d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Wildstart Topic
Prev15678Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
May 16 2014 06:21am
Quote (Floodban @ 15 May 2014 16:22)
a jatek lenyege a raid
van 10+ boss, amik geci nehezek, es azokon progresselsz, par boss konkretan hetekig tarthat, es altalaban felevente jon uj kontent
illetve ezek a bossok dobjak a legjobb itemeket is a gameben, semmi mas modon nem lehet azokhoz hozzajutni

most igy nehez atadni ha nem wowoztal soha, de geci jo erzes eloszor megolni azt a bosst amin napokig dolgoztal, es ugye progression race is van a tobbi guilddal a realmeden

d3ban nekem az a bajom hogy nincs igazi progression, a devek szerint az lenne hogy t6ra juss es kenyelmesen farmold, de nalam nincs semmi motivacio, mert a cuccok amik t6on esnek tok ugyanaz mint t1en, csak kicsit tobb esik
csinalhatnanak uber diablo fele bossokat phasekkel meg minden, aminek a difficultyjat nem allitgathatod, es minimum 4 ember kell hozza, es ne legyen faceroll az egesz

ja es lehet nem volt egyertelmu, de egyedul szart se tudsz csinalni a raidben, 10 vagy 25 emberrel megy az egesz

Nekem erről még a vanilla Tera Online jut eszembe, még mielőtt nerfelték az end game bosst. 4es magyar partyval napi 5-6x próbáltuk meg (wipe után 2 vagy 4 óra cd van az instán) és a 60~. alkalommal sikerült elsőre letolnunk az egészet. Aztán még vagy 130x csináltuk végig és már a kis ujjunkból ment minden elugrás, dodge, attack :D
Member
Gold: 6,352.66
May 16 2014 07:05am
Quote (Senee @ May 16 2014 02:01pm)
arra sincs időm, hogy kiwowozzam, hearthstonezzam magam mert időre kell keljek-fekjek, néznem kell mikor hova kell menni
hát milyen élet ez

és akkor ez csak 2 játék

milyen jó volt régen, kimerülésig wow aztán szunya, reggelre (délután 2) kész az ebéd, leves, második, desszert (anya megcsinálta :XD, apa vett kólát) és kezdődhetett előről a töménytelen fun és játék
az volt ám az élet
nem ez
ez mi ez nem élet
12 év rabszolgaság

de feladtam 10 lottót holnapra
megnyerem aztán 900 millióból én többet nem megyek ki közétek
hüje emberek
csak a pizza meg a tescofutárokat honorálom majd

na jo, edzesre talan visszamennek, azt szerettem, meg legalább nem lesz fekélyes a valagam és akkor már azt a heti 2-3x2órát simán rá lehet forditani mert az összességében is csak 4-6 óra, most meg mi van baszdmeg heti 40 óra ami 10szerese annak te jó ég hát a fél életemet megeszi a munka a másikfele meg nincs is hát hogy lehet ezt birni
nem csodálom elmegy az emberek esze azt összeházasodnak meg gyereket vállalnak hát ebbe bele lehet őrülni

nem akarlak bantani, de lehet hogy pszichologushoz kene jarnod, nem edzeni
Member
Gold: 343.00
May 16 2014 08:12am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ May 16 2014 01:05pm)
nem akarlak bantani, de lehet hogy pszichologushoz kene jarnod, nem edzeni

voltam már nem segit az semmit
azokat mondja el amiket amugy is tudok
-az átlaghoz képest jo a helyzetem
-csak valtoztatni kell és kis celokat kituzni
etcetc
csak én segithetek saját magamon, azzal meg tisztaban vagyok hogyan és mit lehetne
csak szarok bele

nekem sült galamb kell
fasz se akar küzdeni

hercegnőnek születtem csak rossz helyre
Member
Gold: 43.51
May 16 2014 08:18am
Quote (Senee @ 16 May 2014 15:12)
voltam már nem segit az semmit
azokat mondja el amiket amugy is tudok
-az átlaghoz képest jo a helyzetem
-csak valtoztatni kell és kis celokat kituzni
etcetc
csak én segithetek saját magamon, azzal meg tisztaban vagyok hogyan és mit lehetne
csak szarok bele

nekem sült galamb kell
fasz se akar küzdeni

hercegnőnek születtem csak rossz helyre

Member
Gold: 43.51
May 16 2014 08:45am
most jövök rá valami mod meglátja ezt az undormányt instant 10% énis széthánynám magam a gecibe:/
Member
Gold: 0.18
May 23 2014 06:54am
Quote (anyd @ 15 May 2014 16:13)
szerintem az olyan emberek játszanak így az mmorpgkkel, akiknek nem való a modern élet, és inkább élnének a jungelben

