d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Felsőoktatás Topik > Bmebme
Prev16061626364327Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4,247.73
Jul 4 2012 02:47am
Amúgy
http://sorkoz.blog.hu/2012/06/25/renegat_halaszok

olvassátok el ezt, és a kommenteket, vannak jó meglátások, vélemény ütköztetések. Mármint, ha vkit érdekel.
Arról megy a vita btw, hogyha elment az ember 2006ban a bankba hitelt felvenni, és nyomta rá a pénzügyitanácsadó a devizahitelt merthogy akkor MENNYIVEL olcsóbban jön ki, éshát a FRANK NA az sose gyengül!! Aztán jött a válság, a bank meg tartotta a kezét, hogy mindenki szopjon, csak ő ne.
És akkor most a "vevő" volt a hülye, vagy az "eladó" túl kapzsi.
Member
Gold: 3,000.69
Jul 4 2012 02:59am
Quote (Smat @ 4 Jul 2012 00:52)
Én sem értem hogy én miért pazarolom rád a drága időt...Az a baj hogy te ilyen hű magyar vagy, a haza szent, az anyaföld, etc.
Magyarázd el nekem hogy én mit ártottam neked azzal hogy nem fizetem vissza a hitelnek az ötszörösét a mocskos zsidó magyar bankoknak? Te kevesebb kaját kapsz a menzán vagy wat? Nalátod... Senki nem veri a mellét, csak vicces hogy a világ közepének képzeled magyarországot ahogy több százezer ember otthon... Ezzel csak az a baj hogy az emberek fele azt se tudja itt(meg a világ más részein se) hogy amikor én mondom hogy magyar vagyok akkor éhes vagyok-e vagy egy éhes országból jöttem... Magyarország egy szarfészek európa közepén, ez tény. Mutass már még egy európai országot ahol az emberek majdnem felének van baja a hitelekkel-bankokkal. Nem tudsz, mert nincs.
Igen, buta vagy mert ugyan azt a szart szajkózod minden postodban, csak máshogy próbálod körülírni... De te nem bírod felfogni.. Nézd meg légyszíves 1990 és 2002 között hogy mennyit emelkedett-csökkent a hitelek törlesztőrészlete mindenféle tekintetben.. Ha jól emlékszem akkor 91ben volt ingadozás mindenben, de szépen lassan visszaállt a normálisba 2-3 éven belül, ja és nem olyan ingadozásra gondolok mint ami most volt az elmúlt 6-7 évben, hanem 1-3%ra.
Az a baj azt hiszed hogy én vagyok az egyetlen ilyen ember, aki ilyen helyzetben van, pedig tudnék neked mutatni 7-8 családod akiket a majdnem 2 és fél év alatt megismertem, és ugyan ilyen helyzetben vannak, és inkább hátrahagyják a magyar életüket mert nincs kilátás abban a putri szar országban... Védheted itt a tisztességet, meg hogy ki mennyire gerinces, meg ez ilyen kötelesség meg olyan felelősség, de a vége ugyan az. A saját életedet akarod úgy alakítani hogy a gyerekeidnek jó legyen és próbálod őket segíteni ahogy csak tudod, és nem úgy akarsz megdögleni hogy még a gyerekeid öreg korukban is a te 50 éve felvett hiteleidet fizessék. Egy szó mint száz, nincs itt semmilyen mellverés meg kérkedés, csak van aki tud mérlegelni és ilyen fontos döntést meghozni hogy elköltözzön a hazájából több ezer kilométerre és hátrahagyjon mindent ha muszáj mert nincs más lehetősége.

itt azért nagyot szakadtam

a törlesztőrészletes részből meg sokadszor kiderült, hogy fingod nincs miről beszélsz, leginkább az árfolyamtól függ, ha devizaalapú, de azt senki nem bírta persze felfogni, hogy ha így veszel fel hitelt, akkor igazából árfolyamra spekulálsz, amiről fingod nincs. kár hogy szüleid akkor még nem tudtak "mérlegelni, és ilyen fontost döntést meghozni", az a képességük csak a menekülés idejére jött meg ;)

amúgy egyáltalán nem képzelem a világ közepének magyarországot, tisztában vagyok vele hogy egy kicsi, és jelentéktelen ország, nem is feltétlenül itt képzelem el a jövőmet, és nem "magyarország ellen elkövetett bűnként" fogom fel amit tettetek, egyszerűen gerinctelen dolognak tartok mindenféle lopást, de elmondom sokadszorra, hogy a legnagyobb baj nem is ezzel van hanem hogy utólag mennyire büszkék vagytok minderre. ha simán úgy kezeled a dolgot, hogy "nem volt más megoldás, szégyelljük amit tettünk, amint lehet visszafizetjük", akkor simán meggondolatlan, buta embereknek tartanálak titeket, de így, hogy zsidózol-másra kened-stb., továbbra is egy gerinctelen alaknak tartalak, aki egy képzeletvilágban él.

