Quote (CyberPunk666 @ Jun 10 2013 12:12am)
Te direkt nekiállsz mindig felidegesíteni az embereket, az egy másik kérdés, hogy ez olyan formában teszed, amiért nem jár warn, de ez sem teljesen normális. Viszont ettől függetlenül, aki minősíthetetlen stílusban beszél másokkal, az igenis megérdemli a warnt. Azt sme értem, hogy akit idegesítesz, és blokkolta a posztjaidat, az miért meg minden egyes kibaszott postodhoz odaírni, hogy le vagy blokkolva, azt hittem annak az a lényeg,e hogy átugorja. Szóval nem értem miért van akkor a mai napig kommunikáció köztetek.
Illetve a subon mindig van kirekesztett, ha elmenne mindenki akit utálnak (inb4 nem maradna senki), akkor a meglévőkből kerülne valaki kívülre. Más kérdés, hogy te szándékosan kihúzod a gyufát, de a kivétel erősíti a szabályt.
hát mondjuk azt én sem értem minek unblockol, ha annyira zavarom, hogy képes volt feltenni egy addont, hogy blokkolhasson és ne lássa a postjaimat :XD
amúgy igen, van hogy már direkt, csak azért is csinálom
mert a faszomnak sincs kedve meghúznia magát ha valaki úgy beszél velem mint a kutyával
the more you hate it, the stronger it gets :XD:XD
meg mire gondol, pont interneten fogja meghúzni magát akárki is?!?!? nem is értem
szerintem egyeseknek kajak szükségük van a flame/spam festekre
és csak itt játszák magukat, hogy ez nekik nem jó meg elmennek