d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev16046056066076081468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Oct 29 2014 06:42am
Quote (TuskesVanek @ 29 Oct 2014 14:10)
szerintem kissé félreértetted, amit írt

nem általánosságban mondta, hogy aki tehetséges az kint van, aki lusta az nem, hanem az ő ismerősei közül aki tehetséges az javarészt külföldön él, a tehetségtelen meg javarészt itthon él

ettől még lehet, hogy a te ismerőseidnél fordítva van

Pontosan így értettem, kétszer is leírtam.
De abból nem lehetett volna kihozni, hogy mérnöknáci meg kulfoldmanias vagyok, ezért inkább ignorálják azt a részt.
Member
Gold: 3,747.73
Oct 29 2014 07:27am
Quote (CyberPunk666 @ Oct 29 2014 01:42pm)
Pontosan így értettem, kétszer is leírtam.
De abból nem lehetett volna kihozni, hogy mérnöknáci meg kulfoldmanias vagyok, ezért inkább ignorálják azt a részt.

standard hunsub
Member
Gold: 0.00
Oct 29 2014 08:08am
Quote (Anarkin @ Oct 29 2014 02:17pm)
nekem tetszik, hogy végre van valaki aki máshogy vezeti le a dolgokat

másik fülön épp az Ő postjait olvasgatom, csak még nem értem a végére

" vegre valaki mashogy vezeti le a dolgokat"; erdekes megfogalmazasa annak hogy gyakorlatilag flat out faszsag a fele annak, ami irt.
Meghogy kemenykezo diktator, es pont erre van szuksegunk..ha ez egyaltalan reszben igaz lenne, mi a faszert nem mer hozzanyulni a ciganykerdeshez. Ma is koztudott hogy itt javak ujraosztasa/segelyek egyszeruen szar. Semmibe nem kerulne ezeken a torvenyeken valtoztatni. Miert kell a nyolcadik fattya utan is penzt kapnia a kis eloskodo parazitaknak, mikor kb csak ezert szulnek. Nem o az a buldozer akire szuksegunk van, az biztos. O csak berendezkedett arra, hogy elete vegeig a barsonyszekben uljon es ennyi, nem ugy nez ki hogy ez az orszagnak vagy az embereknek jo lenne. De mindegy is mar, negy ev mulva is ugyanugy meghekkeli majd a valasztokeruleteket hogy 30%kal is 2/3a legyen.

Hogy a dohanyzas visszaszoritasanak mi koze van ahhoz, hogy gyakorlatilag letrehozott egy legalis maffiahalozatot azt megint nem ertem, vagy hogy miert kell szuksegszeruen egyutt jarnia a kettonek, de majd benny biztos elmagyarazza. Gondolom majd ha negy ev mulva a legalizalt prostitucio is allami monopolium lett, akkor is csak annyi lesz a reakcio, hogy miert ilyen jok???.

Stadionokat se ertem igazabol. Lenyulni barmilyen allami kiadasbol le lehet, nem kell hozza se esz, se epitkezes. Emlekszem mikor suli kapott uj asztali gepeket, ilyen piaci aron 120kbol beszerezheto arun egyszeruen oda volt irva a szamlara hogy 400k huf/db. Nemrossz. Legalabb akarmi masra koltotte volna, oktatasba fektetett penz hosszutavon mindig megterul pl. Vagy akkor inkabb lehetett volna bpn meg 3 metrovonal, az is jobb mint az uresen allo stadionok. Ez is csak mutatja hogy poor vittya az orulet hataran van mar, kepzelem mi jatszodott le a fejeben: szeretem a focit))) biztos masok is szeretik) há epiccsunk stadionokat) lolxd)

Member
Gold: 0.00
Oct 29 2014 08:12am
Quote (xUb0rka @ 29 Oct 2014 15:08)
" vegre valaki mashogy vezeti le a dolgokat"; erdekes megfogalmazasa annak hogy gyakorlatilag flat out faszsag a fele annak, ami irt.
Meghogy kemenykezo diktator, es pont erre van szuksegunk..ha ez egyaltalan reszben igaz lenne, mi a faszert nem mer hozzanyulni a ciganykerdeshez. Ma is koztudott hogy itt javak ujraosztasa/segelyek egyszeruen szar. Semmibe nem kerulne ezeken a torvenyeken valtoztatni. Miert kell a nyolcadik fattya utan is penzt kapnia a kis eloskodo parazitaknak, mikor kb csak ezert szulnek. Nem o az a buldozer akire szuksegunk van, az biztos. O csak berendezkedett arra, hogy elete vegeig a barsonyszekben uljon es ennyi, nem ugy nez ki hogy ez az orszagnak vagy az embereknek jo lenne. De mindegy is mar, negy ev mulva is ugyanugy meghekkeli majd a valasztokeruleteket hogy 30%kal is 2/3a legyen.

Hogy a dohanyzas visszaszoritasanak mi koze van ahhoz, hogy gyakorlatilag letrehozott egy legalis maffiahalozatot azt megint nem ertem, vagy hogy miert kell szuksegszeruen egyutt jarnia a kettonek, de majd benny biztos elmagyarazza. Gondolom majd ha negy ev mulva a legalizalt prostitucio is allami monopolium lett, akkor is csak annyi lesz a reakcio, hogy miert ilyen jok???.

