Quote (perfect_maf @ Wed, Jun 20 2007, 08:33am)
Quote (Aftaban @ Sun, Jun 17 2007, 06:38am)
Pszichológiai eset a jó édes anyád,aki a világra szült. #1
Én fel merem magam vállalni,nem úgy mint te a 16 éveddel. #2
Tegnap görbe este volt,kissé berugtam,de ez van. Én elmondhatom ezt magamról 
Gondolkodtam,hogy beírjak-e ide végül úgy döntöttem hogy megtisztelem az uborka fejedet ezzel az 1 posttal. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LOOOOOL
UBIFEJ

PWNED!:D
Rici sztem csöppet le vagy nullázva!:P
Bár fel tenném a kérdést , te nekeda virtuális életeden kivül van más is? Mi lenne akor ha eltudnád verni csucsy-t ? Utánna 1 hétig arra recsizél a takaró alatt?
Kit érdekell ki - kit ver meg duel ez csak 1 hülye játék amit te 16 évesen nem tudsz felfogni v wtf?
" Mindenkinél van jobb " tudtommal.
Na hiho
Sztem Rici abszolut nem pwned, és nincs is lenullázva.
Quote (LaC2A @ Wed, Jun 20 2007, 05:20am)
Quote (Aftaban @ Wed, Jun 20 2007, 04:34am)
Quote (jurma @ Mon, 18 Jun 2007, 13:36)
Quote (TheStriker @ Mon, Jun 18 2007, 11:07am)
Quote (jurma @ Mon, Jun 18 2007, 08:32am)
Quote (Fuxy0415 @ Mon, Jun 18 2007, 08:15am)
Jóestét kivánunk ez itt a Tények. A studioban zk és Multihammer. Hihetetlen hogy mik vannak ebben a mai vilagban.Épp most kaptunk jelentést hogy 1 netcafeban sulyos verekedés tört ki 2ember között 1számitógépes program,nevezzük most csak Diablo 2 Lord Of Destruction-nak,a fejlesztők nevét is inkognitoban hagyjuk ezért legyen csak Blizzard North.Nos a Pultos még hallotta ahogy az egyik személy a másikat szidva ordibálja hogy:DRINKER SAZR SZELFOWNED.(A pénztárost még mindig pszihologusok vizsgálják mert ezen szavaktól sokkot kapott)Ezután a másik személy Táskájából elövett 1 Baseball(ejtsd:Bézbóll)ütőt és elkezdte verni a másik ugynevezett '1.11 Lammot' de mivel látta hogy pusztakézzel is végez vele eldobta az ütöt(ami épp multihammer hörcsögét találta el azáltal kaptunk értesitést a hírröl.)Ezutan a pénztáros behivott 2 Security(ejtsd:szekuriti)-s ember jött be és szétválasztotta a verekedö párt.A szó a studioé BLAH BLAH BLAH.
csucsynak sajnso nem eleg ha videot csinalok a duelrol, neki csak netcafeban jo
Akkor mire vársz te sazr?
arra vartam h csucsy dodgeoljon
es nem is csalodtam
Majd akkor legyen arc,ha kezet mersz velem razni,és nem elmenekulni,mint azt tetted volna VSG elöl tegnap rofl xD csucsy szerintem abbol nem sok igaz...
marmint...
szerintem te is tudod nagyon jol hogy vsg nagy mesemondo 
én azért meghallgatnám ricit is...
738256528756szor nagyobb még exairnál is

Amugy Csu, ha Rici(17) ownolja Csucsyt(24), és Csucsy(24) felbassza magát, akkor én se mernék vele kezet rázni. De hozzáteszem hogy a cyberworld miatt eragel Rici(17) és Csucsy(24)

.
This post was edited by TheStriker on Jun 20 2007 02:38am