Quote (RiNGiSpiLeR @ 27 Nov 2017 20:49)
A DK-ra tettem a voksom. Nyilván ezért a felmenőimet fogják itt sokan pejoratív jelzőkkel illetni...
A választásom oka lényegében egyszerű: A DK és Gyurcsány világnézete és stílusa számomra a legbefogadhatóbb. Amennyire követem a reakcióikat (hellyel-közzel), abból az jött le, hogy egy olyan párt, ami baloldali és liberális elveket vall, Európához akar tartozni és nem akar "minden áron mindent eltörölni", ami eddig volt, hanem folytatni a mostani utat változtatásokkal. Számomra a kis pártok ezért is nem szimpatikusak, egyszerűen nem látják át az ország működését és az emberek elégedetlenségét azzal a demagóg hülyeséggel akarják megvezetni, hogy szükségszerű eltörölni MINDENT.
Egyébként a Jobbik néppártosodása egy pozitív csalódás. Remélem, hogy most már ezen az úton mennek tovább és egyszer talán leváltják a Fideszt.
Röviden a véleményem a mostani pártokról:
Fidesz - GTFO
MSZP - azt sem értem, hogy hogyan nem szakadt darabokra eddig, számomra egy életképtelen párt
DK - említve volt
LMP - Széthullott párt olyan vezetővel, aki a saját pártja eszmeiségét is meghazudtolja, butának nézi az embereket
MKKP - funny AF, de nem szavaznék rájuk
Momentum - mikro párt
Jobbik - említve volt
Együtt-P - Karácsony Gergely szerintem egy elég értelmes ember, de mikro párt. Ilyen kis pártra, mint amilyen a Momentum is azért nem szavaznék, mert az ország elsődleges érdeke (szerintem) a Fidesz leváltása.
A baloldali összefogásból nem lesz semmi. Az MSZP-vel senki nem akar együtt indulni, pedig még mindig ők a legerősebb baloldali párt.
uhhhh
Nem hittem volna, hogy valaha talalkozom 60 alatti DK voterrel.