Stadionokat se ertem igazabol. Lenyulni barmilyen allami kiadasbol le lehet, nem kell hozza se esz, se epitkezes. Emlekszem mikor suli kapott uj asztali gepeket, ilyen piaci aron 120kbol beszerezheto arun egyszeruen oda volt irva a szamlara hogy 400k huf/db. Nemrossz. Legalabb akarmi masra koltotte volna, oktatasba fektetett penz hosszutavon mindig megterul pl. Vagy akkor inkabb lehetett volna bpn meg 3 metrovonal, az is jobb mint az uresen allo stadionok. Ez is csak mutatja hogy poor vittya az orulet hataran van mar, kepzelem mi jatszodott le a fejeben: szeretem a focit))) biztos masok is szeretik) há epiccsunk stadionokat) lolxd)

amugy ezt en is igy erzem, marmint neki szerintem vmi rogeszmeje, ha jo lesz a magyar foci, akkor majd fellendul a gazdasag is

btw meg nem hivatalos hir, de zalaegerszegen aki kicsit ismertebb az epitoiparban tudja

meszaros lorincke megveszi a ZÁÉV-et, ugy ahogy van, lorincke lesz az ugyvezeto/tulajdonos, utoljara a rakosi korszakban volt a cegnek szakmunkas vegzettsegu ugyvezetoje, azota csak es kizarolag egyetemi vegzettsegu volt, szoval visszatertunk az alapokhoz

azert igy eleg erdekes lesz, mivel a szakembergardat mar elkuldte a zaev es lenyegeben mernok irodakent funkcionalnak, csak epito es epiteszmernokokbol all csapat, most pedig lesz egy gazkeszulek szerelo vegzettsegu ugyvezetojuk :))

This post was edited by Fej on Oct 29 2014 08:21am
Member
Gold: 33,265.80
Oct 29 2014 08:23am
Quote (xUb0rka @ 29 Oct 2014 15:08)

Ha mar egyszer megszuletett a 8. gyerek te inkabb hagynad ehendogleni?
Member
Gold: 343.00
Oct 29 2014 08:41am
Quote (xUb0rka @ Oct 29 2014 02:08pm)
Emlekszem mikor suli kapott uj asztali gepeket, ilyen piaci aron 120kbol beszerezheto arun egyszeruen oda volt irva a szamlara hogy 400k huf/db.

és amúgy mindenhol ilyeneket hallani, mindenhol minden téren ez megy
aztán nincs pénz egészségügyre meg olyanokat olvasni, hogy nem lesz elég nyugdíj

hát így nem is ha mindenhol minden téren tömködik a haverok egymás zsebeit

majd a nyomorék nép akik nem haverjai senkinek kinyögik adóba ofc np

Quote (Fej @ Oct 29 2014 02:12pm)
amugy ezt en is igy erzem, marmint neki szerintem vmi rogeszmeje, ha jo lesz a magyar foci, akkor majd fellendul a gazdasag is

btw meg nem hivatalos hir, de zalaegerszegen aki kicsit ismertebb az epitoiparban tudja

meszaros lorincke megveszi a ZÁÉV-et, ugy ahogy van, lorincke lesz az ugyvezeto/tulajdonos, utoljara a rakosi korszakban volt a cegnek szakmunkas vegzettsegu ugyvezetoje, azota csak es kizarolag egyetemi vegzettsegu volt, szoval visszatertunk az alapokhoz

azert igy eleg erdekes lesz, mivel a szakembergardat mar elkuldte a zaev es lenyegeben mernok irodakent funkcionalnak, csak epito es epiteszmernokokbol all csapat, most pedig lesz egy gazkeszulek szerelo vegzettsegu ugyvezetojuk :))

édes istenem..
én is odaülhetnék
majd a mérnök megolgya

Member
Gold: 80.00
Oct 29 2014 08:43am
Quote (Fej @ 29 Oct 2014 15:12)

nem rossz
Member
Gold: 343.00
Oct 29 2014 08:54am
http://444.hu/2014/10/29/mit-csinal-orban-viktor-az-amerikai-kitiltasok-es-internetado-elleni-tuntetesek-idejen-svajcban-nyaral/

:XD
szarik a csórók fejére

beni, anarkin, meg akiknek jól megy; ofc nem támadják a fideszt, hát miért tennék; jól van ez így ahogy van

inb4 szentbeszéd, hogy küzdj és vergődd fel magad nettó 1 miskáig
NEM!! SIROK ÉS USZITOK!! PUSZTULJON EL AZ EGÉSZ VILÁG
Member
Gold: 13,000.00
Oct 29 2014 12:50pm
Quote (josheide @ Oct 29 2014 03:23pm)

en meleg paroknak adnam oket
ne csak cigany legyen, buzi is
Member
Gold: 1.00
Oct 29 2014 01:32pm
Quote (josheide @ 29 Oct 2014 16:23)

Vagy megmondod, hogy a 2015.01.01 után születő gyerekek esetében csak a 3. gyerekig jár támogatás.

Megoldva. A már megszületett nem hal éhen, de aki újonnan akar szülni sokadikat az letehet a tervéről.
Go Back To Magyar Topic List
Prev16046056066076081468Next
Add Reply New Topic New Poll