Quote (ZaturekManfred @ 17 Feb 2015 17:33)
Kivételesen egyet kell hogy értsek veled, én sem értem az állandó TWD fikázásokat.
Alapvetően egy lélektani drámának indult a sorozat, zombi apokalipszis környezetbe ágyazva, de úgy, hogy mindvégig az emberi jellemvonások maradnak a középpontban és nem a hentelés (szóval igen, mondhatjuk, hogy Barátok Közt). A képregények, ami alapján készült, sem akciódúsabbak. Ráadásul sokkal életszerűbb ez az állandó döntésképtelenség, menjünk-maradjunk nincs értelme stb. hozzáállás, mintha folyamatosan lőnék szét az agyakat és egyik várost tisztítanák a másik után. Pont a lassúság és a monotonitás az ami feszültséget teremt, nekem például a második évad első fele nagyon tetszett.
Vannak pörgős zombifilmek és kell ilyen is.
asszem 3. évad feléig néztem
de mindig az volt hogy az évad elsö részében futottak a zombik elöl
találtak x helyet, ahol a kibaszott semmittevés volt az adott évad csucspontja, aztán az évadzároban megint jöttek a zombik és átköltöztek y helyre
nem_történik_semmi, 0 feszültség, az összes karakter egy idegesitö kis görcs, senki miatt nem izgulsz, söt, még örülsz is amikor végre vmelyiket elkapják és átharapják nyolcan a torkát
kevésbé idegesitene, ha mondjuk egy ilyen lassu sorozatot nem egy zombi apokalipszis közepére basztak volna be, ahol a legnagyobb gondod nem a szövevényes szerelmi életed lesz a kutyáddal vagy tudomisén kivel