d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev16056066076086095001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Jun 9 2013 06:08pm
Quote (Saenchai @ 10 Jun 2013 02:06)
én csak az autowarnolás miatt nem küldök el sokszor 1-2 embert a jó kurva anyjába

ebből is látszik, hogy a haveri alapú önmoderáció nem lenne életképes ennek a társaságnak.
Member
Gold: 77.00
Jun 9 2013 06:11pm
Quote (CyberPunk666 @ 10 Jun 2013 02:04)
Engem is szokott néha idegesíteni, de azért ennek is megvan az oka.
Az amerikai törvények szerint a mellbimbó az már 18+ tartalom, és akkor az oldalt is el kellene látni ilyen minősítéssel, és kitiltani innen a kisebbeket, és hozzáadni a tartalomszűrőkhöz az oldalt stb... Ez törvény, és ha megsértik, akkor kurvasok büntetést kell fizetniük, így nyilvánvaló, hogy kicsit túlmoderálják, itt valódi $$-ról van szó.

A másik fele, amikor valakik valami hülyeségért kapnak warnt, azért ezek a személyek 99%-ban úgy beszélnek itt a másikkal, amiért előben két kurvanagy pofont kapnának (persze ott mindenki tud viselkedni állítólag). Most, hogy a warnlogban pont egy olyan post lett megjelölve, ami épp egy moderátori benézés? Na bumm, mellette meg ott van 100 másik olyan, amiért nem kapott semmit. Akik tudnak kulturáltan viselkedni, azoknak furcsa mód nincs warnjuk. Szóval nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...

most megnéztem a warnlogom
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=37271627&p=243800922#p243800922
jót nevettem:DDD pedig nem jellemző rám az ilyesfajta comment... bár rég volt, meghát greenday
Member
Gold: 1.00
Jun 9 2013 06:12pm
Quote (Senee @ 10 Jun 2013 02:06)
erről van szó

:XD

Te direkt nekiállsz mindig felidegesíteni az embereket, az egy másik kérdés, hogy ez olyan formában teszed, amiért nem jár warn, de ez sem teljesen normális. Viszont ettől függetlenül, aki minősíthetetlen stílusban beszél másokkal, az igenis megérdemli a +10%-t. Azt sem értem, hogy akit idegesítesz, és blokkolta a posztjaidat, az miért megy minden egyes kibaszott postodhoz odaírni, hogy le vagy blokkolva, azt hittem annak az a lényeg,e hogy átugorja. Szóval nem értem miért van akkor a mai napig kommunikáció köztetek.

Illetve a subon mindig van kirekesztett, ha elmenne mindenki akit utálnak (inb4 nem maradna senki), akkor a meglévőkből kerülne valaki kívülre. Más kérdés, hogy te szándékosan kihúzod a gyufát, de a kivétel erősíti a szabályt.

This post was edited by CyberPunk666 on Jun 9 2013 06:13pm
Member
Gold: 355.92
Jun 9 2013 06:13pm
Quote (CyberPunk666 @ Jun 10 2013 02:08am)
ebből is látszik, hogy a haveri alapú önmoderáció nem lenne életképes ennek a társaságnak.

nem kell feltétlenül kurva szigorúan moderálni, régen pont azért jöttem át a jspre másik forumról, mert itt nyugodtan elküldhetted a másikat a halál faszára, kurvára nem érdekelt senkit, sőt, még külön flame részleg is volt a jspn

most meg ugyanolyan gyerekbarát ratyi forum lett belőle mint az, ahonnan eljöttem emiatt
Member
Gold: 343.00
Jun 9 2013 06:17pm
Quote (CyberPunk666 @ Jun 10 2013 12:12am)
Te direkt nekiállsz mindig felidegesíteni az embereket, az egy másik kérdés, hogy ez olyan formában teszed, amiért nem jár warn, de ez sem teljesen normális. Viszont ettől függetlenül, aki minősíthetetlen stílusban beszél másokkal, az igenis megérdemli a warnt. Azt sme értem, hogy akit idegesítesz, és blokkolta a posztjaidat, az miért meg minden egyes kibaszott postodhoz odaírni, hogy le vagy blokkolva, azt hittem annak az a lényeg,e hogy átugorja. Szóval nem értem miért van akkor a mai napig kommunikáció köztetek.

