Quote (anyd @ 2 Feb 2017 16:24)
what, ezt sztorit kicsit jobban is kifejthetnéd

ő volt a tettes!
vagyis nem mert az már darabokban van... Egy ilyen üvegballon úgy néz ki hogy az alja kb 30 mm vastag a szája vagy 18 mm vastag , de ott ahol a legterjedelmesebb ott kb csak 2 mm vastag az üveg, arról nem is beszélve, hogy ez feszített üveg (az ipse felfújja az üveggyárban lebassza a földre és úgy köt meg a forró üveg) nemhiába vannak ezek ilyen fonott kosárban, hogy a hülye gyereknek eszébe ne jusson kivenni belőle... hát én kivettem belőle mert el akartam mosni, mert előtte bor volt benne de az alja beleszáradt, én meg pálinkát akartam benne tárolni mert mindig cukkoltak, hogy a pálinkámnak műanyag íze van a műanyag hordó miatt, és sikeresen kicsúszott a kezemből mosás közben, és mivel feszített üveg nem szimplán összetörik hanem szétrobban ...
ilyen lett az eredmény egy egész éjszakás műtét és 10 nap után, nervus ulnaris szevasz(ínszalag), összes mozgató izom szevasz, vérkeringés szevasz, 1 év rehab után betudom hajlítani már mindegyik ujjam ...

ő itt Picúr harcol a gonoszok ellen, de csak nappal mert este fél,többször is felkérték már apukának és mindig helyt állt.persze a képen még csak kölyök kutya... egy kis vidámság a gázos kép után