d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev16046056066076084114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jan 2 2012 02:20pm
Quote (Paszulyka @ Jan 2 2012 01:26am)
valami cracked szar nincs még? franc essen bele az ilyenbe amúgy...

Már léteznek nem igazi szerverek de elég kis tudásúak, kisebb bugok előfurdulnak mint pl nem támadnak nem mozognak az npck, spellek se mennek igazándiból de mégis ott van mindenki számára és ki lehet próbálni :D
magyarán ugyanaz mint wow kezdetekben

This post was edited by Lacii on Jan 2 2012 02:26pm
Member
Gold: 1.00
Jan 2 2012 02:22pm
Quote (Lacii @ 2 Jan 2012 21:20)
Már láteznek nem igazi szerverek de elég kis tudásúak, kisebb bugok előfurdulnak mint pl nem támadnak az npck, spellek se mennek igazándiból de ingyenes és ki leher próbálni :D

^^ kisebb bugok.

This post was edited by CyberPunk666 on Jan 2 2012 02:22pm
Banned
Gold: 1,090.00
Jan 3 2012 04:18am
sajnos idokozben valaki letorolte a BARBARDAVID karakterecskem, igy barbarral nem sikerult vegigtolni 8D de az osszes tobbivel igen, amugyse tetszett ez a fury generalos cucc, meg hogy magatol fogy, pvpben miatt jo fos lesz szerintem,kenytelenek lesznek valtoztatni ezen imo
maga a game sok szempontbol eleg gagyi imo
nekem nagyon nem tetszik, hogy a runakon/itemeken kivul semmi egyedi nincs a karakterben....
nem kell skillpontokat osztani -1 dolog amit nem lehet elbaszni :/// mintha csak nooboknak lett volna kitalalva
a masik dolog a fegyver alapu sebzese a caster kariknak, jobban jarok valami jo nagy fejszevel wizardon, tobb dmg
bar ahogy neztem az attack speed kb minden spellre hat es nincs fcr, d2vel ellentetben, meg ilyen spellre is, mint a wd firebatja (d2ben az infernohoz hasonlitanam) "gyorsabban" sebez nagyobb attack speednel, remelem ezzel meg kezdenek valamit :D mert igy semmi ertelme nincs meg a wizard only fegyoknak
Member
Jan 3 2012 04:23am
Quote (meatyowllegs @ 3 Jan 2012 11:18)
sajnos idokozben valaki letorolte a BARBARDAVID karakterecskem, igy barbarral nem sikerult vegigtolni 8D de az osszes tobbivel igen, amugyse tetszett ez a fury generalos cucc, meg hogy magatol fogy, pvpben miatt jo fos lesz szerintem,kenytelenek lesznek valtoztatni ezen imo
nekem nagyon nem tetszik, hogy a runakon/itemeken kivul semmi egyedi nincs a karakterben....
nem kell skillpontokat osztani -1 dolog amit nem lehet elbaszni :/// mintha csak nooboknak lett volna kitalalva
a masik dolog a fegyver alapu sebzese a caster kariknak, jobban jarok valami jo nagy fejszevel wizardon, tobb dmg
bar ahogy neztem az attack speed kb minden spellre hat es nincs fcr, d2vel ellentetben, meg ilyen spellre is, mint a wd firebatja (d2ben az infernohoz hasonlitanam) "gyorsabban" sebez nagyobb attack speednel, remelem ezzel meg kezdenek valamit :D mert igy semmi ertelme nincs meg a wizard only fegyoknak

gondolom high levelen lesznek rajtuk komoly statok ami miatt megéri a class spec itemeket használni.
Member
Gold: 6,440.13
Jan 3 2012 04:26am
Quote (meatyowllegs @ Jan 3 2012 11:18am)

a barbárdávid karakteren nevettem

egyébként ez így elég szarul hangzik
Banned
Jan 3 2012 04:27am
Quote (CyberPunk666 @ Jan 3 2012 12:23pm)
gondolom high levelen lesznek rajtuk komoly statok ami miatt megéri a class spec itemeket használni.

