d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Melegházasság > Melegek Jogai
Prev15678915Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 80.00
May 25 2017 10:55am
Quote (TresholdOfUniverse @ 25 May 2017 18:52)
szerintem meg rengeteg meleg el hetero kapcsolatban es csinal gyerekeket

ettol fuggetlenul nem mondtam hogy dontes lenne, nem tudom de nem is lenyeges

a valasok/szar hazassagok egy masik problema, amit ettol fuggetlenul kell orvosolni

?????????????????????

igen en is lattam a baratokkoztben, hogy volt ilyen, de igy nagyjabol ennyi
masreszrol meg milyen egy nyomorult elet lehet, hogy undorodsz a partneredtol (igazabol nem tudom elkepzelni, hogy hogy jon az ilyen ossze)
vagy nemtom te hogy vagy vele, en nem tudnek egy masik ferfival halni XD
Quote (TresholdOfUniverse @ 25 May 2017 18:54)
azokat a szempontokat amik lehetove teszik, hogy ne csak te, hanem az unokaid es az unokaid unokai is boldogak legyenek

es elarulod, hogy egyenek eletenek megnyomoritasatol mitol lesz boldogabb az en unokam? Az kurvara egy teves elkepzeles, hogy szukseg van arra, hogy ennel tobben legyunk egyebkent

This post was edited by Cpt_Ghost on May 25 2017 10:56am
Member
Gold: 2,496.00
May 25 2017 10:58am
Quote (Cpt_Ghost @ May 25 2017 05:55pm)
?????????????????????

igen en is lattam a baratokkoztben, hogy volt ilyen, de igy nagyjabol ennyi
masreszrol meg milyen egy nyomorult elet lehet, hogy undorodsz a partneredtol (igazabol nem tudom elkepzelni, hogy hogy jon az ilyen ossze)
vagy nemtom te hogy vagy vele, en nem tudnek egy masik ferfival halni XD

a mestertol idezek

"aki meg ugyis meleg volt, annak miert kelljen leelnie ugy az eletet, hogy bele van kenyszeritve valamibe ami nem o?"

vagy jelenleg a melegek boldogan, nyiltan elnek es a kornyezetuk nem kenyszeriti rajuk hogy ""normalisan"" viselkedjenek?

Quote (Cpt_Ghost @ May 25 2017 05:55pm)
es elarulod, hogy egyenek eletenek megnyomoritasatol mitol lesz boldogabb az en unokam? Az kurvara egy teves elkepzeles, hogy szukseg van arra, hogy ennel tobben legyunk egyebkent

Miert a te eleted nincsen "megnyomoritva"? Nem vagy olyan korlatok koze szoritva ami a tarsadalom fennallasat szolgalja? Ez igy valoszinuleg eleg elvontnak hangzik, de attol hogy ilyen mocskos nagy joletben elunk meg vannak es kellenek korlatok ill. celok a tarsadalmaknak. Gondolom tanultal tortenelmet.

This post was edited by TresholdOfUniverse on May 25 2017 11:02am
Member
Gold: 21,598.00
May 25 2017 11:01am
elég wacko így hallgatni a beszélgetést hogy egyikőtök sem meleg, és talán jó ha ismertek max 2-3 meleg férfit akiket viszonyítási alapnak vesztek
Member
May 25 2017 11:01am
Quote (TresholdOfUniverse @ 25 May 2017 18:58)
a mestertol idezek

"aki meg ugyis meleg volt, annak miert kelljen leelnie ugy az eletet, hogy bele van kenyszeritve valamibe ami nem o?"

vagy jelenleg a melegek boldogan, nyiltan elnek es a kornyezetuk nem kenyszeriti rajuk hogy ""normalisan"" viselkedjenek?

Member
May 25 2017 11:05am
Quote (TresholdOfUniverse @ 25 May 2017 18:58)
a mestertol idezek

Miert a te eleted nincsen "megnyomoritva"? Nem vagy olyan korlatok koze szoritva ami a tarsadalom fennallasat szolgalja? Ez igy valoszinuleg eleg elvontnak hangzik, de attol hogy ilyen mocskos nagy joletben elunk meg vannak es kellenek korlatok ill. celok a tarsadalmaknak. Gondolom tanultal tortenelmet.

