Múlt héten két interjún voltam. Az egyiken hárman voltunk ismerőseimmel, ott jól elmondták, hogy bele fogunk dögleni, is nagyon kemény lesz, és nem lehet lazsálni, majd megkérdezte, hogy nagyjából milyen eredményeink vannak, illetve milyen egyetemen kívüli projekteken dolgoztunk eddig, vagy volt-e már munkahelyünk. Szar érzés volt azt mondani, hogy nem nagyon csináltunk mást egyetemen kívül. Aztán meg íratott velünk egy random tesztet, azon oltári mód lebőgtünk, kb csak egy feladatot sikerült megoldani a tízből. Majd mondta, hogy ilyen eredmények szoktak amúgy nagyjából születni, de azért ha ide akar jönni az ember akkor kicsit többet kellene tudni, de ha még érdekel, és akarunk menni, akkor aludjunk rá egyet, és próbáljuk meggyőzni őt mailben.
Másik helyen odamentem, megkínáltak kávéval, üdítővel, vízzel, majd leültettek, megkérdezték ki vagyok, honnan jövök, mit csináltam egyetemen. Tíz percnél többet szerintem nem beszéltünk, és kb mindegy volt mit mondok akkor is felvettek volna. Úgyhogy úgy néz ki oda fogok menni.
Aztán lehet hogy hatalmas szopóág az egész, és még jobban rábasztam.
Szerdán lett volna még egy interjú a Boschnál, de lemondtam.
This post was edited by HunIndex on May 12 2014 09:41am