Quote (mikroman @ 20 Sep 2011 12:51)
Hogy lehet gazdaságosan fogni a kis nyomi blueflame helionokat? Olyan idegesítőek. Addig szép, hogy 1-2 spine a feljárót meg blokkolom queennel, de ezek a terranusok makacs és agresszív alakok. 4-5 helion akkor is letarol mindent ha védekezek (ha annyi nem, akkor jön 8-10). Mondjuk lehet nem az expen, de nem nagy kunszt bedropolni ezeket az utcai sütödéket. A roachok meg eszik a gázt is és lomhák is. Ha rágyúrok a nehézhusira, akkor be is potytan hamar némi banshee vagy mass mara. A profi terranokat, mint CPT_Ghost az OP zergek hogyan fogják mikor ilyen bohó helion ötletekkel próbálkoznak?

(no jó, elég a nyalásból. Megyek és önvizsgálatot tartok)
Vagy elviekben ez az orvosság (a spine-queen fal és némi roach), csak picit lehetnék kevésbé béna? Nem szeretem a mech buildeket...
rócsok meg queenek, esetleg úgy építkezel hogy blokkold a mozgásukat, mellesleg láttam egy elég jó worker splitet a helion harrass ellen, úgy csinálta a srác, h kijelölte doubleclickkel az összes workerét majd 's' (mint stop)
aztán f1 spam és szanaszét küldözgetett mindent kb 3-4 másodperc alatt (kell hozzá egy apm, milyen szomorú is ez)
Quote (meatyowllegs @ 20 Sep 2011 13:21)
ha latom hogy terran egyaltalan lerak gast mar azonnal roachra megyek, ritka az hogy early stim /marine marauderre megy zerg ellen, tehat majdnem biztos hogy helion lesz
bar lehetne early siege tank is, csak annak most mi ertelme

roach ilyen helyzetben azert jo, mert kurvaeros marine ellen is, meg helion ellen is pont, es mivel a gast helionra kolti, a mineralt meg marinera mas egysege nem is nagyon lesz

nem egyszer nyertem mar igy zergkent terran ellen gamet a 7. min korul par db roachhal
a hellion amugy 100 mineral es nem kell hozza gaz.
inb4 op
This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 20 2011 06:39am