Azert ez mar eleg durva, nem tudom en milyen kepet alakitottam ki magamrol benned, nem latom magam kivulrol. Csak leirtam a terveim a jovore nezve minden szemelyeskedes nelkul, aztan kiderul, hogy autista vagyok illetve te meg akarsz gyozni rola hogy en bizony meg fogom olni magam a nemeteknel nem rossz

fel vagyok keszulve ra, hogy kint is vannak nyomorek szar cigany emberek, no para,
Nem a munkanelkuliseg elol menekulok, jo mernokkent barhol lehetne allasom, inkabb pont az ilyen mentalitastol, meg minek csinaljam ugyanazt a munkat ha kulfoldon megkapom ette a sokszorosat. Nem arra szamitok, hogy csettintek egyet es rogton lesz penzem melom barataim.
Elozo munkahelyemen is jol ereztem magam a munkatarsaimmal, pedig ok meg magyarok is voltak :s
Soon diplomam lesz, tanulok mellette programozni, (mivel azt a szakunkon leszartak), meg tanulok japanul, egyenesbe vagyok szerintem
De igazabol teljesen mindegy mit irtam volna a topikba ugyis autista vagyok es nincsenek barataim es DEHAT NEM ERTED H AZTISTA VAGY ES MEGOLOD MAGAD?? Tudom tudom...gurke napi 10x leirja ugyanezt kb

nem is ertem ilyen postokra mer valaszolok, jah valoszinuleg azer mer hunsubon csak ilyen postok vannak mostanaban lel