Illetve a subon mindig van kirekesztett, ha elmenne mindenki akit utálnak (inb4 nem maradna senki), akkor a meglévőkből kerülne valaki kívülre. Más kérdés, hogy te szándékosan kihúzod a gyufát, de a kivétel erősíti a szabályt.

hát mondjuk azt én sem értem minek unblockol, ha annyira zavarom, hogy képes volt feltenni egy addont, hogy blokkolhasson és ne lássa a postjaimat :XD
amúgy igen, van hogy már direkt, csak azért is csinálom
mert a faszomnak sincs kedve meghúznia magát ha valaki úgy beszél velem mint a kutyával
the more you hate it, the stronger it gets :XD:XD

meg mire gondol, pont interneten fogja meghúzni magát akárki is?!?!? nem is értem
szerintem egyeseknek kajak szükségük van a flame/spam festekre
és csak itt játszák magukat, hogy ez nekik nem jó meg elmennek
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jun 9 2013 06:19pm

vajon a kép készítője tudja-e, hogy Stan Lee nem csak zsidó, de ráadásul román zsidó? :-D

https://www.facebook.com/SajatHazamban
Member
Jun 9 2013 06:27pm
Quote (Senee @ Jun 10 2013 12:17am)
hát mondjuk azt én sem értem minek unblockol, ha annyira zavarom, hogy képes volt feltenni egy addont, hogy blokkolhasson és ne lássa a postjaimat :XD
amúgy igen, van hogy már direkt, csak azért is csinálom
mert a faszomnak sincs kedve meghúznia magát ha valaki úgy beszél velem mint a kutyával
the more you hate it, the stronger it gets :XD:XD

meg mire gondol, pont interneten fogja meghúzni magát akárki is?!?!? nem is értem
szerintem egyeseknek kajak szükségük van a flame/spam festekre
és csak itt játszák magukat, hogy ez nekik nem jó meg elmennek

LE MASTER TROLLER SENEE :XDX:XD:xDXXDX:xDXXDx:xDXDXDXDXDX
JA HÁT HA INTERNETEN VAGYUNK AKKOR LEHET NAGY A SZÁNK :XD:XDX:DX:DX:DX:D:X:DX:D:XD:
MINEK VISELKEDNÉK NORMÁLISAN :X:D:XD:X:DX:D:XD: MI AZ A NORMÁLIS
ÉN SENEE VAGYOK
NEKEM MÁS A VILÁGKÉPEM :XDXD:X:D:XD:XD:X:D:XXD MINENKI CSAK EL AKARJA RONTANI
RÚGJATOK BELÉM
ÉLVEZED AMIKOR A FÖLDÖN FEKVŐT RÚGDOSON MI
KÖCSÖG MÉRNÖK GAZDAG EGYETEM

ez egy átlagos postod

This post was edited by xGurke on Jun 9 2013 06:30pm
Member
Jun 9 2013 06:30pm
Quote (xGurke @ Jun 10 2013 12:27am)

sírj csak ádika :XD:XDGXD:h
vagy nyomd a dumát, hogy ettől vagy boldog :XD
így tudod csak keménynek érezni magad, hogy földön fekvőt rugdalod mi?! :XD
a keményekkel nem bánsz el és csökkentenék az egódat, nehezebb lenne magasban tartani
szóval akár meg is köszönhetnéd, hogy itt vagyok neked és van miből táplálkoznod XD:XD:Gxd

Quote (xGurke @ Jun 10 2013 12:27am)
JA HÁT HA INTERNETEN VAGYUNK AKKOR LEHET NAGY A SZÁNK :XD:XDX:DX:DX:DX:D:X:DX:D:XD:
MINEK VISELKEDNÉK NORMÁLISAN :X:D:XD:X:DX:D:XD: MI AZ A NORMÁLIS
ÉN SENEE VAGYOK
NEKEM MÁS A VILÁGKÉPEM :XDXD:X:D:XD:XD:X:D:XXD MINENKI CSAK EL AKARJA RONTANI
RÚGJATOK BELÉM
ÉLVEZED AMIKOR A FÖLDÖN FEKVŐT RÚGDOSON MI
KÖCSÖG MÉRNÖK GAZDAG EGYETEM

ez egy átlagos postod

mondod te a 20%-al meg a kurvaanyázásokkal?! :XD
szállj már magadba
inb4 TE KEZDED

This post was edited by Senee on Jun 9 2013 06:32pm
Member
Jun 9 2013 06:31pm
Quote (Senee @ Jun 10 2013 12:30am)
sírj csak ádika :XD:XDGXD:h
vagy nyomd a dumát, hogy ettől vagy boldog :XD
így tudod csak keménynek érezni magad, hogy földön fekvőt rugdalod mi?! :XD
a keményekkel nem bánsz el és csökkentenék az egódat, nehezebb lenne magasban tartani
szóval akár meg is köszönhetnéd, hogy itt vagyok neked és van miből táplálkoznod XD:XD:Gxd

és tényleg :D
annyira unalmas vagy már
Member
Jun 9 2013 06:33pm
Quote (xGurke @ Jun 10 2013 12:31am)
és tényleg :D
annyira unalmas vagy már

pár hete is megállapítottad, le is blokkoltál
aztán az előbb még örömet okoztam most meg máris unsz?!
nehéz téged kielégíteni
Go Back To Magyar Topic List
Prev16056066076086095001Next
Closed New Topic New Poll