d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mjuzik Topik
Prev15678943Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 206.00
Oct 9 2014 05:07am
Quote (josheide @ Oct 9 2014 12:50pm)
Politikat, politikusokat, torvenyeket, etc... sokkal konnyebb objektiv modon ertekelni, mint egy zenei izlest.

Tovabba egy ember zenei izlesenek nincs hatasa masok eletere.

Annak, ha valaki a magyar hajnal neonaci szervezetet tamogatja, az objektivan, racionalis ervek menten kritizalhato, es ennek az en eletemre is hatasa lehet.

itt, ezen a fórumon ugyanannyira belekötésnek számít a zenei ízlés fikázása, mint a politikai preferenciának

az objektív értékelést meg te sem gondoltad komolyan :D

és most nyilván nem a magyar hajnalról beszéltem
Member
Gold: 33,265.80
Oct 9 2014 05:08am
Quote (TuskesVanek @ 9 Oct 2014 11:57)
pedig igaza van

ha abból indulunk ki, amit a politika meg egyéb topicokban olvasni, bármi alapján be lehet kategorizálni embereket, pl. zenei ízlés - kárpátia és hasonló zenék hallagatása = szebb jövőt testvérem :D

könnyen hárítottad a téged ért kritikát, és amúgy egyet is értek, mert engem sem érdekel ki mit hallgat, szerintem óvodás dolog ebbe belekötni, de te ugye egyike vagy azoknak ezen a fórumon, akik szeretik bekategorizálni az embereket, szal érted... :D

Oke akkor ugy erzem beszelgetnunk kell errol mert sok emberben egy rossz koncepcio el rolam...

A politika topicban gyakran megfordulnak jobbikkal szimpatizalo emberek, akikkel en nagyon nagyon szivesen beszelgetnek, de sajnos nagyon ritkan sikerult eddig.

Miert van ez?

Azert, mert en ezt tanulom most mar otodik eve, es szeretnem ha az emberek annak latnak a Jobbikot, ami: egy populista partnak ami nem kinal megoldasokat, csak almokat kerget.

Sajnos a legtobb jobbik szimpatizans nem jut el addig, hogy konkret dolgokrol tudnek vele beszelni, az alapveto ideologiakon tul.

Es nincsenek eles kategoriahatarok, nem fogok valakit azert lenezni mert a Jobbik szimpatikus neki, csak ilyenkor szeretnem megerteni a motivacioit es felvilagositani a valosagrol.
Probalom azt atadni forumpostok kereteben amit nekem evekbe tellett megtanulnom.

Ugyanakkor a zenei izlesnel, nehez objektivabb kriteriumokat meghuzni.

Nem hinnem, hogy sokan tanultak innen magas szinten zenelni. Nem arrol beszelek, hogy par ev gitaron vagy valami mas hangszeren, hanem tenyleg komoly zenei hatterrol.

Ezert mikor osszehasonlitjuk a zenei izleseinket nem hiszem, hogy olyan minosegu erveket tudna RRC vagy barki mas az en most played zeneim ellen hozni amilyeneket en tudok a Jobbik politikai ellen.
Member
Gold: 80.00
Oct 9 2014 05:09am
Quote (Jancsipapa @ 9 Oct 2014 12:07)
itt, ezen a fórumon ugyanannyira belekötésnek számít a zenei ízlés fikázása, mint a politikai preferenciának

attol fuggetlenul, hogy joshi is kategorizal embereket, es most nincs igaza egyebkent szerintem, a politika meg a zenei izles ossze sem hasonlithato, meg akkor is, ha egy adott emberrol egyebkent rengeteget elarul a zenei izlese
Member
Gold: 28.76
Warn: 10%
Oct 9 2014 05:09am
Quote (Jancsipapa @ Oct 9 2014 01:07pm)

Eleg szomoru, ha ez igy van

Member
Gold: 33,265.80
Oct 9 2014 05:10am
Quote (RRC @ 9 Oct 2014 11:57)
spotify profilom

