d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Viccek Topic > Postolj Fárasztó Vicceket
Prev15960616263397Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,205.82
Trader: Trusted
Apr 1 2008 09:58am
Quote (bambulabula @ Tue, 1 Apr 2008, 16:40)
A szülőszobán várakozik egy fiatalember, mikor megtudja hogy apa lett a ájultan esik össze. Miközben az ápolónők ellátják az orvos felbukkan, kezében a csecsemővel. Meglepődve kérdezi az ápolónőt:
- Hát az apukával meg mi történt?
- Azt hittem csak az időt kérdezi, én meg rávágtam, hogy 6!

biggrin.gifD

- Józsi és egy lob megy az úton, Józsi elesik. Hogyan megy tovább?
- Sebbel-lobbal.
Member
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Apr 1 2008 01:09pm
Cigány jelenkezik tengerésznek, fel is veszik, roppantul örül, hiszen mindig is a tengerre vágyott. Azonban szinte rögtön érzi, hogy egyvalami hiányik és 1-2 nap alatt meg is fogalmazódik benne a dolog és felkeresi a kapitányt kabinjában:

-Tisztelet Kapitány úr. Tudja feltűnt nekem, hogy nem látni itt asszonyt se közel se távol, s én mán nagyon vágyom egy kis ákcióra...
-Nos fíam,- szól a kapitány - menj az alsó szintre, találsz ott egy hordót a jobb oldali kabinba, na azon van egy lyuk, oda tedd be a bránert fíam, bíza élvezni fogod.

Nosza cigánynak se kell több, lemegy a hordóhoz, beteszi a lompost és az 5 perces akció végén hatalmasat élvez. Megy is vissza a kapitányhoz hálálkodni és megkérdi:
-Kapitány úr, ezt akármennyi alkalommal igénybe vehetem???
-Persze fíam, kivétel szerdánként, mert akkor te ülsz majd a hordóban

Vak gyerekhez odamegy az anyukája és azt mondja neki:Képzeld fiam feltaláltak egy uj krémet ami vissza a adja a látásodat ujra látni fogsz!Nem kell mást tenned csak bekened a szemed és egész éjszaka rajtahagyod,egy gond hogy egy kicsit csípni fog. Gyerek nagyon örül bekeni a szemét. A krém nagyon csípi marja a szemét de a gyerek nagyon örül. Végigszenvedi az éjszakát másnap megy anyukához. Anyu anyu nem sikerült nem látok semmit. erre az anyuka HEHE ÁPRILIS BOLONDJA!
Member
Gold: 8.60
Apr 2 2008 06:31am
A baráti társaság egyik férfitagja nősülni készül. Három jóbarátja elhatározza, hogy egy kis tréfát űznek vele.
A nagy nap előtt aztán felfedik tervüket:
Egyikük ács, ő lefűrészelte a hitvesi ágy lábát, gondolván, hogy a nászéjszakán összeomló ágy nagyon tréfás dolog.
A másik barát villanyszerelő, ő áramot vezetett az ágyba, szerinte egy kis áramütés nagyon tréfás lehet.
A harmadik foglalkozása fogorvos, ám ő nem árulja el a tervét a többieknek, csak sejtelmesen mosolyog.
A nászéjszaka után aztán levelet kapnak az ifjú férjtől:
"Kedves Barátaim!
Gratulálok a tréfáitokhoz, nagyon jól mulattam.
Az összedőlő ágy igazán meg sem ijesztett minket. Az elektrosokk már kicsit durvább volt, de arra már számítottam. Viszont azt a jópofa fickót, aki novocain-t fecskendezett a gumióvszerbe, MEGÖLÖM!!!"

biggrin.gif
Member
Gold: 2.00
Apr 2 2008 10:23am
Quote (Vharimatras @ Tue, 1 Apr 2008, 19:09)
Cigány jelenkezik tengerésznek, fel is veszik, roppantul örül, hiszen mindig is a tengerre vágyott. Azonban szinte rögtön érzi, hogy egyvalami hiányik és 1-2 nap alatt meg is fogalmazódik benne a dolog és felkeresi a kapitányt kabinjában:

-Tisztelet Kapitány úr. Tudja feltűnt nekem, hogy nem látni itt asszonyt se közel se távol, s én mán nagyon vágyom egy kis ákcióra...
-Nos fíam,- szól a kapitány - menj az alsó szintre, találsz ott egy hordót a jobb oldali kabinba, na azon van egy lyuk, oda tedd be a bránert fíam, bíza élvezni fogod.

