Quote (Smat @ 4 Jul 2012 00:19)
Ja, ja, ja. Tuti igazad van, és mindenki más kapja be.
Gondolkozz már el hogy magyarországon hány ember küzd a bankokkal, hitelekkel, hány embernek okoz gondot... Nem mondok százalékot, de legyen annyi elég hogy NAGYON soknak. Azt ugyan nem tudod megfogalmazni hogy én miért is vagyok csúszómászó, de nem baj, egy neveletlen senki voltál/vagy/leszel, én inkább a te szüleidet sajnálom hogy nem tudtak belőled normális gondolkodó embert nevelni, csak egy makacs buta tuskót.
Akkor ha minden igaz, magyarországon az emberek több mint háromnegyede csúszómászó szar gerinctelen senki hogyha esetleg nem fizeti a hitelt+még el is megy külföldre, mert már belefárad hogy mindenhonnan csak alátenni akarnak.
Ne te akard már megmondani pls, egy büdös senki vagy, eszed annyi mint amennyi látszik. Gondolom anyádék a segged alá basztak mindent, meg az origoról tájékozódsz, és ezzel azt hiszed hogy te mekkora jó meg fasza csávó vagy..
igen, valóban sok helyzetben megtévesztő volt a bankok reklámja stb., de szerintem azt a pár dolgot amit leírtam minden értelmesen gondolkodó embernek mérlegelnie kellett volna, mielőtt egy ilyen súlyú döntést meghoz. ami a legidegesítőbb az undorító fajtádban, hogy ahelyett, hogy beismernétek a hibáitokat, még neked áll feljebb, és pofázol külföldről, hogy én nem tudok gondolkodni, meg hogy milyen buta vagyok, tipikus magyar, stb., meg vered a melled arra, hogy edzőnek készülsz, egyszerűen nevetséges amit csinálsz, ha nem lennél, ki kéne találni téged

nem azért vagy csúszómászó, mert nem fizeted, hanem mert elmenekültél, és neked áll feljebb, de igazából nem tudom miért pazarlom rád az időmet
ja a másik meg az, hogy azért, mert sok ember csinál hülyeséget, még nem mentség arra, hogy te is megcsinálod
This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Jul 3 2012 04:41pm