d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Verekedtel / Vertek Mar Meg Eletedben?
Prev15678914Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 39,210.00
Apr 1 2014 06:01am
2 dolog volt ami ebbe a kategoriába tartozhat:
kosártornára mentünk a hétvégén a csapattal, hazafelé a buszban az egyik csapattársam rajtam akarta bizonyitani hogy ö a faszagyerek, en általában eléggé visszafogott/nyugodt vagyok, de amikor leköpött kicsit ideges lettem mar, és ö kapta a "pofont". többet nem járt edzésre. (kicsit kilógtam, a városi csapat 95%-a 1 suliból jött, én meg 1 másik suliból jartam át oda, ott volt csak csapat)

másik szintén kosaras story:
hétvégi meccs, 2 napos torna, már továbbjutottunk az elsö nap eredénye alapjan, masnapi meccs nem volt fontos(plusz a leggyengébb csapat ellen jatszottunk még, ilyen 140-7 lett a vége) és igy este elengedtek az edzők minket buliba. ~16 éves lehettem, (2 év van 1 korosztályban, abban az évben én voltam az idösebb) táncoltunk egy ottani csaj csapattal ( mi is 6-7en mentünk el, meg ök is kb annyian voltak) és ez 1 helyi csapat fiunak nem tetszett, a legkisebb tagunkba belekötöttek amikor ö kiment a helyről. gyorsan kimentünk mi is, de kisebb lökdösödés utan lebeszeltük öket a dologról.

the end
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Apr 1 2014 06:05am
Általános iskolában valamin összeszólalkoztunk egy sráccal és minden reggel amikor bementem suliba azzal köszönt hogy "a kurva anyád", na ezt tűrtem úgy 3 napig aztán amikor megint megláttam és már nyitotta a száját úgy tökön rúgtam hogy felszakadt a herezacskója. Nem lett semmi komolyabb belőle, utána kis idővel ki is békültünk a sráccal és a mai napig is jóban vagyunk.

Persze akkoriban nagyon keménynek éreztem magam, és nekimentem mindenkinek mert én voltam a fasza gyerek, aztán nem is kevésszer én maradtam alul vérző szájjal/orral. :D
Mostanában nem verekedtem, már idejét sem tudom mikor volt az utolsó, kisebb nagyobb kocsmai meg szórakozóhelyi balhékat leszámítva.
Member
Gold: 0.00
Apr 1 2014 06:10am
Quote (fahrii @ 1 Apr 2014 13:51)
nem hiszem h sokat tudna segíteni

tegyuk fol, hogy elmesz. Ilyenkor ket lehetoseg van: vagy nem tortenik semmi, tenyleg nem javul a helyzet, es akkor legalabb megprobaltad. Vagy, mivel o szakember es az emberekkel foglalkozik, valoszinuleg tudna a lelki problemaidon ertelmesen segiteni.
Konkluzio: megeri elmenni, mert negativ kimenetel nincs csak semleges, vagy pozitiv.
Vagy a harmadik lehetoseg hogy eled tovabb az eleted, mint eddig, internetes kozossegekhez tartozol, mert egyszerubb forumozni, mint szemtol szembe beszelgetni, es gyursz - szinten egyedul.

This post was edited by tevetava on Apr 1 2014 06:14am
Member
Apr 1 2014 06:16am
Quote (tevetava @ 1 Apr 2014 13:10)
tegyuk fol, hogy elmesz. Ilyenkor ket lehetoseg van: vagy nem tortenik semmi, tenyleg nem javul a helyzet, es akkor legalabb megprobaltad. Vagy, mivel o szakember es az emberekkel foglalkozik, valoszinuleg tudna a lelki problemaidon ertelmesen segiteni.
Konkluzio: megeri elmenni, mert negativ kimenetel nincs csak semleges, vagy pozitiv.
Vagy a harmadik lehetoseg hogy eled tovabb az eleted, mint eddig, internetes kozossegekhez tartozol, mert egyszerubb forumozni, mint szemtol szembe beszelgetni, es gyursz - szinten egyedul.

es diablo 3
na majd keresek lehet egy pszichológust, csak draga lesz attol felek :c

This post was edited by fahrii on Apr 1 2014 06:18am
Member
Gold: 33,265.80
Apr 1 2014 06:20am
Quote (fahrii @ 1 Apr 2014 13:16)
es diablo 3

Szerintem a mentalis egeszseged megeri az arat..
Member
Gold: 80.00
Apr 1 2014 06:20am
Quote (Namechange @ 1 Apr 2014 13:05)
Általános iskolában valamin összeszólalkoztunk egy sráccal és minden reggel amikor bementem suliba azzal köszönt hogy "a kurva anyád", na ezt tűrtem úgy 3 napig aztán amikor megint megláttam és már nyitotta a száját úgy tökön rúgtam hogy felszakadt a herezacskója. Nem lett semmi komolyabb belőle, utána kis idővel ki is békültünk a sráccal és a mai napig is jóban vagyunk.

Persze akkoriban nagyon keménynek éreztem magam, és nekimentem mindenkinek mert én voltam a fasza gyerek, aztán nem is kevésszer én maradtam alul vérző szájjal/orral. :D
Mostanában nem verekedtem, már idejét sem tudom mikor volt az utolsó, kisebb nagyobb kocsmai meg szórakozóhelyi balhékat leszámítva.

au
Member
Apr 1 2014 06:21am
Quote (Namechange @ Apr 1 2014 01:05pm)

yay

nekem volt egy haverom aki egy nemet juhasszal jatszott, a kutya jatek kozben leharapta az egyik herejet, end of story
Member
Gold: 80.00
Apr 1 2014 06:22am
Quote (Fej @ 1 Apr 2014 13:21)
yay

nekem volt egy haverom aki egy nemet juhasszal jatszott, a kutya jatek kozben leharapta az egyik herejet, end of story

most hagyjuk abba ezeknek a torteneteknek meg csak az emliteset is pls
Member
Apr 1 2014 06:28am
Quote (fahrii @ 1 Apr 2014 14:16)
es diablo 3

Te meg egyetemista vagy, ha jol emlekszem. Kb mindenhol van ingyenesen is erre lehetoseg, szerintem nezz utana, mindenkepp megeri.
Member
Gold: 5,390.00
Apr 1 2014 07:03am
Quote (Cpt_Ghost @ Apr 1 2014 01:22pm)
most hagyjuk abba ezeknek a torteneteknek meg csak az emliteset is pls

egyszer a harmadik menetre kurvara elfaradtam, meg meg szabajtalansagom sem volt, ezert hogy pihenhessek jol tokonrugtam a gyereket, ez osszerogyott es elhanyta magat
kicsit hanyasos lettem
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678914Next
Add Reply New Topic New Poll