d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mivel Jatszol Szaras Kozben > A Telefonodon.
Prev1567
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
May 26 2015 08:40am
Quote (Anarkin @ 26 May 2015 13:18)
technically incorrect: telefonon nekem sincs semmi game
meg a wc-n én is általában 20 másodpercet töltök

atm Düne 4. részénél tartok
közben elkezdtem a The Martian-t (A Marsi), amit épp Matt Damon forgat
meg persze 800 oldalas IT szarok + domain könyvek
jó, hogy nem kell mindegyikre kiadni 5-15e forintot hanem rá lehet pakolni a tabletre
amúgy jöhetnek tippek, h milyen scifit érdemes olvasni

Attol fugg milyen stilust szeretsz.

Most a Titan szirenjeit olvasom Vonngeuthtol. Mar regota akartam, mert 'alapmunek' mondjak sokan, mondjuk felenel tartok es azert meg is ertem.

Sztrugackijektol barmit, nyugodtan. Lukjanyenkonak is van par scifije, de nem mind az, irt (szerintem) szar ilyen vampiros storykat is...

L.Ron Hubbard (tole ered a szcientologia, ami szerintem faszsag, de mint sci-fi iro jonak mondjak, egyszer akarok tole is olvasni).

Lem, Asimov, A.C.Clarke, P.K.Dick, Herbert, Heinlen, ezek igy nagyjabol a basic irok. Meg oldfagok, mint Wells, Huxley.

Jah, meg neha 'vedd meg' valahonnan a Galaktikat es olvasd azt. Szoktak jo novellak lenni neha.

This post was edited by Baleee on May 26 2015 08:41am
Member
Gold: 45.00
May 26 2015 10:16am
bloons td battles
Member
Gold: 0.00
May 26 2015 10:24am
Quote (Baleee @ May 26 2015 03:40pm)
Attol fugg milyen stilust szeretsz.

Most a Titan szirenjeit olvasom Vonngeuthtol. Mar regota akartam, mert 'alapmunek' mondjak sokan, mondjuk felenel tartok es azert meg is ertem.

Sztrugackijektol barmit, nyugodtan. Lukjanyenkonak is van par scifije, de nem mind az, irt (szerintem) szar ilyen vampiros storykat is...

L.Ron Hubbard (tole ered a szcientologia, ami szerintem faszsag, de mint sci-fi iro jonak mondjak, egyszer akarok tole is olvasni).

Lem, Asimov, A.C.Clarke, P.K.Dick, Herbert, Heinlen, ezek igy nagyjabol a basic irok. Meg oldfagok, mint Wells, Huxley.

Jah, meg neha 'vedd meg' valahonnan a Galaktikat es olvasd azt. Szoktak jo novellak lenni neha.

de azért még 1x nem tudtad értelmesen leírni a nevét nem rossz :S
Go Back To Magyar Topic List
Prev1567
Add Reply New Topic New Poll