villogtatos modszerrel ofc beszopattak, pemeraldos shakot vettem umert
de nem adtam fel at mfeltem 3 ejszakat eladtam 12 shakot, akartam egy oathot a barbaromra minden erommel
vegre oszsegyujtottem neki a runeket, mar nem emlekszem a runa szora, de azt tudom h lum helyett umot raktam a kardba, amit egy pulert vettem mert zizi azt mondta h eth balrogbladebe kell tenni, nagyon fájt
bár amikor 11 évesen elkezdtem játszani és a sógorom kariját használtam és mindig kommandoztam a szobajukba amikor ok nem voltak otthon h jatszak. es maggot lairben megoltek a barbarjat, es nem tudtam felvenni a hullat mert mindig megoltek, ki kellett lepnem
es emlekszem lattam h a pucer kari all kint a chaten es azt hittem minden cuccom elveszett es nagyon szomoru lettem
persze annivel is lescammeltek amikor meg nem lehetett tradelni, a2ben mausoleumnal dobjam le meg o is, es akkor futunk erte, en ledobtam es azonnal kifagyott a d2
es akkor nem volt annim se penzem ugyhogy nyitottam gemet h n anni o hrs es act2be vittem a kocsmaba, ahol a pult mogul feltudod venni ami kint van, aki viszont kint vn nem tudja felvenni ami bent van
szal ledobaltam a hreket, o az annit, de ahelyett h elindultam volna felvettem mindkettot es kileptem, thuglife
Le pkzni asszem csak egyszer pkztak le valamelyik tomboltatos jatekban, komoly levelen nem, én sosem pkztam senkit
most igy mas failkodas nem jut eszembe, ha eszembe jut posztolom