Quote (Nerz8 @ 28 May 2012 19:07)
Ez aranyos volt Beni.
Jelzem nem tartom magamat nagyképűnek ... elég erős kifejezés, mert az elejétől kezdve senkinek nem szólogattam be, csak reagáltam. De hát, az illető biztos szociológiai és pszichológiai zseni, azért tudja jobban (nem emlékszem a nevére, nem valami jelentős arcz). És ti voltatok a középpontban, nem én. Gondoltam szólok.
Amúgy nem tudom észrevette-e valaki rajtam kívül, de ez a Thom miafasz meg Söndör lekvárok mind' állat.
Onnantól meg hogy "nyílt titokká" vált hogy a topic csak spam, egy szót sem tudok hozzáfűzni. 3 nobel minden fasznak aki csak flamelni ugrott be, és 68 oldal alatt egyetlen értelmes replyt nem tudott hagyni. GG! Vannak páran.
Valami ember meg, akinek az IQja nagyobb, mint egy kertinövényé, bezárathatná a topikot Lajoval, mert a szánalombrigád folyamat lejáratja magát. Ismert információkra meg senki sem kíváncsi. SzvSz legalábbis.
Jó volt összetalálkozni a régiekkel egy kis classic shitre, azért majd talán felugrok visszaolvasni még egyszer, röhögni párat (most is csak azért jöttem mert legördült a pizsiosztás az agyilag alultápláltaknak).
Pá srácok
~RpR
fűbazdmeg felnéztem raka fórumra, rprnek 2 postját láttam, de mindkettő valami angol nyelvtannáciskodás
5 perc se kellett hozzá, és máris viszketett a tenyerem