d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Post Your Stats > Súly/magasság
Prev1596061626393Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
May 28 2012 11:01am
Kurvara csalodtam benned Dave, toled nem ezt vartam. Addig oke, hogy cikized, de ez mar enyhen tulloves a celon. Azoknak is szol ugyanez akik ugyan ugy rohogtek rajta mint Dave.
Szanalmas viselkedes. Kurvara unfair.
En is utalom exyt, de nem a kinezeteert, hanem a viselkedeseert. Senki sem tokeletes kinezetre, es szemely szerint lattam mar a subozok kozul rusnyabb pofajut is (neveket nem mondok az illem vegett), es ezzel szerintem nem vagyok egyedul.
Kisebbsegi komplexusban szenved a hunsub nagy resze? Mast kell cikizni esetleg azert, mert magatokrol akarjatok eleterlni a figyelmet?
Egyszeruen szanalmas. Nevetseges. Igazabol nem tudok eleg serto szot talalni az ilyen viselkedes leirasara..

Csak ennyit akartam, tovabb afk. Nem tudom hanyan vettek eszre, bizonyara nem sokan, de itt akarom hagyni a subot, leginkabb az ilyen hozzaallas miatt, meg a balfaszok miatt mint Exy, Army meg az egyebek. De azok sem jobbak naluk, akik egesz nap csak ertelmetlenul toljak a +1-et mint pl Bks, Beci, meg az effelek.

Kb ennyit akartam, tovabbi afk, bar tudom, hogy kurvara leszarjatok. De remelem legalabb 1-2 ember eszbe kap hogy azert megis van hatar ahol meg kene allni.
Member
Gold: 3,000.00
May 28 2012 11:02am
Quote (Saenchai @ May 28 2012 06:01pm)
Kurvara csalodtam benned Dave, toled nem ezt vartam. Addig oke, hogy cikized, de ez mar enyhen tulloves a celon. Azoknak is szol ugyanez akik ugyan ugy rohogtek rajta mint Dave.
En is utalom exyt, de nem a kinezeteert, hanem a viselkedeseert. Senki sem tokeletes kinezetre, es szemely szerint lattam mar a subozok kozul rusnyabb pofajut is (neveket nem mondok az illem vegett), es ezzel szerintem nem vagyok egyedul.
Kisebbsegi komplexusban szenved a hunsub nagy resze? Mast kell cikizni esetleg azert, mert magatokrol akarjatok eleterlni a figyelmet?
Egyszeruen szanalmas. Nevetseges. Igazabol nem tudok eleg serto szot talalni az ilyen viselkedes leirasara..

Csak ennyit akartam, tovabb afk. Nem tudom hanyan vettek eszre, bizonyara nem sokan, de itt akarom hagyni a subot, leginkabb az ilyen hozzaallas miatt, meg a balfaszok miatt mint Exy, Army meg az egyebek. De azok sem jobbak naluk, akik egesz nap csak ertelmetlenul toljak a +1-et mint pl Bks, Beci, meg az effelek.

Kb ennyit akartam, tovabbi afk, bar tudom, hogy kurvara leszarjatok. De remelem legalabb 1-2 ember eszbe kap hogy azert megis van hatar ahol meg kene allni.

Idiota.
Member
Gold: 4.20
Quote (Saenchai @ 28 May 2012 19:01)

kabraxis6
Member
pf oregem ez hihetetlen. ennyi retardalt suttyo faszkalapot mint ti vagytok a vilag nem latott. latom itt senkinek nincs jobb szorakozasa annal h verje a nyalat. amugy meg arrol h kit szakitok kette v kit nem arrol nem nyitok vitat. AKINEK GONDJA VAN LEHET JONNI IDE: BP 1041 DEAK FERENC U 57 8EM 24 AJTO. mindannyian IRL faxnubok vagytok akik a hunsubon elik le az eletuket es a monitor elott fogtok megdogleni. na menjetek vissza hun1 re sirni nubok

ja es amugy. nem vok szereny telleg, de sztem szebb a fejformam mint innen 1 eseknek x)
Member
Gold: 710.00
May 28 2012 11:03am
Quote (Saenchai @ May 28 2012 05:02pm)
pf oregem ez hihetetlen. ennyi retardalt suttyo faszkalapot mint ti vagytok a vilag nem latott. latom itt senkinek nincs jobb szorakozasa annal h verje a nyalat. amugy meg arrol h kit szakitok kette v kit nem arrol nem nyitok vitat. AKINEK GONDJA VAN LEHET JONNI IDE: BP 1041 DEAK FERENC U 57 8EM 24 AJTO. mindannyian IRL faxnubok vagytok akik a hunsubon elik le az eletuket es a monitor elott fogtok megdogleni. na menjetek vissza hun1 re sirni nubok

ja es amugy. nem vok szereny telleg, de sztem szebb a fejformam mint innen 1 eseknek x)

ez exy?
Member
Gold: 21,511.00
May 28 2012 11:04am
Quote (sylke @ 28 May 2012 19:03)
ez exy?

szerintem jozzy vagy army
Member
Gold: 710.00
May 28 2012 11:05am
Quote (bajcli @ May 28 2012 05:04pm)
szerintem jozzy vagy army

tul sok nyomorék közül lehet választani
Member
May 28 2012 11:06am
ty aki gondolt ram

könnyen fellehet szedni ám 10 kilot

én amíg nyáron balatonon voltam sokat futottam, usztam, és eveztem
és 3 nap alatt kb 2-3 kilo izom jött fel (vagyis remélem nem hály)

ez még ontopic is :DDDDDDD
Member
Gold: 59.00
May 28 2012 11:07am
Ez aranyos volt Beni.
Jelzem nem tartom magamat nagyképűnek ... elég erős kifejezés, mert az elejétől kezdve senkinek nem szólogattam be, csak reagáltam. De hát, az illető biztos szociológiai és pszichológiai zseni, azért tudja jobban (nem emlékszem a nevére, nem valami jelentős arcz). És ti voltatok a középpontban, nem én. Gondoltam szólok.
Amúgy nem tudom észrevette-e valaki rajtam kívül, de ez a Thom miafasz meg Söndör lekvárok mind' állat.
Onnantól meg hogy "nyílt titokká" vált hogy a topic csak spam, egy szót sem tudok hozzáfűzni. 3 nobel minden fasznak aki csak flamelni ugrott be, és 68 oldal alatt egyetlen értelmes replyt nem tudott hagyni. GG! Vannak páran.
Valami ember meg, akinek az IQja nagyobb, mint egy kertinövényé, bezárathatná a topikot Lajoval, mert a szánalombrigád folyamat lejáratja magát. Ismert információkra meg senki sem kíváncsi. SzvSz legalábbis.

Jó volt összetalálkozni a régiekkel egy kis classic shitre, azért majd talán felugrok visszaolvasni még egyszer, röhögni párat (most is csak azért jöttem mert legördült a pizsiosztás az agyilag alultápláltaknak).

Pá srácok
~RpR
Member
May 28 2012 11:07am
úszás, judo, box, karate, futás

az eredmény->

Go Back To Magyar Topic List
Prev1596061626393Next
Add Reply New Topic New Poll