d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Rák > 7 Részes Sorozat
Prev15678910Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Aug 28 2014 04:35am
Quote (championmath @ 28 Aug 2014 11:19)
Kár, hogy nem tudsz a kérdésre válaszolni, pedig elég egyértelmű volt

Jó túlzás volt, hogy nem volt rá példa, de az emberek 5%-a halt meg benne míg most közel 50, és ha mondjuk valaki cukorbetegségben hal meg, valószínű annak rákja is van csak nem abba halt meg, vagy még nem diagnosztizálták, ergo simán lehet 70-80%-is. Tekintve, hogy évek kellenek mire egyáltalán diagnosztizálni tudják

e: nem tudom ide mit lehet és mit nem linkelni, keress rá google: Death rates from cancer 1900 van pár akkora cikk pdf formátumban

Vagy leginkább ugyan ennyi, csak fogalmuk nem volt róla, hogy mibe halt bele vagy meghaltak másba a rák előtt
Member
Aug 28 2014 04:37am
Jó a cime a topiknak egyebkent. Talalo
Member
Gold: Locked
Aug 28 2014 04:40am
Quote (Cpt_Ghost @ Aug 28 2014 12:35pm)
Vagy leginkább ugyan ennyi, csak fogalmuk nem volt róla, hogy mibe halt bele vagy meghaltak másba a rák előtt

Ha még ez igaz is, akkor se volt gyerekeknél, pláne cukorbetegség, most meg Amerikában már az első számú halálok 20 éves kor alatt, balesetek előtt.
Member
Aug 28 2014 04:42am
Quote (championmath @ 28 Aug 2014 11:40)
Ha még ez igaz is, akkor se volt gyerekeknél, pláne cukorbetegség, most meg Amerikában már az első számú halálok 20 éves kor alatt, balesetek előtt.

??? Szted miert halt meg 10-bol 7 gyerek? Biztos azert mert se rak se cukorbetegseg nem volt
Member
Gold: 280.00
Aug 28 2014 04:44am
sose értettem azokat az embereket akik ennyit tudnak foglalkozni valamivel ami ennyire felesleges. elbaszol egy egész életet azzal hogy egészséges legyél és hogy élj +10 vagy 20 évet, közben meg nem csináltál semmit
Member
Gold: 2.00
Aug 28 2014 04:45am
Quote (championmath @ 28 Aug 2014 12:27)
Igen, ő nagyon szép hangnemben írta az első postját, témától teljesen elszakadva, mintha valami spiritualista faszság lenne, miközben egyáltalán nem arról szól

Igen járt az orvosira, azt tanulta amit tanítottak neki, nem értem miért lenne ez mérvadóbb mint ha valaki saját maga olvassa el a kutatásokat, amiket ő akar nem a manipulált szarokat amire épül a medikus rendszer.

Nem kell egyébként megvárnom a válaszát mert tudom magamtól is, magas koleszerin/telített zsír, ez az amit tanítanak még ma is magyarországon az orvosoknak, tudom mert bementem a kórházba és megkérdeztem.

Ez a hipotézis mint a rövid videóból kiderül egy manipulált baromság, azóta számtalan kutatás bizonyítja, hogy a telített zsírnak semmi köze nincs a szív és érrendszeri megbetegedésekhez.

te, nemtom, miért nem azok építik a házakat, akik otthon megtanulnak barkácsolni?

ha tényleg olyan tájékozott lennél, mint amilyennek mondod magad, tisztában lennél vele, h a "szív és érrendszeri betegségek", ahogyan egyébként a nevében is benne van, több különféle rendellenesség. nem mindegyiknek ugyan az az oka. azért nem válaszoltam, mert nincs kedvem oldalakat írni arról, hogy hány ilyen lehetséges betegség van és ezeknek milyen okai vannak. mert ugye okból sem csak egy van, hanem ez is egy komplex jelenség.

lehet, h neked azt mondták, h a zsír és a koleszterin, de jobban meglepődtem volna, ha félrehívnak és előadják neked a mondjuk általános orvosi 6 éve alatt tanul összes lehetséges faktort. a telített zsírsavak biokémiájába pedig ne is menjünk bele, valószínűleg arról nem olvastál, hogy ez egy gyűjtőnév (bár benne van a nevében) és sok alfaja van. nyilvánvalóan nem mind kártékony az egészségre és a legtöbb egyáltalán nem az, ha nem viszed túlzásba a fogyasztást (mint ahogy sokan túlzásba viszik). a koleszterinből szintén többfajta van.
az, hogy én kijelentem, hogy a zsírsavak nem károsak, mert van róla kutatás, h nem az... nos ismerni kellene a kutatás pontos részleteit (mert 100%, h le van írva az is, hogy megfelelő mozgás és szabályozott bevitel mellett nem az) és azt is tudni kellene, hogy pontosan melyeket vizsgálták (nem valószínű, h az összeset). ezen felül ha találok két kutatást, amiben megvizsgálnak 1-1 ilyen zsírsavat és egyik sem káros, akkor mondhatom, h a zsírsavAK nem károsAK, csak ettől még nem elsz igazam.
az az alapvető probléma, h ezt olyan embereknek készítik (pont, mint a szcientológusok a filmjeiket), akik egyszerűen nem rendelkeznek megfelelő élettani, biokémiai, stb. tudással. és ha felmerülne bennük az, hogy várjál én ezt nem értem, mert nem tanultam ilyet, akkor a kételyt azon nyomban eltapossák azzal, hogy az sokkal jobban tudja, aki nem tanulta, mert aki tanulja, azt csak manipulálják.

also most én is belinkelhetnék 2 cikket (a kb millióból, ami ellent mond neki), ami alátámasztja, h a számítógépes játékok rákot okoznak, mégsem lesz igazam. bár a mintavételről sem hallottál valószínűleg.

