Quote (fleSs @ Jul 30 2014 10:02am)
eddig csendben olvastam a dolgokat es az elejen tetszett is amit csinalsz, de ez a felfogas szerintem mar kicsit beteges, es nem azt fogod talalni ebben a pua dologban amit keresel.
persze attol meg csajozol, meg ismerkedsz, szoval vesziteni nem fogsz vele, glhf
hát akkor beteg vagyok de legalább eléggé boldog is. :~D sokkal jobb mint amikor "normális" voltam mint azok akik ezt lenézik meg etc
Quote (Senee @ Jul 30 2014 10:09am)
amúgy ez mekkora rák felfogás
ösztönből jön de ha belegondolsz akkor kurvára elvethető
mi a faszt érdekel téged hogy mi marad utánad ha már megdöglöttél
reprodukálni geic hát egyszer élsz és azt is elbasznád egy gyerekkel aki sir-rí-pofázik bönböl akaratoskodik etc
nem tudod csinálni amit akarsz, de legalább elmondhatod, hogy reprodukáltál, na .... nagy érdem.. a gazdagoknak kitermelted a következő gen rabszolgát gg
igen elvetheted, és akkor lesz ilyen boldogtalan szardarab az emberből mint te, tényleg megéri elnyomni a dolgot és úgy leélni 1 életet mint ahogy te csinálod. és a reprodukció alatt nem azt értem hogy legyen 20 gyerek, a reprodukciós ösztönöd az maga az hogy meglátsz 1 jó csajt és megakarod kurni vagy hogy kanos vagy napközben. persze mivel van koton meg egyéb dolgok ezért nemkell hogy gyereked legyen belőle, de attól ez még ugyanaz
amúgy marci igazából nemkell különösebb segítség max wingman, de te még elég fiatalka vagy sztem ahhoz hogy együtt nyomjuk, 16-17 éves lehetsz?
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 30 2014 06:24am