Quote (bazdmegmarnemtudom @ Mar 17 2020 03:53pm)
en tovabbra is tartom, hogy ezt most tul komolyan veszi mki, mikozben a rendes eves influenzat mki vastagon leszarja. a tobbi dolog, amit emlitettem, azt is ugyanugy leszarja mki. pedig abban is sokan meghalnak, es megelozheto lenne, de megse erdekel senkit. nem latom a kovetkezetesseget az embereknel. akkor ertenem amugy a mostani hirverest, ha amugy minden kibaszott telen elpofaznak, hogy mossal kezet, meg ne kohogj a masikra. de ez sose hangzik el. az meg kifejezetten rohejes, hogy embereknek a napi kezmosast kell tanitani. kb mint az oviban
az hogy az emberek kicsit betegen dolgoznak / dolgoztak, az sajnalatos, de ha meg nem tennek, es minden apro szarsaggal otthon maradnanak, akkor 1 csomo ember nem 5 napot dolgozna 1 heten, hanem 4 napot. ott elne vele vissza, ahol tud. egyszeruen ilyen az emberek nagy resze, kivetel japanok kb.
ha hagynánk elszabadulni a vírust akkor kb 100millió ember meghalna, többsége persze 70+ éves. szerinted mit kéne máshogy csinálni?
Quote (-joey- @ Mar 17 2020 04:33pm)
Most beszéltem faterral. Már lázas ő is (anya szombat óta az).
Kb 5 helyre telefonáltak, elmondták, hogy milyen tünetünk van (száraz köhögés, nem múló láz). Kb 10 napja voltak Pesten, találkoztak velem (én februárban még végig utaztam, meetingekre jártam), tömegközlekedtek.
Mindenhol elküldték őket a picsába.
Teljesen jó a magyar egészségügy, gondolom kiadták az ukázt az orvosoknak, hogy tartsák alacsonyan a számokat.
99%-ban azt mondanám, hogy influenzások, de ettől függetlenül ultragáz, hogy az orvosok még a fáradtságot se veszik arra, hogy kizárják azt az 1%-ot. Felírják az antibiotikumot, oszt jónapot.
nagyon szánalmas ez az ország, alig várom hogy elhúzhassak innen
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Mar 17 2020 09:40am