Quote (Senee @ Oct 12 2014 01:22pm)
jézus
istenem
mégis hol volt szó? :o)
innen is látszik, hogy a megértést zsigerből elutasítod velem szemben
éppen elég konkrét dolgot irtam le, amik bőven befolyásolhatják bárki életét/életkedvét
de persze amit leírtam az mind smafu és nem is lehet megérteni hogy lehet hatással bárki életére is
jézusom beni
most komolyan?!
inkább írd le konkrétan, ha már konkretizálni akarsz mindent; hogy dögöljek meg és a kanyám, zsigerből gyűlölsz etc
de persze ilyet nem írsz le, mert rossz fényt vetne az itteni dicső fényedre
inkább csűröd-csavarod amíg csak lehet; majd a hülye senee úgyse bírja tovább az értetlenkedésemet; és kifakad... és akkor mindenki láthatja; hogy ő a hülye
:o)
ez is tipikus politikus fogás btw
addig értetlenkedni amig a másik fél nem bírja és utána meg rákenni, hogy hú micsoda primitiv
Egyrészt azért, mert nem értek egyet veled még nem jelenti azt, hogy gyűlöllek. Ha valaki nem ért egyet veled, akkor máskor is ezt szűröd le ebből?
Nyilván kínosan ügyelek arra, hogy nehogy rosszat mondjak rólad, mert akkor aztán nem is tudom mi történne. Mindenki akivel te jóban vagy (egy ember a fórumon kb) csúnyán nézne rám.
De most megint megnéztem azt a postot, amiben konkrétumok kérdésére válaszolsz. És mi jön le belőle nekem? Igazából semmi, akárhogyis próbállak megérteni. Akartál írni a cigány-magyar ellentétről (de nem tetted). Biztos valaki pisztolyt szorított a fejedhez, vagy kitörte a ceruzád hegyét. A szlovák nyelvtanulást se értem. Gondolom elszomorít a Lázáros történet is, de hogy ő konkrétan mivel gáncsolt el, az már megint nem világos.
Gondolom azzal is tisztában vagy, hogy máshol is vannak problémák, korrupció, elégedetlen emberek, ebola, népírtás, háborúk, iszlám állam, miegymás, de te végleg kibuktál mert nem lehet dohányárút venni a sparban.
Quote (putincykavodka @ Oct 12 2014 01:27pm)
En csak a sajat eletembol tudok konkret peldat mondani
Nekem boven eleg hogy ertsem mit a gondja.
Mondjál.
This post was edited by beni on Oct 12 2014 06:35am