Quote (xUb0rka @ 29 Oct 2014 15:08)
" vegre valaki mashogy vezeti le a dolgokat"; erdekes megfogalmazasa annak hogy gyakorlatilag flat out faszsag a fele annak, ami irt.
Meghogy kemenykezo diktator, es pont erre van szuksegunk..ha ez egyaltalan reszben igaz lenne, mi a faszert nem mer hozzanyulni a ciganykerdeshez. Ma is koztudott hogy itt javak ujraosztasa/segelyek egyszeruen szar. Semmibe nem kerulne ezeken a torvenyeken valtoztatni. Miert kell a nyolcadik fattya utan is penzt kapnia a kis eloskodo parazitaknak, mikor kb csak ezert szulnek. Nem o az a buldozer akire szuksegunk van, az biztos. O csak berendezkedett arra, hogy elete vegeig a barsonyszekben uljon es ennyi, nem ugy nez ki hogy ez az orszagnak vagy az embereknek jo lenne. De mindegy is mar, negy ev mulva is ugyanugy meghekkeli majd a valasztokeruleteket hogy 30%kal is 2/3a legyen.
Hogy a dohanyzas visszaszoritasanak mi koze van ahhoz, hogy gyakorlatilag letrehozott egy legalis maffiahalozatot azt megint nem ertem, vagy hogy miert kell szuksegszeruen egyutt jarnia a kettonek, de majd benny biztos elmagyarazza. Gondolom majd ha negy ev mulva a legalizalt prostitucio is allami monopolium lett, akkor is csak annyi lesz a reakcio, hogy miert ilyen jok???.
Stadionokat se ertem igazabol. Lenyulni barmilyen allami kiadasbol le lehet, nem kell hozza se esz, se epitkezes. Emlekszem mikor suli kapott uj asztali gepeket, ilyen piaci aron 120kbol beszerezheto arun egyszeruen oda volt irva a szamlara hogy 400k huf/db. Nemrossz. Legalabb akarmi masra koltotte volna, oktatasba fektetett penz hosszutavon mindig megterul pl. Vagy akkor inkabb lehetett volna bpn meg 3 metrovonal, az is jobb mint az uresen allo stadionok. Ez is csak mutatja hogy poor vittya az orulet hataran van mar, kepzelem mi jatszodott le a fejeben: szeretem a focit))) biztos masok is szeretik) há epiccsunk stadionokat) lolxd)
amugy ezt en is igy erzem, marmint neki szerintem vmi rogeszmeje, ha jo lesz a magyar foci, akkor majd fellendul a gazdasag is
btw meg nem hivatalos hir, de zalaegerszegen aki kicsit ismertebb az epitoiparban tudja
meszaros lorincke megveszi a ZÁÉV-et, ugy ahogy van, lorincke lesz az ugyvezeto/tulajdonos, utoljara a rakosi korszakban volt a cegnek szakmunkas vegzettsegu ugyvezetoje, azota csak es kizarolag egyetemi vegzettsegu volt, szoval visszatertunk az alapokhoz
azert igy eleg erdekes lesz, mivel a szakembergardat mar elkuldte a zaev es lenyegeben mernok irodakent funkcionalnak, csak epito es epiteszmernokokbol all csapat, most pedig lesz egy gazkeszulek szerelo vegzettsegu ugyvezetojuk :))
This post was edited by Fej on Oct 29 2014 08:21am