Quote (Eoghan @ 10 Jun 2013 01:53)
én eddig azt láttam, hogy igazából tass-senee-dirtydirty meg még egy pofán kívül egész társaság okésan megvan egymással
oké, syl mindenkit leoszt a gecibe, de ez emészthető

engem személy szerint csak a moderáció zavar, ami ezen a fórumon valami pofátlanul nevetséges
egy rohadt bimbóudvarért már törlik a posztot, jön privátban az ejnyebejnye meg a warn meg a suspend
vagy lásd volvodka mai retorzióját egy rajzért..
Engem is szokott néha idegesíteni, de azért ennek is megvan az oka.
Az amerikai törvények szerint a mellbimbó az már 18+ tartalom, és akkor az oldalt is el kellene látni ilyen minősítéssel, és kitiltani innen a kisebbeket, és hozzáadni a tartalomszűrőkhöz az oldalt stb... Ez törvény, és ha megsértik, akkor kurvasok büntetést kell fizetniük, így nyilvánvaló, hogy kicsit túlmoderálják, itt valódi $$-ról van szó.
A másik fele, amikor valakik valami hülyeségért kapnak warnt, azért ezek a személyek 99%-ban úgy beszélnek itt a másikkal, amiért előben két kurvanagy pofont kapnának (persze ott mindenki tud viselkedni állítólag). Most, hogy a warnlogban pont egy olyan post lett megjelölve, ami épp egy moderátori benézés? Na bumm, mellette meg ott van 100 másik olyan, amiért nem kapott semmit. Akik tudnak kulturáltan viselkedni, azoknak furcsa mód nincs warnjuk. Szóval nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...