Nosza cigánynak se kell több, lemegy a hordóhoz, beteszi a lompost és az 5 perces akció végén hatalmasat élvez. Megy is vissza a kapitányhoz hálálkodni és megkérdi:
-Kapitány úr, ezt akármennyi alkalommal igénybe vehetem???
-Persze fíam, kivétel szerdánként, mert akkor te ülsz majd a hordóban
!

ez jó xD
Member
Gold: 0.00
Apr 2 2008 11:48am
Quote (bambulabula @ Wed, 2 Apr 2008, 13:31)
A baráti társaság egyik férfitagja nősülni készül. Három jóbarátja elhatározza, hogy egy kis tréfát űznek vele.
Egyikük ács, ő lefűrészelte a hitvesi ágy lábát, gondolván, hogy a nászéjszakán összeomló ágy nagyon tréfás dolog.
A másik barát villanyszerelő, ő áramot vezetett az ágyba, szerinte egy kis áramütés nagyon tréfás lehet.
A harmadik foglalkozása fogorvos, ám ő nem árulja el a tervét a többieknek, csak sejtelmesen mosolyog.
"Kedves Barátaim!
Az összedőlő ágy igazán meg sem ijesztett minket. Az elektrosokk már kicsit durvább volt, de arra már számítottam. Viszont azt a jópofa fickót, aki novocain-t fecskendezett a gumióvszerbe, MEGÖLÖM!!!"

biggrin.gif

novocain az fogpotlo anyag nem?
Member
Gold: 3,551.99
Apr 2 2008 12:18pm
Quote (kem @ Wed, Apr 2 2008, 06:48pm)
novocain az fogpotlo anyag nem?

érzéstelenítő
Member
Gold: 0.00
Apr 2 2008 12:27pm
Quote (bambulabula @ Wed, Apr 2 2008, 01:31pm)
"Kedves Barátaim!

biggrin.gif

rofl.gif

ez n1
cigany tengeresz n1
vak gyerek n1n1n1n1n1n1

sticky please!
Member
Gold: 2.00
Apr 2 2008 03:39pm
- Ha tudom hogy szűz vagy, sokkal lassabb és türelmesebb lettem volna veled!
- Ha tudom, hogy ennyire ráérsz, leveszem a harisnyám...

Enyhén korlátozott Pistike becsönget a szomszédhoz:
-Csókolom! Itt van papám ?
-Nincs itt, Pistike...
-Tudom, mert otthon van...
huh.gif

Apához odamegy az egyik gyereke és megkérdi tőle:
- Apám, én cigány vagyok vagy zsidó?
- Én megvallom őszintén, (de elnemond senkinek mert mek kell hogy öljelek!!) cigány vagyok, hát te is az vagy!!!
Kis idő múlva a gyerek megkérdezi az anyját..
- Anyám én roma vagyok vagy zsidó?
- Hát én zsidó vagyok, akkor te is az vagy!!! De miért kérded?
- A szomszédban van egy piros bicikli. Alkudozzak vagy ellopjam?

Member
Gold: 47.25
Apr 2 2008 03:41pm
Quote (zsansaccount @ Wed, 2 Apr 2008, 22:39)
- Ha tudom hogy szűz vagy, sokkal lassabb és türelmesebb lettem volna veled!
- Ha tudom, hogy ennyire ráérsz, leveszem a harisnyám...

Enyhén korlátozott Pistike becsönget a szomszédhoz:
-Csókolom! Itt van papám ?
-Nincs itt, Pistike...
-Tudom, mert otthon van...
huh.gif

- Én megvallom őszintén, (de elnemond senkinek mert mek kell hogy öljelek!!) cigány vagyok, hát te is az vagy!!!

Ez az utso biggrin.gif
Member
Gold: 8.60
Apr 3 2008 08:40am
Quote (zsansaccount @ Wed, Apr 2 2008, 10:39pm)

biggrin.gif

e:

Egy buszmegállóban egy kisfiú hallgatja, ahogy két várandós asszony beszélget:
- Te mit vársz?
- Én kisfiút, és te?
- Én meg kislányt.
Erre odafordul a kisfiú egy pocakos öregúrhoz:
- Tessék mondani, a bácsi mit vár?
- Én a 7-es buszt.
- Na ez meg is látszik!

Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett mennie otthonról, és a férje vigyázott a gyerekre. A másfél éves kislány nemrég kapott valakitől egy kis teáskészletet, azzal játszott. Miközben apja a tévében a híradót nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy kis "teával". A játékcsészében természetesen csak víz volt. Az apuka szívesen részt vett a játékban, megitta, megköszönte. A kislány annyira élvezte a dolgot, hogy folyamatosan hozta apának a teát. Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy mit játszottak a kislánnyal. A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő megissza. Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:
- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a gyerek, az a WC?
^^

This post was edited by bambulabula on Apr 3 2008 08:46am
Go Back To Magyar Topic List
Prev15960616263397Next
Add Reply New Topic New Poll