ja, lategame itemek... ez a masik dolog ami viszont nagyon tetszik benne, a craftolas
infernos itemek mar ilyen +5 vagy +6 fele statot adhatnak randomba, amire kijon minden perfektre pont azokbol a statokbol ami kell egyes karikra... na az kurvasok probalkozas es rengeteg goldot felemeszt, viszont szet lehet torni a cuccokat, ezert a legszarabb rare itemek is ernek valamit, ha infernon talalod, lesz ertelme mfelni, fuck yea :D ez lesz uniqok helyett

This post was edited by meatyowllegs on Jan 3 2012 04:27am
Member
Gold: 145.00
Jan 3 2012 04:27am
Quote (meatyowllegs @ 3 Jan 2012 12:18)

a 96,886,969,344 build nem elég egyedi és változatos mi?

"a masik dolog a fegyver alapu sebzese a caster kariknak, jobban jarok valami jo nagy fejszevel wizardon, tobb dmg"
ez meg a1 elejéből nem igazán derül ki, hogy mennyire működik jól.

fcr meg van, nézz nagyobb szintű itemeket battle.neten
Member
Jan 3 2012 04:29am
Quote (meatyowllegs @ 3 Jan 2012 11:27)
ja, lategame itemek... ez a masik dolog ami viszont nagyon tetszik benne, a craftolas
infernos itemek mar ilyen +5 vagy +6 fele statot adhatnak randomba, amire kijon minden perfektre pont azokbol a statokbol ami kell egyes karikra... na az kurvasok probalkozas es rengeteg goldot felemeszt, viszont szet lehet torni a cuccokat, ezert a legszarabb rare itemek is ernek valamit, ha infernon talalod, lesz ertelme mfelni, fuck yea :D ez lesz uniqok helyett

kell a sok random, különben semminek nem lesz értéke...
Banned
Jan 3 2012 04:34am
Quote (beni @ Jan 3 2012 12:26pm)
a barbárdávid karakteren nevettem

egyébként ez így elég szarul hangzik

en csak kiemeltem ami nemtetszik :D nagyon jo kis game lesz ez

Quote (TouchCow @ Jan 3 2012 12:27pm)
a 96,886,969,344 build nem elég egyedi és változatos mi?

"a masik dolog a fegyver alapu sebzese a caster kariknak, jobban jarok valami jo nagy fejszevel wizardon, tobb dmg"
ez meg a1 elejéből nem igazán derül ki, hogy mennyire működik jól.

fcr meg van, nézz nagyobb szintű itemeket battle.neten

most hiaba vagsz hozzam valami nagy szamot, amitol elso latasra ugy tunik, hogy sok az egyedi build, de meg igyse az, akkor lenne jo, ha uj karaktert kene csinalni, ha valamit elbasztal
igy most semmit nem erek vele, ha kitalalom a legjobbat, mert barki lemasolhatja 2 kattintassal
igazabol a bneten 2 wizard nem kulonbozik semmiben egymastol, csak itemekben/runakban

Quote (CyberPunk666 @ Jan 3 2012 12:29pm)
kell a sok random, különben semminek nem lesz értéke...

en inkabb a botozastol felek :D
Member
Gold: 145.00
Jan 3 2012 04:40am
[QsdasUOTE=meatyowllegs,3 Jan 2012 12:34]en csak kiemeltem ami nemtetszik :D nagyon jo kis game lesz ez

most hiaba vagsz hozzam valami nagy szamot, amitol elso latasra ugy tunik, hogy sok az egyedi build, de meg igyse az, akkor lenne jo, ha uj karaktert kene csinalni, ha valamit elbasztal
igy most semmit nem erek vele, ha kitalalom a legjobbat, mert barki lemasolhatja 2 kattintassal
igazabol a bneten 2 wizard nem kulonbozik semmiben egymastol, csak itemekben/runakban

en inkabb a botozastol felek :D[/QasdUOTE]

pont, hogy itemekkel tudod meghatározni a statjaid
nem véletlen lesz melee wizard meg melee dh

érdemes végignézni, tanulságos.

50perctől beszél a buildekről.

This post was edited by TouchCow on Jan 3 2012 04:47am
Go Back To Magyar Topic List
Prev16046056066076084114Next
Closed New Topic New Poll