This post was edited by zsansaccount on Aug 28 2014 04:47am
Member
Gold: 5,390.00
Aug 28 2014 04:46am
szerencse hogy a subon mindenki onkológus főorvos
Member
Aug 28 2014 04:46am
Quote (Cpt_Ghost @ Aug 28 2014 12:42pm)
??? Szted miert halt meg 10-bol 7 gyerek? Biztos azert mert se rak se cukorbetegseg nem volt

Főleg fertőzéses megbetegedésekbe mint a tbc
Member
Aug 28 2014 05:02am
Quote (zsansaccount @ Aug 28 2014 12:45pm)
te, nemtom, miért nem azok építik a házakat, akik otthon megtanulnak barkácsolni?

ha tényleg olyan tájékozott lennél, mint amilyennek mondod magad, tisztában lennél vele, h a "szív és érrendszeri betegségek", ahogyan egyébként a nevében is benne van, több különféle rendellenesség. nem mindegyiknek ugyan az az oka. azért nem válaszoltam, mert nincs kedvem oldalakat írni arról, hogy hány ilyen lehetséges betegség van és ezeknek milyen okai vannak. mert ugye okból sem csak egy van, hanem ez is egy komplex jelenség.

lehet, h neked azt mondták, h a zsír és a koleszterin, de jobban meglepődtem volna, ha félrehívnak és előadják neked a mondjuk általános orvosi 6 éve alatt tanul összes lehetséges faktort. a telített zsírsavak biokémiájába pedig ne is menjünk bele, valószínűleg arról nem olvastál, hogy ez egy gyűjtőnév (bár benne van a nevében) és sok alfaja van. nyilvánvalóan nem mind kártékony az egészségre és a legtöbb egyáltalán nem az, ha nem viszed túlzásba a fogyasztást (mint ahogy sokan túlzásba viszik). a koleszterinből szintén többfajta van.
az, hogy én kijelentem, hogy a zsírsavak nem károsak, mert van róla kutatás, h nem az... nos ismerni kellene a kutatás pontos részleteit (mert 100%, h le van írva az is, hogy megfelelő mozgás és szabályozott bevitel mellett nem az) és azt is tudni kellene, hogy pontosan melyeket vizsgálták (nem valószínű, h az összeset). ezen felül ha találok két kutatást, amiben megvizsgálnak 1-1 ilyen zsírsavat és egyik sem káros, akkor mondhatom, h a zsírsavAK nem károsAK, csak ettől még nem elsz igazam.
az az alapvető probléma, h ezt olyan embereknek készítik (pont, mint a szcientológusok a filmjeiket), akik egyszerűen nem rendelkeznek megfelelő élettani, biokémiai, stb. tudással. és ha felmerülne bennük az, hogy várjál én ezt nem értem, mert nem tanultam ilyet, akkor a kételyt azon nyomban eltapossák azzal, hogy az sokkal jobban tudja, aki nem tanulta, mert aki tanulja, azt csak manipulálják.

Igen, ez több betegséget jelent, de tekintve, hogy a szív és érrendszeri betegségek előfordulását vizsgálták, az összes típusa beletartozik és nem találtak korrelációt, így ezzel nem mondtál semmit

Nem, nincs leírva, hogy megfelelő mozgás és szabályozott bevitel mellett nem az, a mozgásnak nincs köze hozzá sajnos. Nem csak ez az egy kutatás van, keress rá. Kár jönnöd ezzel, hogy oldalakat tudnál írni, mert ha ennyire tudnád te illetve az orvosok, hogy mi okozza/mi a megoldás rá akkor nem ez lenne a fő halálok.

Illetve légyszives ne tegyél úgy mint ha nem az lenne a protokoll, hogy magas össze koleszterinre, koleszterin csökkentőt adnának, illetve érelzáródásra katétert, mikor mind a kettő bizonyítottan nem működik és több kárt okoz mint amit használ. Hiába tanulták akárhány évig az orvosok a biokémiáját a szívnek ez az amit tudnak csinálni, és ez nem működik.

Írtad, hogy sokan túlzásba viszik a telített zsír fogyasztást, mint például ő? https://www.youtube.com/watch?v=NqwvcrA7oe8 napi 300-400 g zsírt eszik főleg telítettet, és egészségesebb lett. Mielőtt, jössz megint, hogy jaj videó juj, blikk stb mielőtt belenéznél harwardon végzett orvos

This post was edited by championmath on Aug 28 2014 05:05am
Member
Gold: 5,390.00
Aug 28 2014 05:04am
na már csak balika posztjai hiányoznak a falun kevesebb a rákos beteg mert mindenki disznózsírt zabál szintű szarjaival
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678910Next
Add Reply New Topic New Poll