Azert amikor eveken at egyut jatszol egy tarsasaggal napi tobb orakat, ott kialakulni bjutiful frendcsipek. Plane megvolt ez diablonal, dunno jatszottam-e azota barmilyen masik gameval annyit, mint azzal.
+ azok a kapcsolatok irlbe alakultak, sok kozos program volt azert, meg jspsekkel is, de ha megnezzuk az 'ujabb generaciot', Patrik fele balatonozasokat, etc.
Regen ugyan ugy volt, Ede, Matrac meg hasonlok satraztak. Vagy zizivel bringaszerelesek, vtiborral/gyulaval ivaszatok, meg amikor felkerultem pestre csak diablobos embereket ismertem itt, de azokkal meg napi 4-6-8 orat egyutt jatszottunk, meg hulyultunk, dumaltunk, etc.
Sztem mar nem lehet kulonvalasztani, a diablo is adott annyit baratsag(ok) teren, mint amennyit pl egy gimnazium ad imo, de sztem a jsp is ilyen. D2-nel a kozos erdeklodes miatt konnyebb volt aztan jobban megismerni a masikat, es en ezt rohadtul nem tartom cikinek, plane 21. szazadban.
Mondjuk azok, akikkel regen diabloztam kb senki nem jspzik. Syl + szabika + ptdk kb.
Ang3l, Gyuladze, vtibor, Ateec+pitty, beni, juhasz, meg a tokom tudja mar kik voltak meg, usa server lod/c-hc csapat.
Quote (Senee @ 31 Jul 2014 22:18)
Zk mutatta
Hahahahahaha..
Quote (AngryBug @ 31 Jul 2014 22:19)
~2005-ben Lamakiddel regeltem ide, tradek miatt,de mar nemtudom az accom nevet, Firebat Hun jó spanom volt, meg az egész ASc klán ^^ Dhiep, Aronka, Varti, Pred Balagee etc
~2006-ban regeltem ezt az accot, viszont mar a társaság miatt..
Jah tenyleg, Firebat, vele utana msnen is sokaig tartottam en is a kapcsolatot, en is diabloztam vele is par evet.
This post was edited by Baleee on Jul 31 2014 02:26pm