Quote (xGurke @ 23 Sep 2014 10:52)
akkor azt meséld el, hogy mikor voltál és milyen volt
láttam az elmúlt héten pár külsős embert amikor mentem le cigizni, lehet láttalak!!

Én külön voltam. (amúgy csütörtökön).
Amikor én mentem nem volt senki más, (amikor eljöttem akkor volt tömeg), téged nem láttalak.
Nekem ismerős intézte, a megbeszélt idő előtt 10 perccel ott voltam, az időpont előtt 5 perccel már lejött akihez mentem, egyből a projektvezetővel volt az interjú, rögtön ott volt a részlegről egy másik illető is, aki a szakmai részt intézte.
Az angol is ment rendesen, ami kellett. Bár arra nem számítottam, hogy a mondatom közepén belevág, hogy na a mondatot már angolul fejezzem be (wtf), de sikerült gyakorlatilag olyan tempóban folytatnom, mintha nem is kellett volna váltani (inb4 észre se vettem, hogy angolul beszélek), pont arra a részre angolul is készültem, így tényleg folyékonyra sikerült.
Azt mondták két héten belül értesítenek, azóta ez a 4. munkanap. A projekt pihentetve van és direkt külön vesznek fel rá embert szóval nem sietnek sehová, gondolom másokat is meginterjúvolnak. Beléptetés is elseje meg tizenötödike, gondolom kivárnak vagy nem tudom.
ha kiderül úgyis írok.