This post was edited by Cpt_Ghost on May 25 2017 11:05am
Member
Gold: 2,496.00
May 25 2017 11:07am
Quote (MarcusD @ May 25 2017 06:01pm)
elég wacko így hallgatni a beszélgetést hogy egyikőtök sem meleg, és talán jó ha ismertek max 2-3 meleg férfit akiket viszonyítási alapnak vesztek

igazabol arrol van szo hogy kapitany szerint nevetseges allaspontot kepviselek ezert abszolut felsobbrenduseggel igyekszik engem lemosni a porondrol, kulonosebb fenntartas vagy mondanivalo nelkul. a beszelgetes meg azelott veget ert hogy elkezdodott volna
Member
May 25 2017 11:11am
Quote (TresholdOfUniverse @ 25 May 2017 19:07)
igazabol arrol van szo hogy kapitany szerint nevetseges allaspontot kepviselek ezert abszolut felsobbrenduseggel igyekszik engem lemosni a porondrol, kulonosebb fenntartas vagy mondanivalo nelkul. a beszelgetes meg azelott veget ert hogy elkezdodott volna

visítok a röhögéstől
nincsenek érveid ember, mi a faszról beszélsz
KELLENEK A SZABÁLYOK
csak nem fogod fel, a geci nagy történelem tudásoddal, hogy a társadalmi szabályokat mindig igények szülték
igen, régen tök oké volt, hogy nem lehetett buzulni mert 10-ből 9 gyerek meghalt mielőtt betöltötte az 5 éves kort, persze, hogy mindenkinek ezerrel gyereket kellett csinálni, hogy ne pusztuljunk ki a faszba
fennáll ez a helyzet? nem
köszönöm az interjút

tanulnom kéne inkább
Quote (rapiddani @ 25 May 2017 19:12)
cpt te nem tudom mi a faszt keresel a politikában meg a jogi pályán, így valaki nem azt mondja amit te gondolsz es mar rippeled is a vitat, de ez így kb minden topicban ahol valaki nem a te nezopontodat képviseli

hülye aki elolvassa

de te is mi a faszomról beszélsz?
lennének érvei vitatkoznék bazdmeg, de nincsenek
látom, hogy nem fogja fel az agya amit leírok, persze, hogy megunom a vitát öt oldal után, mert semmivel se kerültünk beljebb

This post was edited by Cpt_Ghost on May 25 2017 11:14am
Member
Gold: 0.92
May 25 2017 11:12am
cpt te nem tudom mi a faszt keresel a politikában meg a jogi pályán, így valaki nem azt mondja amit te gondolsz es mar rippeled is a vitat, de ez így kb minden topicban ahol valaki nem a te nezopontodat képviseli

hülye aki elolvassa
Member
Gold: 22,413.07
May 25 2017 11:15am
kurvara idegesit hogy ptdk nem hasznal ekezetet
Member
Gold: 0.00
May 25 2017 11:17am
Quote (Cpt_Ghost @ 25 May 2017 18:11)
visítok a röhögéstől
nincsenek érveid ember, mi a faszról beszélsz
KELLENEK A SZABÁLYOK
csak nem fogod fel, a geci nagy történelem tudásoddal, hogy a társadalmi szabályokat mindig igények szülték
igen, régen tök oké volt, hogy nem lehetett buzulni mert 10-ből 9 gyerek meghalt mielőtt betöltötte az 5 éves kort, persze, hogy mindenkinek ezerrel gyereket kellett csinálni, hogy ne pusztuljunk ki a faszba
fennáll ez a helyzet? nem
köszönöm az interjút

tanulnom kéne inkább

de te is mi a faszomról beszélsz?
lennének érvei vitatkoznék bazdmeg, de nincsenek
látom, hogy nem fogja fel az agya amit leírok, persze, hogy megunom a vitát öt oldal után, mert semmivel se kerültünk beljebb

Go Back To Magyar Topic List
Prev15678915Next
Add Reply New Topic New Poll