Quote (-joey- @ 17 Aug 2016 20:09)
Az a vicces ebben a gyerekben, hogy sose játszottunk együtt, sose találkoztunk, szóval totál nem ismer, de azért a közeli barátaimnál is jobban megszakérti, hogy én mennyire idegesítem magam rajta, meg tudathasadással hónapokig 15 éves gyereket játszok, mert stb. miközben ő az aki SC meccs közben idegbajt kap, meg ordítva veri a billentyűzetet (lásd SC subfórum) meg napi szinten erőlködik a fantáziátlan beszólásaival - érted én is le vagyok józsizva, micsoda eredetiség. A shitpostjaim valamiért rettentően zavarják, de az, hogy a fogyatékos kis barátja évek óta ontja magából a "bxckybxc xc" kommentjeit, meg lekurvázza az egyetlen csajt aki ide jár(t), az totál rendben van. A morális megszakértések szintén mosolyt csalnak az ember arcára - a húszezresekkel pózolás, hogy Senee-nek megmutassa ki a fasza gyerek, meg bebaszva kocsiba ülni és nyomni a 120-at kifejezetten az érett gondolkodás mintaképe. Arról nem is beszélve, hogy valami god tier-nek hiszi magát attól, hogy jogi egyetemre jár, pedig a valódi ok csupán annyi, hogy így lesz a legegyszerűbb megörökölni apuci kis cégét. Az ilyen kétszínű kis műmájer sudribunkókra általában még ezt a pár mondatot is kár pazarolni, de ha már leírtam, akkor elfér ide. :D
"OH THE CRINGE"
http://www.youtube.com/watch?v=zzx8F4YQ9UQ
uh geci de ideges vagy
azert remelem nem gondoltad, hogy el is olvasom