d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozás Topik
Prev156789105Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 95.00
Jul 4 2014 10:35am
Quote (SummertimeClothes @ Jul 4 2014 06:25pm)
y
viszont vele is full awkward lenne az tuti
egyedul meg milyen mar
viszont ma is gondolkodtam villamoson, hogy leszolitok egy qt nemet csajt, de aztan nem tettem
talan majd utolso nap mielott hazamegyek sikerul raszannom magam egyre

meg azon is gondolkodtam hogy elmegyek gyurni itt de valami olyan helyre akarnek ami inkabb kihalt, mint nem, es keson is nyitva van :s

Inkabb csak vegyel sulyzokat es emelgesd oket a kis szobadban otthon) akkor meg el se kell menned otthonrol
Amugy te tudsz nemetul vagy wtf :s ma audiban a bufeben az en asztalomhoz jott 2 csaj mer mashol mar nem volt hely es nem kezdtem el beszelgetni veluk pedig meglett volna ra a lehetoseg most es az jutott kozben az eszembe h raczgyerek biztos megszolitotta volna oket a helyemben de en nem tettem, kosz mes.

Amugy mer lenne awkward vele? Menj csak)))
Member
Gold: 59.00
Jul 4 2014 10:39am
Quote (putincykavodka @ 4 Jul 2014 17:35)
Inkabb csak vegyel sulyzokat es emelgesd oket a kis szobadban otthon) akkor meg el se kell menned otthonrol
Amugy te tudsz nemetul vagy wtf :s ma audiban a bufeben az en asztalomhoz jott 2 csaj mer mashol mar nem volt hely es nem kezdtem el beszelgetni veluk pedig meglett volna ra a lehetoseg most es az jutott kozben az eszembe h raczgyerek biztos megszolitotta volna oket a helyemben de en nem tettem, kosz mes.

pedig mondhattad volna nekik, hogy bocs, de nincs időm rátok
Member
Gold: 69.85
Jul 4 2014 10:50am
Quote (Nerz8 @ 4 Jul 2014 18:39)
pedig mondhattad volna nekik, hogy bocs, de nincs időm rátok

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 411.00
Jul 4 2014 11:06am
Quote (putincykavodka @ 4 Jul 2014 18:35)

nem, csak felteteleztem, hogy o tudott volna angolul

regi baratnoje novermnek, en is mar tok kis korom ota ismerem, szerintem bazifura lenne xd
Member
Gold: 4.20
Jul 4 2014 11:39am
Mate es en a Badoos elmenyekrol is beszamolunk de eddig eleg fos a dolog
Member
Gold: 834.97
Jul 4 2014 11:45am
Quote (GoreKnight9 @ Jul 4 2014 06:39pm)
Mate es en a Badoos elmenyekrol is beszamolunk de eddig eleg fos a dolog

eddig a legnagyobb élményem hogy elkezdtem beszélgetni 1 csajjal aztán befaszult és 1 szavas válaszokat kezdett el irogatni out of fucking nowhere, szoval nem válaszoltam neki 1 ilyen után hogy majd ő ír és összeszedi magát és onnan easy dugás, aztán ebből az lett lófaszt se írt azóta se, everything went worse than expected

master pickup artist skillek nemjöttek be

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 4 2014 11:46am
Member
Gold: 47.25
Jul 4 2014 12:26pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 3 Jul 2014 20:35)
mivel többen írták hogy kíváncsiak lennének ha blogolnék ezért ide fogom majd nyomni énis a csajozós kalandjaimat

jövőhét utáni hét hétfőn kezdem majd, minden nap rászánok majd fél-1 órát hogy csajokat molesztáljak lent az utszán. szerintem a móric környékén fogom nyomni nappal, ilyen napi 5-10 csajhoz odamegyek majd, próbálok ilyen 8+/10eket keresni. most azt nem tudom még hogy a számokkal amiket szerzek mit kezdek majd mert ilyen heti több randira nemnagyon lenne időm sztem, az ilyen 9+/10 csajokat akiknek a személyisége is tetszett megpróbálom majd befűzni sztem, heti 1-2 ilyen ha összejön az elején az már nem lesz rossz

