d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Tfw
Prev15678913Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 1 2015 06:02am
Quote (Baleee @ Feb 1 2015 12:00pm)
Igen. Cserebe infinite $$$$$

Mondjuk neked legalabb a szexet nem kell felaldozni :DDDD
Member
Gold: 1.00
Feb 1 2015 06:12am
Quote (llllllllllll @ 1 Feb 2015 13:58)
Kovetkezo kerdes : cserelnel e a sraccal?

Arra azért kíváncsi lennék, hogy ebben minden igaz-e, mert nem értem, hogy szerez valaki kitüntetéses oklevelet 5 év alatt egy 2 éves képzésen.
Oké látom, hogy közben egyszerre több dolgot is csinált, de azért furcsa ez így nekem...

Meg 3 év alatt elvégzett egy olyan msc-t, ahol kb 60 kreditet kellett pótolni a kötelező tárgyakon felül, mert az alapdiplomája más szakról van. Mindezt párhuzamosan egy PhD-val. És a képzése elején még nem ért véget egy másik, és a végén elkezd még egyet, miközben ez a kettő fut.
Én elhiszem, hogy okos a gyerek, de ahhoz, hogy ebbe egyáltalán beleférjen meg kellett hajlítania az időt.

Egyszerre végezni két msc-t meg egy phd-t, majd a végén egy msc-t és két phd-t...

This post was edited by CyberPunk666 on Feb 1 2015 06:13am
Member
Gold: 69.85
Feb 1 2015 06:12am
Quote (llllllllllll @ 1 Feb 2015 14:02)
Mondjuk neked legalabb a szexet nem kell felaldozni :DDDD

Igy van!
Member
Feb 1 2015 06:14am
Quote (CyberPunk666 @ 1 Feb 2015 14:12)
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ebben minden igaz-e, mert nem értem, hogy szerez valaki kitüntetéses oklevelet 5 év alatt egy 2 éves képzésen.
Oké látom, hogy közben egyszerre több dolgot is csinált, de azért furcsa ez így nekem...

Meg két év alatt elvégzett egy olyan msc-t, ahol kb 60 kreditet kellett pótolni a kötelező tárgyakon felül, mert az alapdiplomája más szakról van. Mindezt párhuzamosan egy PhD-val. És a képzése elején még nem ért véget egy másik, és a végén elkezd még egyet, miközben ez a kettő fut.
Én elhiszem, hogy okos a gyerek, de ahhoz, hogy ebbe egyáltalán beleférjen meg kellett hajlítania az időt.

Egyszerre végezni két msc-t meg egy phd-t, majd a végén egy msc-t és két phd-t...

Ang3l is amugy pti bscbol csinalt pti msct aztan most matematikus msc es vmi pti phd megy talan. Bar matematikushoz lehet targypotlast cainalta meg a most zarodo felevben. Meg mondjuk pti es matematikus kozott lehetkevesebb a kulonbozeti targy.
Member
Feb 1 2015 06:15am
Quote (CyberPunk666 @ 1 Feb 2015 14:12)

Meg 3 év alatt elvégzett egy olyan msc-t, ahol kb 60 kreditet kellett pótolni a kötelező tárgyakon felül, mert az alapdiplomája más szakról van. Mindezt párhuzamosan egy PhD-val. És a képzése elején még nem ért véget egy másik, és a végén elkezd még egyet, miközben ez a kettő fut.

Zsele vagy te ia valld be. En ia az vagyok. Ha ez nem fake ofc.
Member
Feb 1 2015 06:17am
Quote (Baleee @ 1 Feb 2015 14:14)
Ang3l is amugy pti bscbol csinalt pti msct aztan most matematikus msc es vmi pti phd megy talan. Bar matematikushoz lehet targypotlast cainalta meg a most zarodo felevben. Meg mondjuk pti es matematikus kozott lehetkevesebb a kulonbozeti targy.

Feltételezem, hogy a gyerek egy igazi zseni. Elhiszem, hogy mindezt képest nagyon gyorsan megtanulni.