Amúgy akik beletudnak buzulni egy játékba (értsd.: évekig képesek napi szinten tolni) tényleg "kockák" és kockaság alatt nem azt értem hogy seggszagú nolifer gyökerek, hanem hogy nincs igazi perspektíva az életükben. Simán lehet hogy van, csajuk, barátaik, járnak dolgozni és/vagy egyetemre, de valahogy nincs konkrét iránya az életüknek és megnyugtató, hogy egy játékban van valami világos cél amit el lehet érni. Egy quest, item, lvl bármi amit ha szorgalmas vagy biztos megszerzel előbb utóbb, sokkal fairebben mint a valóságban ahol lehet gecisokat tanulsz és elvisz a rák vagy munkanélküli leszel. Szóval szerintem ahhoz, hogy évekig kitartóan ráfüggj valamire tényleg egy kicsit elbaszottnak kell lenni
Member
Gold: 710.00
May 23 2014 06:55am
Quote (ElCapitano @ 23 May 2014 14:54)
Amúgy akik  beletudnak buzulni egy játékba  (értsd.: évekig képesek napi szinten tolni) tényleg "kockák" és kockaság alatt nem azt értem hogy seggszagú nolifer gyökerek, hanem hogy nincs igazi perspektíva az életükben. Simán lehet hogy van, csajuk, barátaik, járnak dolgozni és/vagy egyetemre, de valahogy nincs konkrét iránya az életüknek és megnyugtató, hogy egy játékban van valami világos cél amit el lehet érni. Egy quest, item, lvl bármi amit ha szorgalmas vagy biztos megszerzel előbb utóbb, sokkal fairebben mint a valóságban ahol lehet gecisokat tanulsz és elvisz a rák vagy munkanélküli leszel. Szóval szerintem ahhoz, hogy évekig kitartóan ráfüggj valamire tényleg egy kicsit elbaszottnak kell lenni

ha ilyeneket postolsz akkor inkább menj el megint
Member
Gold: 0.18
May 23 2014 06:58am
Quote (sylke @ 23 May 2014 14:55)
ha ilyeneket postolsz akkor inkább menj el megint

nevettem
Member
Gold: 343.00
Jun 3 2014 05:26pm
elkezdtem leszedni a játékot
Member
Gold: 4.20
Jun 3 2014 05:30pm
Quote (Senee @ 16 May 2014 14:01)
arra sincs időm, hogy kiwowozzam, hearthstonezzam magam mert időre kell keljek-fekjek, néznem kell mikor hova kell menni
hát milyen élet ez

és akkor ez csak 2 játék

milyen jó volt régen, kimerülésig wow aztán szunya, reggelre (délután 2) kész az ebéd, leves, második, desszert (anya megcsinálta :XD, apa vett kólát) és kezdődhetett előről a töménytelen fun és játék
az volt ám az élet
nem ez
ez mi ez nem élet
12 év rabszolgaság

de feladtam 10 lottót holnapra
megnyerem aztán 900 millióból én többet nem megyek ki közétek
hüje emberek
csak a pizza meg a tescofutárokat honorálom majd

na jo, edzesre talan visszamennek, azt szerettem, meg legalább nem lesz fekélyes a valagam és akkor már azt a heti 2-3x2órát simán rá lehet forditani mert az összességében is csak 4-6 óra, most meg mi van baszdmeg heti 40 óra ami 10szerese annak te jó ég hát a fél életemet megeszi a munka a másikfele meg nincs is hát hogy lehet ezt birni
nem csodálom elmegy az emberek esze azt összeházasodnak meg gyereket vállalnak hát ebbe bele lehet őrülni

nevetek
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678Next
Add Reply New Topic New Poll