Quote (Sorvatkutyuska @ 23 Jun 2020 00:42)
1. Megvan számla, 168at fizetett, magán névre adószám nélkül. De tolem vissza is igenyelheti, leszarom.
2. Miert en vagyok fogyatekos mert te nem veszel hasznaltat? Ne vegyel, de akkor mit csodalkozol h ugyanannyiért veszel kartyat mint az enyem de 70%at tudja. Sztem az a fogyatékos aki 100e folott 1660ti-t vesz. Na es?
En veszek ennyiért használtan. Az autóm 1.9millio volt, azt is hasznaltan vettem. Kicsit nagyobb rizikó mint egy fel eves meg boven garis vgat venni sztem de gondolom ez tok normális ezert senki se fogyatékos:D
Vettem egy Corsair tx70m tapegyseget 13 ezerert hasznaltan. 2 honap utan elkezdett ciripelni elvittem iponhoz. Mar nem forgalmazzak, vissza adjak az arat. Ujonnan 27 ezer volt. Megkaptam 27 ezret.
De mondom, vegyel ujonnan csak nyugodtan, de ne en legyek mar a fogyatekos
nekem ez a hasznalt dolog tovabbra is full yolo, tbh autot se vennek, csak max kozeli ismerostol, tul sok horror storyt hallottam ismerostol, aki hasznalt alkatresszel uzletelt. nekem meger +30%ot, hogy van szamla, es tuti full uj a vga
iponos eset iszonyat nagy mak
Quote (bamboo @ 23 Jun 2020 00:56)
alzan 110 :p
20at radobsz amugy, es vehettel volna 5700xt-t
30-40%al erosebb vga
e: ujonnan ofc :D
igyi 100 korulig akartam vgat venni, nem volt kedvem meg radobalni, ofc tudom, hogy tobbert jobbat kapok. fullhdhoz talan jo lesz. azert 5700xt inkabb 140-150