Quote (Vismajor @ 4 Jul 2012 10:47)
Amúgy
http://sorkoz.blog.hu/2012/06/25/renegat_halaszok

olvassátok el ezt, és a kommenteket, vannak jó meglátások, vélemény ütköztetések. Mármint, ha vkit érdekel.
Arról megy a vita btw, hogyha elment az ember 2006ban a bankba hitelt felvenni, és nyomta rá a pénzügyitanácsadó a devizahitelt merthogy akkor MENNYIVEL olcsóbban jön ki, éshát  a FRANK NA az sose gyengül!! Aztán jött a válság, a bank meg tartotta a kezét, hogy mindenki szopjon, csak ő ne.
És akkor most a "vevő" volt a hülye, vagy az "eladó" túl kapzsi.

nem olvastam el, majd lehet, csak annyit tennék hozzá, hogy a franknak épphogy erősödnie kell, hogy a chf alapú hitel törlesztőrészlete növekedjen

This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Jul 4 2012 03:04am
Member
Gold: 0.00
Jul 4 2012 03:03am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 4 Jul 2012 10:59)
de elmondom sokadszorra, hogy a legnagyobb baj nem is ezzel van hanem hogy utólag mennyire büszkék vagytok minderre. ha simán úgy kezeled a dolgot, hogy "nem volt más megoldás, szégyelljük amit tettünk, amint lehet visszafizetjük", akkor simán meggondolatlan, buta embereknek tartanálak titeket, de így, hogy zsidózol-másra kened-stb., továbbra is egy gerinctelen alaknak tartalak, aki egy képzeletvilágban él.

period.
Member
Gold: 4,247.73
Jul 4 2012 03:06am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Jul 4 2012 09:59am)
itt azért nagyot szakadtam

a törlesztőrészletes részből meg sokadszor kiderült, hogy fingod nincs miről beszélsz, leginkább az árfolyamtól függ, ha devizaalapú, de azt senki nem bírta persze felfogni, hogy ha így veszel fel hitelt, akkor igazából árfolyamra spekulálsz, amiről fingod nincs. kár hogy szüleid akkor még nem tudtak "mérlegelni, és ilyen fontost döntést meghozni", az a képességük csak a menekülés idejére jött meg ;)

amúgy egyáltalán nem képzelem a világ közepének magyarországot, tisztában vagyok vele hogy egy kicsi, és jelentéktelen ország, nem is feltétlenül itt képzelem el a jövőmet, és nem "magyarország ellen elkövetett bűnként" fogom fel amit tettetek, egyszerűen gerinctelen dolognak tartok mindenféle lopást, de elmondom sokadszorra, hogy a legnagyobb baj nem is ezzel van hanem hogy utólag mennyire büszkék vagytok minderre. ha simán úgy kezeled a dolgot, hogy "nem volt más megoldás, szégyelljük amit tettünk, amint lehet visszafizetjük", akkor simán meggondolatlan, buta embereknek tartanálak titeket, de így, hogy zsidózol-másra kened-stb., továbbra is egy gerinctelen alaknak tartalak, aki egy képzeletvilágban él.

nem olvastam el, majd lehet, csak annyit tennék hozzá, hogy a franknak épphogy erősödnie kell, hogy a chf alapú hitel törlesztőrészlete növekedjen

okj, forint gyengül na, arra gondoltam
Member
Gold: 3,000.69
Jul 4 2012 03:08am
Quote (Vismajor @ 4 Jul 2012 11:06)
okj, forint gyengül na, arra gondoltam

ok, mondjuk ha a csávó azzal érvel, hogy a forint sose gyengül, akkor az vagy nem ért hozzá, vagy át akarja baszni az ügyfelet, az ügyfél meg elég hülye, hogy beveszi (bár amilyen pénzügyi oktatás [=semmilyen]) zajlik az országban, nem csoda.
Member
Gold: 11,943.00
Jul 4 2012 03:24am
Quote (josheide @ 4 Jul 2012 00:56)
Smat ezeket a köröket már milliószor megjártuk, ne szajkózd ezt csak dolgozz keményen legyél szuperkirály fociedző és majd  akkor a brutálisan nagy fizetésedből fizesd ki a család adósságát. Ennyi, itt hanyagold a témát szerintem mert nem lesz senkinek se jobb ha még párszor leírod ezt.

nekem jobb lesz, én szeretem olvasni a vergődést
Member
Gold: 5,390.00
Jul 4 2012 04:57am
Érdekes hogy nekünk nincs gondunk a hitelekkel

inb4 mocskos tolvajzsidóbanda az egész családom

egyébként smat csak azt nem érti meg, hogy tényleg ők a szaremberek, és ahelyett, hogy meghúzná magát a témában, még neki áll följebb, és ez a fő probláma.
Member
Gold: 5,360.00
Jul 4 2012 01:05pm
kíváncsi vagyok felvesznek-e első helyre

:o

This post was edited by ReDEyeS on Jul 4 2012 01:06pm
Member
Gold: 1.00
Jul 4 2012 01:08pm
Quote (jarabekg @ 4 Jul 2012 12:57)
Érdekes hogy nekünk nincs gondunk a hitelekkel

inb4 mocskos tolvajzsidóbanda az egész családom

egyébként smat csak azt nem érti meg, hogy tényleg ők a szaremberek, és ahelyett, hogy meghúzná magát a témában, még neki áll följebb, és ez a fő probláma.

te csak ússz be a balaton soundra. hiszen kifejtetted már, hogy gazdagok vagytok.
Member
Gold: 5,360.00
Jul 4 2012 01:09pm
Quote (CyberPunk666 @ 4 Jul 2012 21:08)
te csak ússz be a balaton soundra. hiszen kifejtetted már, hogy gazdagok vagytok.

ne rontsd el a sormintám!! :angry:
Go Back To Magyar Topic List
Prev16061626364327Next
Add Reply New Topic New Poll