d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev16016026036046052724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Sep 20 2011 01:42am
1 szégyen ahogy játszok , soon gold

245 bonus pool ...

This post was edited by josheide on Sep 20 2011 01:52am
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Sep 20 2011 04:27am
Quote (josheide @ Sep 20 2011 09:42am)
1 szégyen ahogy játszok , soon gold

245 bonus pool ...

en meg soon master zerggel is !

Quote (Cpt_Ghost @ Sep 19 2011 09:18pm)
http://www.youtube.com/watch?v=QUGNVpzB2t0
nevettem az immortal neural parasites részen: ddddd

ezen tegnap meg lakotarsam is rohogott pedig nem is sczik :D
Member
Gold: 789.80
Sep 20 2011 05:51am
Hogy lehet gazdaságosan fogni a kis nyomi blueflame helionokat? Olyan idegesítőek. Addig szép, hogy 1-2 spine a feljárót meg blokkolom queennel, de ezek a terranusok makacs és agresszív alakok. 4-5 helion akkor is letarol mindent ha védekezek (ha annyi nem, akkor jön 8-10). Mondjuk lehet nem az expen, de nem nagy kunszt bedropolni ezeket az utcai sütödéket. A roachok meg eszik a gázt is és lomhák is. Ha rágyúrok a nehézhusira, akkor be is potytan hamar némi banshee vagy mass mara. A profi terranokat, mint CPT_Ghost az OP zergek hogyan fogják mikor ilyen bohó helion ötletekkel próbálkoznak? :D (no jó, elég a nyalásból. Megyek és önvizsgálatot tartok)

Vagy elviekben ez az orvosság (a spine-queen fal és némi roach), csak picit lehetnék kevésbé béna? Nem szeretem a mech buildeket...
Member
Gold: 0.00
Sep 20 2011 05:54am
Quote (Cpt_Ghost @ 19 Sep 2011 21:18)
http://www.youtube.com/watch?v=QUGNVpzB2t0
nevettem az immortal neural parasites részen: ddddd

én a french canadian részen :D
Member
Gold: 39,210.00
Sep 20 2011 05:56am
Quote (mikroman @ 20 Sep 2011 12:51)
Hogy lehet gazdaságosan fogni a kis nyomi blueflame helionokat? Olyan idegesítőek. Addig szép, hogy  1-2 spine a feljárót meg blokkolom queennel, de ezek a terranusok makacs és agresszív alakok. 4-5 helion akkor is letarol mindent ha védekezek (ha annyi nem, akkor jön 8-10). Mondjuk lehet nem az expen, de nem nagy kunszt bedropolni ezeket az utcai sütödéket. A roachok meg eszik a gázt is és lomhák is. Ha rágyúrok a nehézhusira, akkor be is potytan hamar némi banshee vagy mass mara.  A profi terranokat, mint CPT_Ghost az OP zergek hogyan fogják  mikor ilyen bohó helion ötletekkel próbálkoznak? :D (no jó, elég a nyalásból. Megyek és önvizsgálatot tartok)

Vagy elviekben ez az orvosság (a spine-queen fal és némi roach), csak picit lehetnék kevésbé béna? Nem szeretem a mech buildeket...

ha a terrán folytatja a helionok gyártásád, neked is muszaly a roach. nem azt mondom hogy maxold, de 6-10 lehet a mixben. de egyebkent 4-6 elég és közbe tech mutaliskre. infestort en nem igazan szeretem, mert hiaba fogod le a heliont, ugy is szétkapja lingeket, és infestor mellett meg nagyon masra nincs gázod.

