Quote (jarabekg @ Jan 10 2014 03:03pm)
akkor lenyegeben travirun egesz jo, nem?
marmint az lvl 85 area, viszonylag jo droppokkal, es kinyitogatom chesteket is akkor az dob a legjobb esélyjel ber+jah-t nem?
mindegy is, meg azt talalom ki eloszor, hogy honann mfeljem ki shakot wizzyt, meg esetleg a tobbit. Mephi dobhat zodig, ugyhogy lehet hogy onnan, csak tele nelkul nem lesz egyszeru runolni slaying dollok miatt de np.
Travi lvl82 vagy 83, ha jól emlékszem. Councilok jó eséllyel dobhatnak rúnát, ezért érdemes runolni. A chestnyitogatás viszont már más dolog. Amit írtam, az csak a superchestekre vonatkozik, amit LK-ban találsz a tábortűz melletti kunyhókban (vagy Mefi mögötti láda, de ilyenek azt Act1-es vagy Act5-ös kis kunyhókban lévő chestek is, amiből mindig potyog egy rakat cucc). Azoknak a chesteknek 65k féle drop sémája van. A 65k-ból az egyik Ber séma pl, tehát 1:65k fix esélyed van rá, hogy ott Ber-t találsz. Viszont ha egy random chestet kinyitsz, annak sokkal több a variációja, tehát sima chesteket nem érdemes "force-runnolni".
Ha megnézed az 1.10 bétás walkomat, a Sur-t pl. több, mint 2k run után dobta az egyik superchest, úgy, hogy 1 runban 6 ilyen ládát tudtam kinyitni, mert 2 tábortüzes mapem volt. Szóval 12k próbálkozás után esett egy Sur. 65k-hoz képest ez mázlinak mondható. Én a helyedben kétszer is meggondolnám, hogy Enigmát akarok-e, valszeg 100 run után maradsz a Guardian Angel-nél, az is decent paladin armor.
This post was edited by -joey- on Jan 10 2014 08:24am