Quote (Jancsipapa @ Sep 24 2014 06:24pm)
261 nap után csak odáig jutottam, hogy újra posztoljak - visszaolvastam ezt az utóbbi 20-25 oldalt, igazából azt látom, hogy nem csak a hunsub színvonala megy le hónapról hónapra, hanem az embereké is
Igen, valóban nem voltunk ott sokan, de eleget lehetett itt az egészről olvasni, hogy véleményt alkothassunk (ahogy leírtátok, a társaság nagy része bebaszott és beszívott, úgyhogy ha nem baj, ezt a kártyát most ne játsszátok be):
Első körben itt mindenki felnőtt, meg nagyon művelt meg itt felnőtt embernek tartja magát - akkor hogy a faszba nem voltatok képesek megmondani az első alkalommal, amikor ment a 100% rosszindulat akármelyik irányból, hogy oké öreg, állj le, szórakozni jöttünk, nem pedig arra, hogy hergeljük a másikat, ráadásul egy olyan témakörben, ahol kb nem lehet jól reagálni. Feltételezem, ha nem szólt volna semmit vis, akkor meg ment volna a puhapöcsözés, így meg fúj, micsoda prosztó és agresszív - miközben itt nagyon sokan eltörnétek olyan emberek kezét, lábát, nyakát, akit még egyszer sem láttatok, még lehet, hogy képen sem... Mondom ezt úgy, hogy nem egy hunsubos találkozón voltam és a számomra nem kedves embereket is támogattam a bajban (igaz Rici?)
Ha beleképzelem magam vis helyébe, akkor én is ezt tettem volna, sőt, talán még szolid is az, amit kapott (jarát már diszkóból is kiverték már a kidobók, minő meglepő), nyilván másnap hasonlóan reagáltam volna, ahogy vis itt tette. De attól még, hogy nem oldódott meg semmi, az embernek igenis ki kell állnia magáért és a szeretteiért, ha már a társaság, az állítólagos barátai, félbarátai nem tették meg, akikkel egy fórumon dumál évek óta.
Pikírt humor úr abszolút nem lepett meg, hozta a fórumos formáját.
A fórumhoz pedig annyit tudok hozzáfűzni, hogy elég szar világot élhetünk, ha a legnormálisabban fórumozók közé tartozik pl senee is, olyanok, akik már itt vannak ezer éve, csak az anyázással és a mocskolódással tudják tölteni mindennapjaikat.
Ja, még valami : emlékeztek Csököttre? Na ő volt egy olyan zseniális troll, mint Vanek. Ugyanúgy felültök a provokációnak most is nagyon sokan. Bő fél év poszt nélkül igazán rádöbbentett arra, hogy nevetséges fórumon így felhúznia magát az embernek.
That
Annyit azert meg hozzatennek, hogy ki milyen muveltnek tartja magat es a valosag kozott eleg nagy kulonbseg van. Egyebkent is kar a szoert, te is latod, hogy nem veszi eszre magat, nem is lehet vele mar mit csinalni, legfeljebb a szuleire mutogatni, hogy miert lett ekkora ertetlen arrogans buta pocs a fiuk