17 2020 04:33pm)
Most beszéltem faterral. Már lázas ő is (anya szombat óta az).
Kb 5 helyre telefonáltak, elmondták, hogy milyen tünetünk van (száraz köhögés, nem múló láz). Kb 10 napja voltak Pesten, találkoztak velem (én februárban még végig utaztam, meetingekre jártam), tömegközlekedtek.
Mindenhol elküldték őket a picsába.
Teljesen jó a magyar egészségügy, gondolom kiadták az ukázt az orvosoknak, hogy tartsák alacsonyan a számokat.
99%-ban azt mondanám, hogy influenzások, de ettől függetlenül ultragáz, hogy az orvosok még a fáradtságot se veszik arra, hogy kizárják azt az 1%-ot. Felírják az antibiotikumot, oszt jónapot.
ausztriában voltunk síelni, karintia tartományban, de 03.09.-én hazajöttünk már (ezután jelentették be, hogy ausztriába tré van). Attól a várostól 200kmre sieltünk ahol egy gócpont van.
Főnök megparancsolta kvázi, hogy akkor nkk-t hívjam fel, hogy mi a lófaszt csináljak. 4 telefonszám volt megadva, abból 3 ilyen random portást kapcsolt, aki kb azt sem tudta melyik dimenzióban van, csak ismételgette hogy foglaltak a vonalak és keressem őket később (mellékesen megjegyzem 2óra alatt 5x hívtam, 5. alkalomra megkérdezte, hogy minek hivogatom, itt elpattant a főtengely az agyamba és elküldtem a halál faszára szegényt). 4. szám egy faszomtudja milyen végzettségű nőt kapcsolt, aki kedvesen mondta, hogy háziorvos és karantén. Mondtam neki, hogy de hölgyem én a gócponttól 243 km-re voltam. ''ja, akkor menjen dolgozni''.
''éjjel nappal hívható'' = reggel 9től d.u 3ig
na ennyire szarja le az ország