Quote (beni @ Oct 30 2014 01:41am)
Én is írtam, hogy az gáz, hogy egy tollvonással elvették egy réteg kenyerét. Csak arra próbáltam utalni, hogy egy csomó embernél a mérleg serpenyőjét nem billenti át, mert előrelépésnek éli meg a dohányzás visszaszorulását.
Nem azt írtam, hogy pont erre van szükségünk. Hanem azt, hogy a társadalmi elvárásnak egy ilyen karakter felel meg. Most nem keresem elő a TÁRKI elemzését, de olvasd el. Az irakiak se feltétlen jó, hogy egy diktátor ül a nyakukon, de olyan közegben két hét alatt se fogsz nyugati demokráciát csinálni...
A cigánykérdés. Nem azt mondom, hogy megoldott probléma, de speciel a Fidesz volt az, aki adókedvezményre helyezte a hangsúlyt, a támogatás helyett. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen megszűnt az a fajta juttatás, de arra tolta a rendszert, hogy csak az tudja ezt igazán kihasználni aki dolgozik. Ugyanez a közmunkánál. Biztos lehetett volna keményebb kézzel kezelni a helyzetet, én ehhez nem értek.
A dohányzás visszaszorítására tett erőfeszítést értékeli az emberek egy része. Ezért nem vonulnak utcára a trafik miatt. Hiába lett átjátszva haveroknak, nem üti meg az ingerküszöböt. Sehol nem írtam szerintem, hogy ez fasza lépés volt.
a dohanyzas visszaszoritasa alatt azt erted, hogy az emberek tobbsege aki nemtud 1000ftot nelkulozni naponta cigire az veszi az ukran meg tolti vagy tekeri a cigit?
nem azert lett kevesebb a bevetel a cigibol mert az emberek leszoktak