d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Mit Gondolsz Jarabekről
Prev15678910Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Sep 23 2014 02:49am
hát igen én nem baszok ki azzal a szegény gyerekkel, hogy a világra segitem
úgy neki a legjobb ha meg sem születik

mondjátok sokan így értelmiségi fiatalok, hogy egy kell és megadni neki amit csak lehet
igen ez nagyon szép gondolat
csak az a baj, hogy ezernyi dolog ezernyi hatás éri és máshogy mondja, máshogy érted, mást gondol etc
egyrészt.. másrészt pedig nekem is megadtak mindent anyuék és mi lett belőlem..... az a probléma, hogy mindent teljesítményhez kell kötni, mindenre odafigyelni; jutalom-büntetés; mértékek megtartása etc
márpedig ez kurvasok időt és odafigyelést igényel; és az én szüleim itt csúsztak el mert sokat dolgoztak, hogy legyen nekünk minden viszont így kevesebb idő jutott az odafigyelésre

szoval ez olyan, hogy befogod két helyen a szart ami folyik de helyette három másik helyen ütődik lyuk a falba; nem tudsz mindent kiküszöbölni
csak úgy lehetne rendesebben nevelni a gyereket, hogy mellette nem kell a munkahelyi szarságokkal törődnöd

de ugye akkor még mindig ott van a többi gyerek ovodában/iskolában akik lehet álatok, nem tudod őket kiküszöbölni...... de ha meg elit ovodába/iskolába járatod akkor annyi empátia lesz benne mint jarabekgben meg azt se fogja tudni csak elmondás alapján mi az a szegény és azon fog vergödni, hogy nincs iphone 10 meg idk

annyi lehetséges szar van ami beüthet, hogy kurvára nem éri meg feláldozni erre az egész hátralévő életedet... mert egy gyerek kb ezt jelenti
hát basszus ennyire nem találjátok fel magatokat, hogy ezt csinálnátok
egy életed van minek áldoznád fel bármi/bárki másra .... míg nem született meg nincs baj... de ha már ott van onnantól kezdve nincs visszaút és mindent bele kell adnod, különben az ő életét baszod el és azzal meg közvetve a sajátodat is

fel nem foghatom 2014ben egy értelmiségit mi a fasz késztet arra, hogy gyereket szüljön erre a szemét szar világra
Member
Gold: 0.00
Sep 23 2014 02:50am
Quote (CyberPunk666 @ Sep 23 2014 08:47am)
???

hogy mi van veled mostanság :ph34r:
Member
Gold: 1.00
Sep 23 2014 02:51am
Quote (xGurke @ 23 Sep 2014 10:50)
hogy mi van veled mostanság  :ph34r:

Várom a választ, még semmit nem tudok.
Ha tudnám, akkor már írtam volna, hogy kiküldjük a többieket.
Member
Sep 23 2014 02:52am
Quote (CyberPunk666 @ Sep 23 2014 08:51am)
Várom a választ, még semmit nem tudok.
Ha tudnám, akkor már írtam volna, hogy kiküldjük a többieket.

akkor azt meséld el, hogy mikor voltál és milyen volt
láttam az elmúlt héten pár külsős embert amikor mentem le cigizni, lehet láttalak!! :o
Member
Member
Sep 23 2014 02:58am
Quote (xGurke @ 23 Sep 2014 10:52)
akkor azt meséld el, hogy mikor voltál és milyen volt
láttam az elmúlt héten pár külsős embert amikor mentem le cigizni, lehet láttalak!! :o

Én külön voltam. (amúgy csütörtökön).

Amikor én mentem nem volt senki más, (amikor eljöttem akkor volt tömeg), téged nem láttalak.
Nekem ismerős intézte, a megbeszélt idő előtt 10 perccel ott voltam, az időpont előtt 5 perccel már lejött akihez mentem, egyből a projektvezetővel volt az interjú, rögtön ott volt a részlegről egy másik illető is, aki a szakmai részt intézte.