ha pedig ilyen GSL style hogy 4 blueflame helion + 8 marina + 1 medivac, és be akarja az egészet droppolni ( ez elég early game ) a 3 queennel targetold a medivacot, és csak aztan engage
Member
Sep 20 2011 06:05am
OK. Majd kipróbálom. Csak mindig körbeszaladgálnak a kis genyók és gyorsabban helyezkednek mint ahogy a roachok odaérnek. Majd nézek youtubon példát. Meg gondolom ezért (is) építenek egyesek a mineral mögé evot. Ne nagyon tudjon átjárni hátul a helionok és egyéb fura szerzetek... A dropok szivatósabbak, meg ha túlzott hangsúllyal bana-ling irányba gyártottam az elején egységeket akkor néha sikerül az expen is hátraszaladni az exp mineral linehoz. Meg nem hullanak el elég hamar és az árukat kb behozzák. A frontális támadásokat azért többnyire fogom.
Banned
Sep 20 2011 06:21am
Quote (mikroman @ Sep 20 2011 01:51pm)
Hogy lehet gazdaságosan fogni a kis nyomi blueflame helionokat? Olyan idegesítőek. Addig szép, hogy  1-2 spine a feljárót meg blokkolom queennel, de ezek a terranusok makacs és agresszív alakok. 4-5 helion akkor is letarol mindent ha védekezek (ha annyi nem, akkor jön 8-10). Mondjuk lehet nem az expen, de nem nagy kunszt bedropolni ezeket az utcai sütödéket. A roachok meg eszik a gázt is és lomhák is. Ha rágyúrok a nehézhusira, akkor be is potytan hamar némi banshee vagy mass mara.  A profi terranokat, mint CPT_Ghost az OP zergek hogyan fogják  mikor ilyen bohó helion ötletekkel próbálkoznak? :D (no jó, elég a nyalásból. Megyek és önvizsgálatot tartok)

ha latom hogy terran egyaltalan lerak gast mar azonnal roachra megyek, ritka az hogy early stim /marine marauderre megy zerg ellen, tehat majdnem biztos hogy helion lesz
bar lehetne early siege tank is, csak annak most mi ertelme :D
roach ilyen helyzetben azert jo, mert kurvaeros marine ellen is, meg helion ellen is pont, es mivel a gast helionra kolti, a mineralt meg marinera mas egysege nem is nagyon lesz :D nem egyszer nyertem mar igy zergkent terran ellen gamet a 7. min korul par db roachhal
Member
Sep 20 2011 06:29am
Quote (meatyowllegs @ Sep 20 2011 12:21pm)
ha latom hogy terran egyaltalan lerak gast mar azonnal roachra megyek, ritka az hogy early stim /marine marauderre megy zerg ellen, tehat majdnem biztos hogy helion lesz
roach ilyen helyzetben azert jo, mert kurvaeros marine ellen is, meg helion ellen is pont, es mivel a gast helionra kolti, a mineralt meg marinera mas egysege nem is nagyon lesz :D nem egyszer nyertem mar igy zergkent terran ellen gamet a 7. min korul par db roachhal

hm-hm. Azért gondold át! Úgy érted a gázt blue flame fejlesztésre és addonokra költi? Csak mert a marine és a helion is only-mineral egység ezen felül. A többit azért értem :) Duplagáz inkább banshee, vagy siege tank szokott lenni. Persze csak miután beszorít helionnal a beste...
Banned
Sep 20 2011 06:31am
Quote (mikroman @ Sep 20 2011 02:29pm)
hm-hm. Azért gondold át! Úgy érted a gázt blue flame fejlesztésre és addonokra költi? Csak mert a marine és a helion is only-mineral egység ezen felül. A többit azért értem :) Duplagáz inkább banshee, vagy siege tank szokott lenni. Persze csak miután beszorít helionnal a beste...

ja, kicsit ertelmetlenul jott ki igy :D de a lenyeget erted gondolom :D
Member
Gold: 80.00
Sep 20 2011 06:38am
Quote (mikroman @ 20 Sep 2011 12:51)

rócsok meg queenek, esetleg úgy építkezel hogy blokkold a mozgásukat, mellesleg láttam egy elég jó worker splitet a helion harrass ellen, úgy csinálta a srác, h kijelölte doubleclickkel az összes workerét majd 's' (mint stop)
aztán f1 spam és szanaszét küldözgetett mindent kb 3-4 másodperc alatt (kell hozzá egy apm, milyen szomorú is ez)
Quote (meatyowllegs @ 20 Sep 2011 13:21)

a hellion amugy 100 mineral es nem kell hozza gaz.
inb4 op

This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 20 2011 06:39am
Go Back To Magyar Topic List
Prev16016026036046052724Next
Add Reply New Topic New Poll