azért nappal fogom csinálni és randira törekedni és nem buliban este egyéjszakásra mert így koliba nemnagyon bírnám felhozni őket hajnalban, ahhoz érdemes 1 saját lakás vagy jobb albérlet hogy ezt bírd nyomni nagyiparban. meg ha nappal megy akkor már éjszaka se lehet gond szerintem, annyira nem különbözik a kettő, nappali nehezebb lehet talán

már régóta akartam ezt csinálni csak mindig balfasz voltam hozzá/volt csajom és sose jutottam el odáig hogy elkezdjem. elején biztos fogok IZGULNI KICSIT de annyira nem lesz tré szerintem, majd leírom a fejlődést is minden nap, meg a viccesebb sztorikat. meg majd postolok képeket is ha tudok mert tudom hogy az a legfontosabb

a legjobb ilyen netes instruktorok azok mindenképp a Real Social Dynamics, ha nem kezdtem el volna mostanában nézegetni megint a videóikat akkor esélytelen lennék sztem hogy elkezdjem

csenneljeik azok ittvannak fontossági sorrendben:
https://www.youtube.com/user/rsdfreetour
https://www.youtube.com/user/RSDTyler
https://www.youtube.com/user/julienfreetour
https://www.youtube.com/user/AlexanderFreeTour

van még jópár meglehet találni azokat is, vannak nagyon jó kontentjeik

igazából kezdőknek azt javasolják hogy nagyon ne a videókra meg a pua cuccokra verjék a faszukat, hanem minél előbb menjenek ki és beszéljenek csajokkal, mert anélkül nemfognak fejlődni. szóval nem olyan hülyék

meg vannak epikus infield videóik (ahol ők csajoznak) is ami jól mutatja hogy mit lehet elérni ha kifejleszted a skillt

próbálok majd jövőhét utáni hét hétfőtől minden nap minőségi kontentet tolni, igazából addig akarom ezt csinálni amíg úgy nem érzem hogy bárhol bármikor gond nélkül letudnék szólítani bárkit és jó esélyem lenne hogy felszedjem ha nincs barátja etc, de még nagyon nem gondoltam előre majd kialakul

nem akartam kisajátítani már a first postban magamnak a topicot, de ha nagyon telelesz szarva spammel akkor lehet nyitok sajátot a blogolásnak

Nekem Julien a kedvencem, nagyon arc, es jo par videojat vegigneztem mar (holott van koztuk masfel - ket oras is), es nagyon bejon amit predikal
Pedig regen hogy fikaztam a pickupot mikor eloszor ide jottel vele
Member
Gold: 834.97
Jul 4 2014 12:30pm
Quote (Moonflow @ Jul 4 2014 07:26pm)
Nekem Julien a kedvencem, nagyon arc, es jo par videojat vegigneztem mar (holott van koztuk masfel - ket oras is), es nagyon bejon amit predikal
Pedig regen hogy fikaztam a pickupot mikor eloszor ide jottel vele

szerintem julien eleg nagy szociopata amugy, en nem szeretem. tipikusan az az arc aki ha a haverod lenne megdugná a barátnődet a hátad mögött és kicsit se érezné rosszul magát
Member
Gold: 4.20
Jul 4 2014 12:31pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 4 Jul 2014 20:30)
szerintem julien eleg nagy szociopata amugy, en nem szeretem. tipikusan az az arc aki ha a haverod lenne megdugná a barátnődet a hátad mögött és kicsit se érezné rosszul magát

suni

inb4 DE MAR SZAKITOTTAK CSAK BALEE MEG TE LOVAGOLSZ EZEN HURRDURR
Member
Gold: 47.25
Jul 4 2014 12:33pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 4 Jul 2014 19:30)

en nekem a multkor eszembe jutott, hogy mi lenne, ha megdugnam tesom baratnojet, szoval akkor hivemind
nekem bejon, mert nagyon jol szorakozik, leszarja a velemenyeket, es orbitalis nagy faszsagokkal tud eloallni
tylert csak azert birom, mert gecire osszeszedte magat, ilyen dagadt nolifer senkibol lett fearless mahfahkah, szal respect
Go Back To Magyar Topic List
Prev156789105Next
Add Reply New Topic New Poll