Az angol is ment rendesen, ami kellett. Bár arra nem számítottam, hogy a mondatom közepén belevág, hogy na a mondatot már angolul fejezzem be (wtf), de sikerült gyakorlatilag olyan tempóban folytatnom, mintha nem is kellett volna váltani (inb4 észre se vettem, hogy angolul beszélek), pont arra a részre angolul is készültem, így tényleg folyékonyra sikerült.

Azt mondták két héten belül értesítenek, azóta ez a 4. munkanap. A projekt pihentetve van és direkt külön vesznek fel rá embert szóval nem sietnek sehová, gondolom másokat is meginterjúvolnak. Beléptetés is elseje meg tizenötödike, gondolom kivárnak vagy nem tudom.

ha kiderül úgyis írok.
Member
Sep 23 2014 03:27am
Quote (CyberPunk666 @ Sep 23 2014 08:58am)
Én külön voltam. (amúgy csütörtökön).

Amikor én mentem nem volt senki más, (amikor eljöttem akkor volt tömeg), téged nem láttalak.
Nekem ismerős intézte, a megbeszélt idő előtt 10 perccel ott voltam, az időpont előtt 5 perccel már lejött akihez mentem, egyből a projektvezetővel volt az interjú, rögtön ott volt a részlegről egy másik illető is, aki a szakmai részt intézte.

Az angol is ment rendesen, ami kellett. Bár arra nem számítottam, hogy a mondatom közepén belevág, hogy na a mondatot már angolul fejezzem be (wtf), de sikerült gyakorlatilag olyan tempóban folytatnom, mintha nem is kellett volna váltani (inb4 észre se vettem, hogy angolul beszélek), pont arra a részre angolul is készültem, így tényleg folyékonyra sikerült.

Azt mondták két héten belül értesítenek, azóta ez a 4. munkanap. A projekt pihentetve van és direkt külön vesznek fel rá embert szóval nem sietnek sehová, gondolom másokat is meginterjúvolnak. Beléptetés is elseje meg tizenötödike, gondolom kivárnak vagy nem tudom.

ha kiderül úgyis írok.

okay
mi a projekt?
valszeg mag elseje előtt két nappal felhívnak, hogy na akkor intézd a papírokat öcsi, mert elsején kezdesz (nálam ez volt)
Member
Gold: 80.00
Sep 23 2014 03:33am
Quote (CyberPunk666 @ 23 Sep 2014 09:26)
Szerintem elég sokat felfognak belőle, mégha nem is tudják akkor kezelni, de később tudni fogják, hogy mi történt velük.

Szerintem a pedofiliát nagyon keményen büntetni kell. Simán nemi erőszaknak számít, mert a gyerek nem döntésképes és ha nem akarja sem tud védekezni.

ez is egy erdekes dolog, mert ez is egy olyan "betegseg" amirol nem igazan tehet a pedofil ember, csak erzi a belso keztetest, es eleg szornyu erzes lehet.
Member
Sep 23 2014 03:37am
Quote (Cpt_Ghost @ 23 Sep 2014 11:33)
ez is egy erdekes dolog, mert ez is egy olyan "betegseg" amirol nem igazan tehet a pedofil ember, csak erzi a belso keztetest, es eleg szornyu erzes lehet.

Igen az. Én is érzem a késztetést néha, hogy pofon vágjak valakit és mégsem teszem. Meg érzem a késztetést, hogy megbasszam azt a jó csajt ott helyben akit láttam múltkor a villamoson és nem teszem.
Member
Gold: 80.00
Sep 23 2014 03:37am
Quote (CyberPunk666 @ 23 Sep 2014 10:37)
Igen az. Én is érzem a késztetést néha, hogy pofon vágjak valakit és mégsem teszem. Meg érzem a késztetést, hogy megbasszam azt a jó csajt ott helyben akit láttam múltkor a villamoson és nem teszem.

nem teljesen ugyan az a kategoria imo.
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678910Next
Add Reply New Topic New Poll