Quote (TuskesVanek @ 9 Oct 2014 11:57)
pedig igaza van
ha abból indulunk ki, amit a politika meg egyéb topicokban olvasni, bármi alapján be lehet kategorizálni embereket, pl. zenei ízlés - kárpátia és hasonló zenék hallagatása = szebb jövőt testvérem

könnyen hárítottad a téged ért kritikát, és amúgy egyet is értek, mert engem sem érdekel ki mit hallgat, szerintem óvodás dolog ebbe belekötni, de te ugye egyike vagy azoknak ezen a fórumon, akik szeretik bekategorizálni az embereket, szal érted...

Oke akkor ugy erzem beszelgetnunk kell errol mert sok emberben egy rossz koncepcio el rolam...
A politika topicban gyakran megfordulnak jobbikkal szimpatizalo emberek, akikkel en nagyon nagyon szivesen beszelgetnek, de sajnos nagyon ritkan sikerult eddig.
Miert van ez?
Azert, mert en ezt tanulom most mar otodik eve, es szeretnem ha az emberek annak latnak a Jobbikot, ami: egy populista partnak ami nem kinal megoldasokat, csak almokat kerget.
Sajnos a legtobb jobbik szimpatizans nem jut el addig, hogy konkret dolgokrol tudnek vele beszelni, az alapveto ideologiakon tul.
Es nincsenek eles kategoriahatarok, nem fogok valakit azert lenezni mert a Jobbik szimpatikus neki, csak ilyenkor szeretnem megerteni a motivacioit es felvilagositani a valosagrol.
Probalom azt atadni forumpostok kereteben amit nekem evekbe tellett megtanulnom.
Ugyanakkor a zenei izlesnel, nehez objektivabb kriteriumokat meghuzni.
Nem hinnem, hogy sokan tanultak innen magas szinten zenelni. Nem arrol beszelek, hogy par ev gitaron vagy valami mas hangszeren, hanem tenyleg komoly zenei hatterrol.
Ezert mikor osszehasonlitjuk a zenei izleseinket nem hiszem, hogy olyan minosegu erveket tudna RRC vagy barki mas az en most played zeneim ellen hozni amilyeneket en tudok a Jobbik politikai ellen.