Ezt meg linkeld plz!
Member
Gold: 28.76
Warn: 10%
Oct 9 2014 05:10am
nemtudom, én pont azt nem látom, hogy nyitottak lennének
de legalábbis akkora ízlésnácikat még nem láttam, mint az ilyen 4chanbuzik
meg van mondva, mi a /mu/core meg az /akármi/core, aztán minden más meg egy szar, aki meg azt nézi/hallgatja/olvassa az nyomorék pleb
elég visszataszító hozzáállás
Member
Gold: 280.00
Oct 9 2014 05:11am
Röyksopp
infected mushroom
random liquid dnb
Neha bmth es hasonlo igenyesebb hc
Member
Gold: 0.05
Oct 9 2014 05:16am
Quote (josheide @ Oct 9 2014 12:08pm)
Oke akkor ugy erzem beszelgetnunk kell errol mert sok emberben egy rossz koncepcio el rolam...

A politika topicban gyakran megfordulnak jobbikkal szimpatizalo emberek, akikkel en nagyon nagyon szivesen beszelgetnek, de sajnos nagyon ritkan sikerult eddig.

Miert van ez?

Azert, mert en ezt tanulom most mar otodik eve, es szeretnem ha az emberek annak latnak a Jobbikot, ami: egy populista partnak ami nem kinal megoldasokat, csak almokat kerget.

Sajnos a legtobb jobbik szimpatizans nem jut el addig, hogy konkret dolgokrol tudnek vele beszelni, az alapveto ideologiakon tul.

Es nincsenek eles kategoriahatarok, nem fogok valakit azert lenezni mert a Jobbik szimpatikus neki, csak ilyenkor szeretnem megerteni a motivacioit es felvilagositani a valosagrol.
Probalom azt atadni forumpostok kereteben amit nekem evekbe tellett megtanulnom.

Ugyanakkor a zenei izlesnel, nehez objektivabb kriteriumokat meghuzni.

Nem hinnem, hogy sokan tanultak innen magas szinten zenelni. Nem arrol beszelek, hogy par ev gitaron vagy valami mas hangszeren, hanem tenyleg komoly zenei hatterrol.

Ezert mikor osszehasonlitjuk a zenei izleseinket nem hiszem, hogy olyan minosegu erveket tudna RRC vagy barki mas az en most played zeneim ellen hozni amilyeneket en tudok a Jobbik politikai ellen.

te a politikában járatosabb vagy az tény

de most pl. egy képzett zenész se engedje már meg magának, hogy elítéli azt aki lakodalmast hallgat

a politikai eszmecserékkel, vitákkal meg mindig ugyanaz a probléma: ha el is kezdődik egy normális mederben, mindig jön egy cpt aki kijelenti, hogy aki xy-t preferál az nyomorék, unintelligens stb random flame, pedig rajtad kívül kb. mindenki átlagfelhasználó ebben a témában
Member
Gold: 80.00
Oct 9 2014 05:16am
Quote (TuskesVanek @ 9 Oct 2014 12:16)
te a politikában járatosabb vagy az tény

de most pl. egy képzett zenész se engedje már meg magának, hogy elítéli azt aki lakodalmast hallgat

a politikai eszmecserékkel, vitákkal meg mindig ugyanaz a probléma: ha el is kezdődik egy normális mederben, mindig jön egy cpt aki kijelenti, hogy aki xy-t preferál az nyomorék, unintelligens stb random flame, pedig rajtad kívül kb. mindenki átlagfelhasználó ebben a témában

tudnám mi a faszról beszélsz
Member
Gold: 0.05
Oct 9 2014 05:17am
Quote (Cpt_Ghost @ Oct 9 2014 12:16pm)
tudnám mi a faszról beszélsz

hát igen, ha tudnád, csak sajnos túlságosan nagy a sötétség a fejedben
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678943Next
Add Reply New Topic New Poll