Hogy a faszomban van erre ideje? Gyakorlatilag, ha csak minden órára bejár és azon kívül semmit se kell tanulnia akkora zseni, akkor is necces, hogy ez beleférjen időben.
Vagy nappal járt msc-re, éjszaka kutatott, és neki külön volt hétvégi labor is.

Jah el is felejtettem, hogy közben még óraadó is volt -.-

már csak aludni meg szarni kell valahol időt keresni.

Quote (Baleee @ 1 Feb 2015 14:15)
Zsele vagy te ia valld be. En ia az vagyok. Ha ez nem fake ofc.

kibaszott zselé vagyok, egy pillanatig sem tagadom, de szkeptikus is ^^

Tamáskodom, ha úgy tetszik :D

This post was edited by CyberPunk666 on Feb 1 2015 06:19am
Member
Feb 1 2015 06:19am
Quote (CyberPunk666 @ 1 Feb 2015 14:17)
Feltételezem, hogy a gyerek egy igazi zseni. Elhiszem, hogy mindezt képest nagyon gyorsan megtanulni.

Hogy a faszomban van erre ideje? Gyakorlatilag, ha csak minden órára bejár és azon kívül semmit se kell tanulnia akkora zseni, akkor is necces, hogy ez beleférjen időben.
Vagy nappal járt msc-re, éjszaka kutatott, és neki külön volt hétvégi labor is.

már csak aludni meg szarni kell valahol időt keresni.

Dunno . En elhiszem, hogy leteznek ekkora vadalatok. Nekem is vannak olyan csoporttarsaim.
Member
Gold: 33,265.80
Feb 1 2015 06:27am
Quote (CyberPunk666 @ 1 Feb 2015 13:12)

Az egyik legjobb baratom 3 ev alatt csinalta meg a Bmen az alapkepzeset, es most egy ev alatt Angliaban a mestert.
Es neki meg elete is volt...

Mikor a tehetseg szorgalommal parosul, meg az osztondijad fedezi a koltsegeid, es esetleg a hobbid is az amit csinalsz eleg sokmindent el lehet vegezni par ev alatt.

This post was edited by josheide on Feb 1 2015 06:28am
Member
Gold: 1,630.69
Feb 1 2015 06:30am
Quote (josheide @ Feb 1 2015 01:27pm)
Az egyik legjobb baratom 3 ev alatt csinalta meg a Bmen az alapkepzeset, es most egy ev alatt Angliaban a mestert.
Es neki meg elete is volt...

Mikor a tehetseg szorgalommal parosul, nem az osztondijad fedezi a koltsegeid, es esetleg a hobbid is az amit csinalsz eleg sokmindent el lehet vegezni par ev alatt.

Növerem egyszerre vegzett BME-n valami mernöki szakon es elten programozo matematikuskent. Ahogy kijött az egyetemröl hivtak is külföldre BMW-hez valami autot tervezni.
Member
Feb 1 2015 06:34am
Mondjuk közben rájöttem, hogy ő gyakorlatilag a kollégáinál tanult. Ott volt mint phd-s óraadó tanár és közben akikkel kávézgat a szünetekben, azok vizsgáztatják.

Persze ettől még valszeg kibaszott imba a gyerek, de így mondjuk elhiszem, hogy megcsinálta.

Egy kitüntetéses oklevélhez szerencse is kell, hogy ne szopj be olyan tanárt, aki hanyagul javít, vagy csak köcsög. Neki meg mindegyik az...
Gondolom itt is jól jött, hogy a kollégáknál tanult.

Kicsit utánakerestem és a végzettségei igaznak tűnnek. (mármint a meglétük)

Mindegy, akkor megállapodunk látatlanul, hogy nem látott még puncit és ezzel nyugtatjuk magunkat.

This post was edited by CyberPunk666 on Feb 1 2015 06:38am
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678913Next
Add Reply New Topic New Poll